Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ליפני בערך 3 חודש חידשתי את הביטוחים לרכב שלי.

שבוע שעבר מלאו לי 24 ,השאלה שלי האם אפשרי להתקשר לחברת ביטוח לקבל הפרש על המחיר של ביטוח חובה לגיל מתחת ל24 ולבין גיל 24+(נגמר הנהג צעיר) או שאם כבר שילמתי (שילמתי את כול המחיר ) אז לא ניתן לקבל כלום? תודה רבה לעונים.

פורסם

החיים לימדו אותי לנסות

לא ייענו בחיוב תבטל ותעשה חדש אחרי שתבדוק אם התרגיל משתלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מניסיון שלי ושל בני משפחתי זה עובד.

כשמישהו סיים נהג צעיר, עידכנו את חברת הביטוח ביצענו את השינוי וקיבלנו החזר יחסי.

פורסם

השאלה מה הוא ההחזר היחסי שצריכים לקבל..

אני עשיתי פוליסה לשנה בביטוח ישיר במחיר של 5,900 ונשארו לי עוד כ-5 חודשים

כשהתקשרתי אמרו לי שמגיע לי רק עבור ביטוח חובה זיכוי של כ 280 שקל.. זה הגיוני?

לפי wobi אם אני מחדש עכשיו פוליסה זה יעלה לי 4,200.....

יש קנס לביטול פוליסה או משהו כזה? והבנתי ש"מאבדים" את השנת ביטוח זה נכון? (כלומר לא תחשב החצי שנה ב'וותק ביטוחי')

פורסם

5900 לביטוח חובה? כנראה שלא אם תיתן סכומים עבור כל ביטוח מועד התחלה מועד בקשה לביטול או המועד בו סתם חישבו לך את זה ניתן יהייה לערוך לך חישוב יותר מדוייק

בשני הביטוחים מקיף וחובה יש "קנס " על הביטול

בביטוח חובה הוא אפסי בביטוח מקיף הוא קצת יותר נשכני אבל לא כפי שענו לך בביטוח ישיר.

חישובם על פניו הוא בניגוד לחוק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
5900 לביטוח חובה? כנראה שלא אם תיתן סכומים עבור כל ביטוח מועד התחלה מועד בקשה לביטול או המועד בו סתם חישבו לך את זה ניתן יהייה לערוך לך חישוב יותר מדוייק

בשני הביטוחים מקיף וחובה יש "קנס " על הביטול

בביטוח חובה הוא אפסי בביטוח מקיף הוא קצת יותר נשכני אבל לא כפי שענו לך בביטוח ישיר.

חישובם על פניו הוא בניגוד לחוק

לא ניסחתי את זה טוב, הסכומים שרשמתי הם בשביל ביטוח חובה ומקיף, רק שהזיכוי הוא עבור ביטוח חובה (לפי הנציג אין זיכוי לביטוח מקיף).. השאלה, האם יש לי מה לעשות עם זה?

פורסם

מרמה אותך הנציג במצח נחושה

בשני המקרים יש החזר

ביטוח מקיף

26 ביטול הביטוח

(א) המבוטח רשאי לבטל את הביטוח בכל עת לפני תוםתקופת הביטוח, לפי שיקול דעתו; הביטוח יתבטל במועד שבו נמסרה על כך הודעה למבטח;במקרה כזה יחזיר המבטח למבוטח בהקדם, ולא יאוחר מ-14 ימים מהמועד שבו נכנס הביטוללתוקף, את דמי הביטוח ששולמו בעד התקופה שלאחר מועד כניסת הביטול לתוקף, בהפחתתסכומים אלה:

(1) בעד תקופה של עד שבעה ימים שבהם היתה הפוליסהבתוקף, לרבות אם לא נכנסה לתוקף – 5% מדמי הביטוח השנתיים;

(2) בעד תקופה העולה על שבעה ימים שבהם היתה הפוליסהבתוקף – 5% מדמי הביטוח השנתיים בצירוף 0.3% מדמי הביטוח השנתיים בעד כל יוםביטוח, החל ביום השמיני.

(ב) על אף האמור בסעיף קטן (א), ביטל המבוטח אתהפוליסה עקב העברת בעלות הרכב המבוטח, עקב החזרת רישיון הרכב למשרד הרישוי או עקבפטירת הנהג ששמו נקוב כנהג יחיד במפרט, יחזיר המבטח למבוטח את החלק היחסי מדמיהביטוח ששולמו; החלק היחסי כאמור יחושב על ידי הכפלת דמי הביטוח שגבה המבטח ביחסשבין מספר הימים שנותרו, במועד הביטול, עד תום תקופת הביטוח המקורית, לבין מספרהימים הנכללים בתקופת הביטוח המקורית (להלן – החלק היחסי).

