Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dudieee1 כתב:

בצועים לא רעים בכלל, כמובן זה לא פרארי אבל אם אתה רוצה משהו סביב ה40 אלף שמשלב שנתון גבוה לא רכב שנת 92' ומענה למרווח פנימי וביצועים ספורטיבים

במחיר הזה תוכל לקנות מאזדה שנת 2000 עם מנוע 1600 הרבה יותר חלש והרבה פחות ספורטיבי.

הרשה לי לצחוק, לזכר העלאת המילה "ספורטיבי" בשרשור הזה.

:roflmao:

תודה.

וברצינות, עגלת "אלטע-זאעכן" יותר "ספורטיבית" מהרכב הזה, ולפחות היא קבריולט.

באמת, אבל באמת קשה לי למצוא הצדקה לרכישת הרכב כאשר ניתן לרכוש, לדוגמא, 306 סדאן/האטצ'באק אוטומטית משנת 01-02 באותו התקציב.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לפני יותר מחצי שנה המחירון של השומה שנת 2001 היה 33000, כך שעכשיו אולי זה 29 אלף, בטח לא 39. בטווח המחיר הזה באמת קשה למצוא משפחתיות אוטומטיות מהשנתון הזה. יש את הקסארה וה-306, זהו (שתיהן טובות לאין שיעור). תעלה ל-40 אלף או תרד בשנתון ותמצא המון מכוניות עדיפות משמעותית על השומה, שהיא לא בעלת ביצועים ספורטיביים, לא נוחה לנסיעה ואולי כן מרווחת, אבל המושבים איומים ונוראים, אז זה מפצה. אני רק לא מבין איך הצלחת להכניס את המילים "אחיזה טובה" למשוואה...

ולסיום, מכוניות טובות יותר ממודל 99 ומעלה: מאזדה לנטיס, מיצובישי כריזמה, ניסאן אלמרה, סובארו אימפרזה, סיטרואן קסארה, סקודה אוקטביה, פיז'ו 306, רנו מגאן... להמשיך?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יתרונות:

יחסית למחיר קשה למצוא משהו טוב יותר

חסכוני יחסית אל מול הרבה מכוניות יפניות בטווחי המכירים האלה.

חסרונות:

אחיזה טובה, אם משווים למאזדה אז האחיזה של המאזדה יותר טובה. אבל לא הפרש עד כדי כך גדול.

לסיכום במחיר הזה לא תוכל להביא רכב שנת 99 ומעלה שיספק אותך יותר. באחריות!

משהו יותר טוב במחיר הזה ?.......אופניי TRACK,ועוד נשאר לך 38K ש"ח עודף :wink:

ועכשיו ברצינות,משום מה נדמה שאתה חושב שהשוק מורכב רק מרכבים יפנים,אז שכחת שיש גם מכוניות אירופאיות לא פחות טובות (ולמעט סעיף האמינות שבהן לפעמים כושלות,הן טובות יותר מהיפניות בחלק ניכר מהדברים).

האחיזה של הקאיה לא טובה,לא ביחס למאזדה,לא ביחס למכונית בכלל.

במחיר הזה תוכל להביא ה-מ-ו-ן רכבים משנתונים 97 ומעלה שיספקו אותך הרבה הרבה יותר מקאיה. באחריות !

אני מבין שאתה כותב את הדברים מתוך זה שאתה באמת מרוצה מהרכב,אבל תכניס דברים לפרופורציות....

אבא שלי מאוד מרוצה מהסוזוקי בלאנו 2002 שלו,מחיר אטרקטיבי,ביצועים סבירים יחסית ליפנומטית,אמינות....ובכן,יפנית.

עד שיום אחד הבאתי לו הביתה לסוף שבוע ב.מ.וו 330.

מה המסקנה ?

צא לראות עולם,יש חיים אחרי השומה.......:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הרבה יותר ספורטיבי?

צא מהסרט, זה חתיכת זבל קוריאני....

עם כמה שאני מתעב את הלנטיס, היא עדיפה משמעותית....

בכסף הזה אפשר אפילו לקנות גולף 99-2000....

אם משהו צריך לצאת מסרט זה אתה.

