Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחן מעניין שלה מול סוזוקי איגניס וסיטרואין C3

פורסם

הסתגלות של חצי דקה למראה ופתאום היא יפה מאוד. במבט ראשון על המכסה מנוע חשבתי שאני רואה יונדאי חדשה.

ט.ל.ח

פורסם

כנ״ל, במציאות הרכב נראה מצוין, בכלל לא מזכיר את הדור הקודם. חבל שטרם הגיעה לארץ.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גם לי יצא להיתקל בה בחו"ל והיא נראית מעולה.

לניסאן יש גם ארסנל מערכות בטיחות שבטח חלקו קיים גם בדגם הזה, חבל שכאן הם מעדיפים למכור דגם עתיק שמיועד מראש למדינות עולם שלישי.

אני חושב שהמיקרה הנוכחית ביחד עם סוזוקי סלריו הן המכוניות החדשות הגרועות ביותר שניתן לקנות היום בישראל.

פורסם

המיקרה החדשה תהיה גדולה ויקרה יותר, כי היא מחליפה גם את הנוט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
גם לי יצא להיתקל בה בחו"ל והיא נראית מעולה.

לניסאן יש גם ארסנל מערכות בטיחות שבטח חלקו קיים גם בדגם הזה, חבל שכאן הם מעדיפים למכור דגם עתיק שמיועד מראש למדינות עולם שלישי.

אני חושב שהמיקרה הנוכחית ביחד עם סוזוקי סלריו הן המכוניות החדשות הגרועות ביותר שניתן לקנות היום בישראל.

שכחתה את ה301 והאליזה.

לגבי המיקרה, לפי שיטות קטן במחירונים של רכבים חדשים, נראה שהם כבר קיבלו את הדגם החדש, בארץ כנראה יגיע שנה הבאה במקרה הטוב.

פורסם

מרשים שגם בדור החדש הם מתקמצנים על חלונות חשמל אחוריים (במיקרע) ; הנוכחי (כן, זה שתמצאו בחברות השכרה ו car2go למיניהן) מגיע עם חימום מושבים, מראות צד חשמליות אך ללא חלונות חשמל אחוריים. נו שויין.

פורסם

ישבתי בה בפרנקפורט בשנה שעברה. רכב שמאוד מנסה להרשים מבחינת עיצוב חיצוני והוא באמת גדל במימדים ביחס למיקרה הנוכחית. קצת חבל כי מבחינת מימדים, המיקרה הנוכחית היא בין מיני לסופרמיני. מבחינת איכות פנימית, אין מה להשוות למיקרה הנוכחית ומדובר בשדרוג רציני. עוד לא הוצג דגם עם גיר אוטומטי וכפי שציינו, לא מתכננים לייבא ארצה לפני שיוצג כזה.

פורסם
שכחתה את ה301 והאליזה.

לגבי המיקרה, לפי שיטות קטן במחירונים של רכבים חדשים, נראה שהם כבר קיבלו את הדגם החדש, בארץ כנראה יגיע שנה הבאה במקרה הטוב.

הסי אליזה כבר לא נמכרת, השמועות אומרות שכרגע ה-301 נמכרת רק למוניות.

אין גם צפי מיוחד להגעת המתיחת פנים של ה-301.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...