ביטוח חובה

http://mof.gov.il/hon/Consumer-Information/Consumer-Insurance/insFAQs/Pages/FAQ_Insurance_BySubject.aspx

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הנוסח לביטול בביטוח החובה

15. ביטול הפוליסה על ידי בעל הפוליסה(א) בעל הפוליסה רשאי, בהודעה למבטח, לבטל פוליסה זו בכל עת אף לפני תום תקופת הביטוח.(ב) בוטלה הפוליסה לבקשת בעל הפוליסה, יחזיר בעל הפוליסה את תעודת הביטוח המקורית למבטח כתנאי מוקדם לכניסת הביטול לתוקף; אבדה תעודת הביטוח המקורית, נגנבה או הושחתה, ימסור בעל הפוליסה למבטח הצהרה בכתב שתיחתם בפני המבטח או סוכן הביטוח בדבר נסיבות האבדן, הגניבה או ההשחתה שיצוין בה כי הרכב עדיין בבעלותו או בחזקתו (להלן – ההצהרה).(ג) ביטול הפוליסה על ידי בעל הפוליסה ייכנס לתוקפו במועד החזרת תעודת הביטוח המקורית או במועד מסירת ההצהרה למבטח.(ד) בוטלה הפוליסה לפי סעיף זה, יחזיר המבטח לבעל הפוליסה בהקדם, ולא יאוחר מ-14 ימים מהמועד שבו נכנס הביטול לתוקף, את דמי הביטוח ששולמו, בהפחתת סכומים אלה:(1) בעד תקופה של עד שבעה ימים שבהם היתה הפוליסה בתוקף, לרבות אם לא נכנסה לתוקף – 5% מדמי הביטוח השנתיים;(2) בעד תקופה העולה על שבעה ימים שבהם היתה הפוליסה בתוקף – 5% מדמי הביטוח השנתיים בצירוף 0.3% מדמי הביטוח השנתיים בעד כל יום ביטוח, החל ביום השמיני.(ה) על אף האמור בסעיף קטן (ד), ביטל בעל הפוליסה את הפוליסה עקב גניבת הרכב המבוטח, העברת הבעלות על הרכב לאדם אחר, יציאתו מכלל שימוש או עקב פטירת הנהג ששמו נקוב כנהג יחיד בתעודת הביטוח, יחזיר המבטח לבעל הפוליסה את החלק היחסי מדמי הביטוח ששולמו; החלק היחסי כאמור יחושב על ידי הכפלת דמי הביטוח שגבה המבטח ביחס שבין מספר הימים שנותרו, במועד הביטול, עד תום תקופת הביטוח המקורית ובין מספר הימים הנכללים בתקופת הביטוח המקורית.(ו) לסכום דמי הביטוח המוחזרים כאמור בסעיף קטן (ד), ייווספו הפרשי הצמדה למדד המחירים לצרכן מן המדד שפורסם סמוך לפני תחילת הביטוח ועד למדד שפורסם סמוך לפני החזרת דמי הביטוח.(ז) בעל הפוליסה יהיה זכאי להחזר דמי ביטוח לפי סעיף זה גם אם הוגשה תביעה לתשלום תגמולי ביטוח בשל מקרה ביטוח שאירע לפני מועד ביטול הפוליסה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מרמה אותך הנציג במצח נחושה

בשני המקרים יש החזר

ביטוח מקיף

26 ביטול הביטוח

(א) המבוטח רשאי לבטל את הביטוח בכל עת לפני תוםתקופת הביטוח, לפי שיקול דעתו; הביטוח יתבטל במועד שבו נמסרה על כך הודעה למבטח;במקרה כזה יחזיר המבטח למבוטח בהקדם, ולא יאוחר מ-14 ימים מהמועד שבו נכנס הביטוללתוקף, את דמי הביטוח ששולמו בעד התקופה שלאחר מועד כניסת הביטול לתוקף, בהפחתתסכומים אלה:

(1) בעד תקופה של עד שבעה ימים שבהם היתה הפוליסהבתוקף, לרבות אם לא נכנסה לתוקף – 5% מדמי הביטוח השנתיים;

(2) בעד תקופה העולה על שבעה ימים שבהם היתה הפוליסהבתוקף – 5% מדמי הביטוח השנתיים בצירוף 0.3% מדמי הביטוח השנתיים בעד כל יוםביטוח, החל ביום השמיני.

(ב) על אף האמור בסעיף קטן (א), ביטל המבוטח אתהפוליסה עקב העברת בעלות הרכב המבוטח, עקב החזרת רישיון הרכב למשרד הרישוי או עקבפטירת הנהג ששמו נקוב כנהג יחיד במפרט, יחזיר המבטח למבוטח את החלק היחסי מדמיהביטוח ששולמו; החלק היחסי כאמור יחושב על ידי הכפלת דמי הביטוח שגבה המבטח ביחסשבין מספר הימים שנותרו, במועד הביטול, עד תום תקופת הביטוח המקורית, לבין מספרהימים הנכללים בתקופת הביטוח המקורית (להלן – החלק היחסי).

ביטוח חובה

http://mof.gov.il/hon/Consumer-Information/Consumer-Insurance/insFAQs/Pages/FAQ_Insurance_BySubject.aspx

סליחה, שוב לא הייתי ברור מספיק חח :roll:

כשרשמתי החזר התכוונתי להחזר עקב כך שאני כבר לא נהג צעיר

כלומר מגיע לי החזר על כך שאני כבר לא נהג צעיר רק על הפוליסה של הביטוח חובה (ועל המקיף לא..)

בגלל שהמחיר בין הפוליסה שעשיתי אז(5900 חובה+מקיף) גדול יחסית למחיר פוליסה שאני יכול לעשות היום לפי wobi (ב4200 לחובה+מקיף), אני חושב שיותר משתלם לי לבטל את הפוליסה ולעשות חדשה, השאלה האם יש השלכות נוספות חוץ מהקנס (לא נכנסתי לחישובים לגבי הקנס אבל עושה רושם שהוא יצא פחות מ500 שקל מה שעדיין הופך אותו לכדאי יותר)

פורסם

אתה מבקש לשנות את התעריף כי עברת גיל 24 ואתה פחות "מסוכן" ביטוחי.

אם לא מסכימים אתה מבטל את שתי הפוליסות מקבל החזר ועושה חדשות על פי גיל 24

גם בחובה גם במקיף!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...