על סמך מה אתה קובע שמדובר ב"זבל"

מה דעתך שאני אטען שגולף זה "זבל"? ולי יש הוכחות.

האחזקה של הקאיה תהיה משמעותית זולה מרוב הרכבים

מחיר השוק שלה בריצפה

ומי שמחפש רכב בסיסי ולא שפוני גולף, זו בהחלט אופציה מעניינת.

מהכרות עם רכב של חברים (רכב שני במשפחה, נקנה מחברת השכרה) הרכב מאוד אמין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מר דודיייי1, נשמח אם תפסיק לעשות קופי-פייסט לאותה הודעה בכל שרשור שקשור אפילו במעט לקאיה שומה. פעם אחת זה מספיק. מעבר לזה, כל הכבוד על ההתבגרות המואצת - כבר מגיל 13 אתה מחזיק קאיה שומה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סולל הדרך,

סלח לי שאומר לך,אתה כותב שטויות.

ולמה ?

בתור אחד שלא חובב פולקסוואגן,ממש לא חובב,אומר לך שהדבר האחרון שאתה יכול להגיד זה שפולקסוואגן (מכל דגם בשנתונים המדוברים) הוא זבל או חרא אוטו.

יכול להיות שתמצא רכבים טובים יותר בפרמטרים מסויימים בהשוואה לפולקסוואגן,אבל בשורה התחתונה בבסיס זהו רכב טוב.

לעומת זאת,קאיה,מכל דגם כמעט,תיהיה נחותה משמעותית בהשוואה למתחרות שלה.

המחיר שלה לא מציאה ולא נעליים,הוא מטעה.

אתה משלם על מה שאתה קונה.

לך לשוק הפשפשים,תקנה שם זיוף של נייק ב-50 שקל,גם הנעל תראה מכוער,גם תחזיק לך לשבוע וחצי,ועל הדרך תדפוק לך את הרגל.

אבל היא מציאה,כי היא עלתה 50 שקל לעומת נייק מקורית ב-700 שקל ?

אתה יכול לקנות קאיה שומה ב-25K ולהגיד לכל החברים שלך שנוסעים בהונדה או מאזדה או טויוטה שקנית מציאה מטורפת, בפועל הם נוסעים ברכב הרבה יותר נוח משלך,הרבה יותר מתקדם משלך,הרבה יותר בטיחותי משלך,עם ביצועים יותר טובים משלך,שגם יישמור על ערכו טוב יותר,ובבוא העת ניתן יהיה למכור אותו בלי להוריד את התחתונים.

ואם אתה בכל זאת מתעקש על כך שקאיה שומה זה ה-רכב הבסיסי,אז קבל עדכון:

כל מה שקאיה אי פעם עשתה,עושה ו\או תעשה, יונדאי תעשה הרבה יותר טוב,באותו מחיר פחות או יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם משהו צריך לצאת מסרט זה אתה.

על סמך מה אתה קובע שמדובר ב"זבל"

מה דעתך שאני אטען שגולף זה "זבל"? ולי יש הוכחות.

האחזקה של הקאיה תהיה משמעותית זולה מרוב הרכבים

מחיר השוק שלה בריצפה

ומי שמחפש רכב בסיסי ולא שפוני גולף, זו בהחלט אופציה מעניינת.

מהכרות עם רכב של חברים (רכב שני במשפחה, נקנה מחברת השכרה) הרכב מאוד אמין.

מסכים עם מה שעידן מעליי אמר.

מי דיבר בכלל על VW ? אני יודע שזה עושה לך את זה להכפיש את המוצר אבל זה לא ה ISSUE כאן.

אבל לקרוא "רכב סביר" לגרוטאה קוריאנית , כאשר היא לא בטיחותית, עם טכנולוגיה סופר מיושנת , איכות הרכבה וחומרים מחפירה. וזה כאשר עדיין לא מדברים על העיצוב, הביצועים , תחושת הניהוג.

הכל גרוע עד עלוב.

אז אתה יודע מה ? על הז^ן שלי מחיר השוק הנמוך, אני לא אקנה רכב גרוע גם אם הוא יהיה כמעט בחינם.

וכן, לצערי הרב יצא לי לקחת לסיבוב אקזמפלר כזה (יד ראשונה, 2002 מתפרק להפליא)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...