Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים. לאחר שהחלפתי מנוע במוסך מורשה של צמפיון לאחר כ2 ימים כל הרכב התחיל לקפץ. השארתי את הרכב וחזרתי בצהריים ונאמר לי שנעשה כיוון והכל בסדר. לאחר כשבוע הגעתי עוד הפעם עקב קפיצות חמורות ואמרו לי שהלכו הקלאצים. יש לציין שהרכב לא באחריות. איך יכול להיות שלאחר החלפת מנוע הקלאצים שובקים חיים. האם יש קשר?צירוף מיקרים?חשד לקומבינה? הושקע במנוע 12 אלף שח פשוט בא לי למות.

פורסם (נערך)

למה החלפת מנוע במוסך יבואן ב 12000₪ כשאתה מחוץ לאחריות ? מה יש לך לחפש במוסך היבואן ?

לדעתי שכחו לכייל משהו בין גיר ומנוע כי המצמדים בדגם שלך אמנם גרועים אבל זה מדרדר לאט ולא כפי שתארת בתוך שבועיים.

. כמה עברת איתם ?

בדרך כלל צ'מפיון משתתפים בעלות המצמדים אחרת זה עוד ₪4500 כמחווה של רצון טוב. אבל לא תמיד.

למה הלך המנוע ? שרשרת תזמון ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הרכב של אבא שלי,זו הייתה החלטה שלו הוא לא סומך על אף אחד חוץ מצמפיון ואוכל רק חרא מהם כל פעם מחדש. הקמ של הרכב עומד על 130 אלף קמ. הסיבה להחלפת מנוע: אבי עלה את העליות של דימונה נדלקה נורה אדומה.

פורסם

נשמע צירוף מקרים אומלל - לא נראה שיש קשר בין השניים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא בא לי לבאס אותך, אבל תשפוט לבד מה שאתה רוצה

עברו אצלי בשנה אחרונה 2 רכבים עם מנוע 1.2 tsi אחד איביזה והשני פולו ,מטופלים לפי היצרן כל 15 בחברה עם שמנים שהם שמים שם

שתיהם אם אותה בעיה רעשים חזקים מהמנוע (היה נשמע ממש גסיסה.. סוג של משהו דופק חזק) ומנורת שמן אדומה דולקת. ושתיהם היו בצ'מפיון ב2 מקומות שונים ולשתיהם נתנו את אותה תשובה מנוע הלך!!!

מפאת המחיר הגבוה שהם נדרשו שם ,הם שלחו אליי שאני יחליף בפחות מחצי מחיר

באו אלי בגרר ,פרקתי קרטר ואבוי איך שזה היה נראה משהו יותר דומה לגריז! בפעם הראשונה לא האמנתי לתוצאה הסופית ,אבל מציאות אחרי פירוק ושטיפה יסודית של המכלולים שם ,שמן +פילטר חדש עם פלאש טוב ,ריקון והחלפה נוספת של שמן +פילטר מקורי כמובן ,חזרו 2 המנועים לעבוד כמו שעון

הבעלים היו ממש מופתעים ומתוסכלים מזה שהם כבר השלימו עם העובדה שצריך להחליף מנוע

מהסיבה הזאת אני ממליץ לכל בעלי המנוע הזה שמטפלים אצלי להחליף שמן ופילטר כל 10 (הבנתי שגם רון חושב כך) וכמובן רק שמן מאיכות גבוההה ולא להתפתות לכל מיני שמנים שעומדים בתקן..

בהצלחה

רמי

פורסם (נערך)

טוב זה ידוע המנוע הזה לא בנוי לאקלים של דימונה, שלא לדבר על המצמדים.

ובנימה רצינית, הרשת מלאה בכל חיפוש זריז ובכל שפה בסיפורים האלו, למה להמשיך לקנות את התוצרת הזו במתכונת הנוכחית?!

אגב, מה אמרו במוסך כשחזרת בחלוף זמן קצר כל כך אחרי שהשארת במקום הון קטן ועם כוונה להשאיר שם עוד אחד דומה?

עריכה:

עכשיו שמתי לב שמדובר ברכב שנת 2010 ולא חדש יותר, אז נכון שהחלפת מנוע זה משהו מאוד חריג אבל מצמדים בהחלט יכולים למות בשלב זה של חיי הרכב, קצת מוקדם אבל סביר.

