Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל חומר כלשהו שתשים, זה פתרון זמני וכנראה שהגיע הזמן להחליף את הגומיות היבשות.

הגומיות אינן יבשות, זהו רעש מהרגע הראשון שיש לי את הרכב.

בנוסף, הגומיות הוחלפו ב-2 דלתות ולא עזר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
ראיתי את הפוסט הזה בנושא גומיות

אצלי ברכב יש הרבה רעשים שנובעים מגומיות הדלתות ועושות קרקושים מעצבניים.

עד אתמול השתמשתי בספריי סיליקון אותו ריססתי על הגומיות וזה השתיק את הרעש, אולם לזמן קצר מאוד.

חשבתי על לנסות, לקנות בסופר פארם חפיסת ווזלין [ATTACH=CONFIG]496436[/ATTACH]

מה דעתכם?, זה יכול לעזור ולהשתיק את הקרקושים?.

יש סוג אחר של ווזלין שיותר יתאים אולי?.

תתיז בעדינות ספרי סיליקון. וזלין רק יעשה בוץ

פורסם

תנסה חומר שנקרא G6 של CG -

CHEMICAL GUYS

תקרא קצת על החומר הזה בפורום דיטיילינג כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תתיז בעדינות ספרי סיליקון. וזלין רק יעשה בוץ

וזלין רק יאכל את הגומיות. חוץ מלשם אולי על קוטבי מצבר, לא לנסות למצוא שימושים לחומר הזה ברכב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי, אז קיבלתי את החומר. (Microlubrol מתחילת השרשור)

מדהים כמה שהחומר חסכוני - הבקבוקון המיניאטורי הספיק לכל הגומיות ברכב ועדיין נשאר מעל רבע ממנו.

לאחר נסיעה ראשונה הרושם טוב, הרעשים נעלמו לחלוטין כרגע.

העניין הוא שאותו אפקט קיבלתי גם מלמרוח מגוויארס אנדורנס, רק שזה החזיק כולה שבוע וחזרו הרעשים.

את מבחן הזמן נעביר בשבועות הקרובים ונחזור לדווח, אבל בינתיים - עובד מעולה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני משתמש או בספריי סיליקון (של וולווליין) ושלשום קיבלתי את ה gummi pflege של סונקס, מצויין ולא שומני.

גם אצלי מדובר בגומיות חדשות ברכב חדש לחלוטין מהרגע הראשון.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
אוקי, אז קיבלתי את החומר. (Microlubrol מתחילת השרשור)

מדהים כמה שהחומר חסכוני - הבקבוקון המיניאטורי הספיק לכל הגומיות ברכב ועדיין נשאר מעל רבע ממנו.

לאחר נסיעה ראשונה הרושם טוב, הרעשים נעלמו לחלוטין כרגע.

העניין הוא שאותו אפקט קיבלתי גם מלמרוח מגוויארס אנדורנס, רק שזה החזיק כולה שבוע וחזרו הרעשים.

את מבחן הזמן נעביר בשבועות הקרובים ונחזור לדווח, אבל בינתיים - עובד מעולה.

אלון איזה מהרעשים נעלמו?!, אני עדיין מתלבט מה לעשות עם הרעש(סיאט נצרת טוענים שהכל בסדר :\ ' אגב

מוגזם לעשות?) עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

אני קיבלתי את הבקבוקון.

מרחתי אותו על הגומיות בין הדלתות האחורוית והקדימיות.

הרעש ירד משמעותית, אבל זה לא הפתיע אותי, כי גם אחרי מריחה של ספריי סיליקון הרעש ירד, אבל אחרי מס' ימים-שבוע, הרעש היה חוזר.

בינתיים אבדוק ואדווח מה נסגר.

ללא קשר, הרעש הזה...מזעזע

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אלון איזה מהרעשים נעלמו?!, אני עדיין מתלבט מה לעשות עם הרעש(סיאט נצרת טוענים שהכל בסדר :\ ' אגב
מוגזם לעשות?)

לא הייתי קורא לזה מוגזם, איטום דלתות עשיתי לכל רכב שהיה לי בשלוש שנים האחרונות כולל הסיאט.

כדי למנוע רעשי פלסטיקה מהדלתות באופן הרמטי, במיוחד וויברציות מהסאונד מהרמקולים, זה נדרש.

הרעשים שנעלמו זה רעש כמו של תקתוקים מהדלת בזמן נסיעה - כאילו היא רועדת כולה על צירה ונוצרים רעשים מהגומיות של הדלתות.

לבינתיים אעדכן - מאז מריחת החומר הרעש עוד לא חזר. כבר מחזיק יותר זמן מסתם חומר מחדש גומיות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

ניקיתי את הגומיות מלכלוך קיים ויישמתי את החומר שקיבלתי.

החומר, זה אותו דבר כמו שהמליצו וכמו מה שאלון קנה.

מרחתי את זה על הגומיות בדלתות עצמן וגם על הגומיות שנמצאות במשקופים.

לצערי הרב, הרעש לא פסק, זה עדיין מתסכל, משגע ומטריף.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...