Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

האם מישהו יודע איך הולך התהליך לקבלת היסטוריית טיפולים מצ׳מפיון לאחר רכישת רכב יד2?

האם משתפים פעולה או מקשים?

מספיק בטלפון/מייל/חייב ללכת למוסך?

תודה

שלומי

פורסם

כנראה שזה תלוי במוסך. החווייה שלי היתה הרבה פחות טובה. באתר של צ'מפיון מלאתי פנייה לשירות הלקוחות ונתתי את כל הפרטים על הרכב שקניתי לפני מספר שבועות מקרוב משפחה. לא קיבלתי מעולם תגובה, למרות שהשארתי מייל וטלפון. ניגשתי למוסך ששם טופל הרכב (עוז בחוף שמן בחיפה) אחרי שהתקשרתי אליהם. הם לא מוכנים להוציא תדפיס, אלא רק להראות לי את מסך המחשב עם היסטורית הטיפולים. העתקתי בכתב יד כמה פריטים מעניינים (החלפת חלקים במסגרת האחריות), וזהו. הם טענו שאינם יכולים להדפיס עבורי את ההיסטוריה כי מופיעים שם פרטים על כרטיס האשראי של הבעלים הקודם, ועוד כל מיני תירוצים קלושים.

פורסם

אני כבעל הרכב , הייתי צריך לריב איתם שעה כדי שיסכימו להדפיס לי היסטוריית טיפולים של אוקטביה שהייתה למשפחה לפני שמכרתי.

בסוף הדפיסו לי איזה 50 דפים. לרוב צ'מפיון ושירות לא הולכים היחד. שיהיה בהצלחה

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

כשקניתי ת-S3 שלי (שטופל בצמפיון ברחובות) ניגשתי למוסך צמפיון בנתניה וביקשתי את כל היסטוריית הטיפולים

הם ביקשו רישיון רכב+ טופס העברת בעלות

וזהו , הדפיסו לי איזה 30 דפים הביאה לי וזהו

לא עשו שום קשיים ולא שום תירוצים ולא בעיות

אתה צריך לבוא אליהם בגישה כזאת

"קניתי רכב לפני כמה ימים ואני רוצה לעשות טיפול האם את/ה יכול לתת לי את היסטוריית הטיפולים של הרכב לראות מה החליפו וכו'"

כדי לרצות אותך שתעשה אצלהם את הטיפול הם יעשו כבקשתך וידפיסו לך כל דבר

לאחר מכן תברח חחחח

• תוכן חדש...