Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פולו 1.4 2010.

עם מזגן פועל, מאוורר מנוע פועל כל הזמן, כנראה במהירות שניה (לא מכיר את הרכב ולא יודע איך נשמעת מהירות ראשונה). שומעים את המאוורר היטב בתוך הרכב.

טמפרטורת נוזל קירור עם מזגן פועל - 84 מעלות.

לאחר כיבוי מזגן, מאוורר מנוע ממשיך לעבוד עוד כ 2-3 דקות ומפסיק.

ללא מזגן, ב 100 מעלות מתחיל לעבוד (שוב, לדעתי במהירות שניה, רעש חזק שנשנע הייטב בתוך הרכב).

טמפרטורה יורדת עד 84 מעלות, המאוורר ממשיך לעבוד. יכול להיות שהוא מפסיק מתישהו אבל לא היה זמן להמשיך את הבדיקה.

מהירות איטית של המאוורר (מצב כשהוא עובד אבל לא נשמע כ"כ חזק) לא נצפתה.

האם זה מצב תקין?

תודה רבה.

פורסם

ניסיתי למצוא מידע של הייצרן לגבי משטר העבודה ברכב זה אבל לא מצאתי. אם חיברת סורק תקלות (כנראה שכן) ולא נמצא תקלה כגון: המאווררים עובדים במצב חירום או טמפ' נוזל הקירור גבוהה לדעתי הכול תקין.

ברכב זה הטרמוסווי'ץ מפעיל ומכבה את המאוורר בטמפ' הבאה :

1st stage on 92...97 °C, off 84...91 °C

2nd stage on 99...105 °C, off 91...98

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה. אין תקלות בסריקה עם טורק, לא שזה אומר הרבה.

אין לי Vag com.

מה שאני מדדתי מתאים יותר לתחום מהירות ראשונה. אם זה כך, זה תקין.

מה שמוזר, כשיושבים באוטו עם מזגן פועל וחלונות סגורים, הרעש היחיד ששומעים הוא רעש של המאוורר.

לדעתי הוא לא צריך להרעיש ככה במהירות ראשונה, אבל כמו שאמרתי, לא מכיר את הדגם הזה.

פורסם

גם בפאביה הקודמת שלי דגם 2013 מונע 1.4 CGG MPI(קניתי מהחברה) רעש המאוורר היה חזק מאוד גם בפנים הרכב וגם מבחוץ - הרבה אנשים העירו לי על זה שחשבו שזו תקלה. עם מזגן מאווררים תמיד פועלים.

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)
תודה.

יש לא מעט מכוניות שלא שומעים את המאוורר בכלל במהירות הראשונה.

במבט נוסף על הנתונים שכתבת לעומת נתוני הייצרן המציינים באיזה טמפ' המאוורר מתחיל לעבוד במהירות מספר 2 נראה על פניו שהכול תקין.

גם אצלי בגולף דור 5 המזדקנת לא שומעים את הרעש המאוורר במהירות שנייה בפנים האוטו אלא אם אתה נמצא במקום מאוד שקט. מחוץ לרכב שומעים אבל ברמה סבירה. במהירות מספר 1 לא שומעים כלום.

לדעתי זו שאלה של תכנון ועלות כלכלית.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

בכללי, איך מרגישה פולו 2010 אחרי 7 שנים על הכביש וכ 130 אלף ק"מ:

האוטו הזה יד ראשונה, טופל במוסכים מורשים של היבואן עד הטיפול האחרון שבוצע במוסך כללי. לא הוחלף בו שום דבר מעבר לטיפולים שותפים וסט מצמדים ב DSG במסגרת אחד הקמפיינים, באיזור 60.000 ק"מ.

פנים הרכב נראה כמו חדש, כל האיבזור החשמלי עובד, תאורה בכל הכפתורים תקינה, אין קרקושים, אין רעשי פלסטיקה, ריפוד כיסאות שלם ולא שקוע.

בולמי זעזועים מרגישים קצת עייפים, גומיות של הבולמים האחוריים במצב על הפנים (תמונה), די מפתיע .קרעים בגומיות אבק של מוטות קישור של מוט מייצב. שאר חלקי הגומי תקינים עד כמה שאפשר לראות.

בפתח מילוי שמן - נקי ומבריק לחלוטין ללא שום משקעים. כנ"ל מערכת קירור, נוזל G12++ מהיום הראשון.

מנוע פועל חלק ושקט, לא רועד, סוחב טוב יחסית לנתונים.

מזגן מקרר טוב מאוד.

הנקודה הלא נעימה היא הגיר. רעידות קלות בזינוק מהמקום. רעידות משמעותיות יותר + רעשים בזינוק בעליה. רעידות קלות בתחילת הילוך שני. בנסיעה, מהילוך שלישי ומעלה מתפקד מצויין.

רעשים מתכתיים בזינוק במצבים שדורשים סל"ד יותר גבוה, כמו עליה על רמפה של מכפיל חניה למשל. יכול להיות שהגיע זמן לסט מצמדים נוסף.

99eb266873a327be122a69a6f213a6e8.jpg

fa171f8e07cc8e8200157fe8097b350b.jpg

פורסם

בולמי זעזועים מרגישים קצת עייפים, גומיות של הבולמים האחוריים במצב על הפנים (תמונה), די מפתיע .קרעים בגומיות אבק של מוטות קישור של מוט מייצב. שאר חלקי הגומי תקינים עד כמה שאפשר לראות.

אני בכלל לא מופתע מכיוון שגם אצלי בגולף לאחר 8-7 שנים גומיות האבק של המוטות נקרעו ואני עדיין ממשיך לנסוע עם אותם מוטות מייצבים וגומיות קרועות כבר כ-10 שנים :cry:. חבר הפורום רון מחזיק חלקים תחליפים איכותיים יותר מאשר המקורים ובמחיר הרבה יותר זול ככה שהדברים שציינת ניתן לתקן במחיר יחסית נוח.

הכי חשוב תבדוק את הגומיות החיצוניות ואת הגומיה הפנימית של הציריות ולצערי כנראה תגלה שהם קרועות. אתה חייב לבדוק את הגומיות על הליפט בכדי שתוכל למותח אותם קצת ולראות האם הם נקרעו באיזור שבו הם מהודקים בעזרת בנד מתכתי.

אני רכשתי גומיות תחליפיות של ייצרן OEM כקיט שמגיע עם גריז+באנדים מתכתיים+טבעת אבטחה לפעמון.

IMG_20170329_111600.jpg

IMG_20170329_111514.jpg

פורסם

הכי חשוב תבדוק את הגומיות החיצוניות ואת הגומיה הפנימית של הציריות ולצערי כנראה תגלה שהם קרועות. אתה חייב לבדוק את הגומיות על הליפט בכדי שתוכל למותח אותם קצת ולראות האם הם נקרעו באיזור שבו הם מהודקים בעזרת בנד מתכתי.

בדקתי ויזואלית בלי למתוח, נראה תקין. וזה לא אוטו שלי.

• תוכן חדש...