כמה ק"מ הרכב עבר?

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נשמע צירוף מקרים אומלל - לא נראה שיש קשר בין השניים.

לא נראה לי שאחרי 7 שנים - תהיה אחריות של רצון טוב, אבל אם לא תנסה, לא תקבל.

אם הרכב טופל בצ'מפיון כל חייו - יש מצב שתהיה השתתפות כלשהיא בעלות התיקון.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

למה צירוף מיקרים אומלל?

לאן מחובר המנוע? למצמדים

ממה הפרידו את המנוע הישן? מהמצמדים

לאן חיברו מנוע חדש? למצמדים כמובן.

היכן צירוף המיקרים?

פורסם

רכב פולקסוואגן מחוץ לתקופת האחריות אין לו מה לעשות במוסך מורשה יבואן. הולכים לרון כל 10 אלף ק״מ וככה האוטו יחזיק יפה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
רכב פולקסוואגן מחוץ לתקופת האחריות אין לו מה לעשות במוסך מורשה יבואן. הולכים לרון כל 10 אלף ק״מ וככה האוטו יחזיק יפה.

1. זה מה שאבא שלו בחר (לטפל בצ'מפיון)

2. הוא גר בדימונה - מה רון שייך פה בכלל?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

עידכון: לאחר שיחה עם פולקסווגן מרכז "זכיתי" בהנחה. החלקים עלי העבודה אליהם. רמי גם לאבא שלי הייתה סתימה ככה הם טענו. הם ניסו לנקות והחליפו שמנים אבל לא עזר. אני לא מאמין ומנסה לא להאמין שהם לא שיקרו. דורקי,איך אני מוכיח את הקשר בין החלפת מנוע לקלאצים? אני לא מכונאי,זו מילה שלי נגד מילה שלהם.

פורסם

צ'מפיון לרוב ממלאים לך שמן מסוג 2 ב10 (מתוצרת פז וכו), וזו כנראה התוצאה. אני בצחוק לא ממלא שמן כזה באיביזה שלי, רק קסטרול וכל10k.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
צ'מפיון לרוב ממלאים לך שמן מסוג 2 ב10 (מתוצרת פז וכו), וזו כנראה התוצאה. אני בצחוק לא ממלא שמן כזה באיביזה שלי, רק קסטרול וכל10k.

הקלות בה אפשר לכתוב דברי הבל בפורום ציבורי פשוט מפתיעה אותי בכל פעם מחדש.

פות״ש ביקש עצה לגבי נושא אחד ואתה מטה את הדיון לנושא אחר לגמרי, וגם שם אתה פשוט כותה דברים שאינם נכונים. השמן שהם משתמשים עומד בתקן של פולקסווגן, והוא ממש לא ״2 ב-10״.

מעבר לכך, מה הקשר בין סוג השמן במנוע לבין הבלאי של הקלאצ׳ים?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
דורקי,איך אני מוכיח את הקשר בין החלפת מנוע לקלאצים? אני לא מכונאי,זו מילה שלי נגד מילה שלהם.

תראה, הקשר בין החלפת המנוע לתקלת הקלצי'ם די ברור למי שמבין את מבנה הרכב הבסיסי.

הקלצים מחוברים אל גלגל התנופה של המנוע והם פורקו ממנו והורכבו על המנוע החדש.

אם המצמדים היו שחוקים אז כבר בזמן החלפת המנוע היו חייבים להחליף אותם כי אין בכך שום תוספת עבודה.

מכאן שהמכונאי שהתקין אותם חזרה סבר שהם ראויים לשימוש.

כאן ישנן שתי אפשרויות:

1. המצמדים היו שחוקים בעת ההתקנה שלהם, מה שאומר שהמכונאי התרשל ולכן אתה צריך לשלם בעבור החלק השחוק אך לא בעבור העבודה.

2. המצמדים היו במצב סביר והמכונאי כשל בהתקנתם, לפי האופציה הזו אתה פטור מכל תשלום.

אני סבור שבנסיבות העניין ראוי שלא תשלם על העבודה ואילו על החלף תשלם אבל אחרי הנחה עמוקה.

• תוכן חדש...