Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

ברשותי סוזוקי בלנו 1998,

מזה כמה זמן יש משהו שלא ברור לי מה הולך מבחינת כמויות ומילוי הדלק ברכב.

כשאני ממלא "פול טנק" (כלומר עד שהידית של המשאבה קופצת, אח"כ מפעיל אותה שוב ואז קופצת בפעם השנייה)-

הקריאה של מחוג הדלק מראה שהטנק מלא משהו כמו 7/8 (כלומר המחוג לא עולה עד ל-Fulll אלא מגיע באמצע בין ה-Full ל-3/4) - זו הבעיה הראשונה.

הדבר השני- היום למשל המחוג הראה שיש 1/4 טנק בדיוק.

מילאתי דלק ברכב (באותה פרקטיקה המתוארת מעלה) ויצא לי בסוף התדלוק 28 ליטר בלבד (לרכב יש מיכל 51 ליטר). עפ"י חישוב מהיר, אילו באמת היה רבע טנק ברכב הייתי צריך למלא 38.25 ליטר.

מה הולך כאן? מה יכולה להיות הבעיה? על פי ראות עיניי ישנן 2 אופציות:

1. מחוג קריאת הדלק מזייף עקב תקלה כלשהי

2. יש גזים במיכל הדלק שמונעים ממני למלא את כל המיכל- ואז אני יכול למלא רק משהו כמו 44 ליטר, מה שהופך את החישוב לטיפה יותר הגיוני. האם זה משהו שקורה בכלל?

תודה מראש!

פורסם

לעניין "דחיסת" הדלק - תמיד נשאר אוויר במיכל כאשר הידית קופצת, בכל רכב. הסיבה לזה היא השארת מקום לטובת התפשטות אדי הדלק. כאשר "דוחסים" דלק למיכל זה בא על חשבון המקום לאדים.

לעניין הקריאה השגוייה נשמע שיש זיוף בקריאת המצוף או במחוון עצמו.

אתה יכול לגשת למכון ספידומטרים והם יבדקו את זה, אבל זה שיקול שלך אם זה שווה תיקון או להמשיך לחיות עם זה ככה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...