Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

צריך להעביר את הרכב טיפול, שמנים ו חלפת בלמים כולל נוזל.

יש מוסך כללי מומלץ באיזור הנל?

תודה.

פורסם

יש את המוסך של שמעון בפרדס חנה ,אני חושב שהכתובת היא תדהר 10 ,פרדס חנה .קרוב ל מתחם ביג .

חבריי לעבודה הקודמת הפכו אותו ל"מוסך הבית" וטיפלו שם בפורד פוקוס ,יונדאי אקסנט וסוזוקי ג'ימני שלהם .

כולל שיפוץ ראש שנעשה לסוזוקי עקב התחממות .

סך הכל אמין , מקצועי ודי זול . מורשה משרד התחבורה .

המקום תמיד עמוס כי הם רק 2 מכונאים שמטפלים בכל הרכבים אז תבוא מוקדם או תקבע מראש .

בהצלחה

פורסם
יש את המוסך של שמעון בפרדס חנה ,אני חושב שהכתובת היא תדהר 10 ,פרדס חנה .קרוב ל מתחם ביג .

חבריי לעבודה הקודמת הפכו אותו ל"מוסך הבית" וטיפלו שם בפורד פוקוס ,יונדאי אקסנט וסוזוקי ג'ימני שלהם .

כולל שיפוץ ראש שנעשה לסוזוקי עקב התחממות .

סך הכל אמין , מקצועי ודי זול . מורשה משרד התחבורה .

המקום תמיד עמוס כי הם רק 2 מכונאים שמטפלים בכל הרכבים אז תבוא מוקדם או תקבע מראש .

בהצלחה

כמה עלה שם שיפוץ ראש מנוע לסוזוקי?

פורסם

מדובר בסוזוקי איגניס , לא ג'ימני , טעות שלי .

אני לא יודע כמה עלה , אני יודע שהוא מאוד בא לקראתה במחיר כי היא טיפלה אצלו שנים את הרכב הזה שנסע כל יום מראשון לבנימינה .

ליויתי אותה כשבאה לקחת את האוטו ושמעון הסביר לנו בדיוק מה נעשה , נתן את החלקים שהוחלפו ועשה רושם מקצועי ואמין .

• תוכן חדש...