Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

חבר קנה לפני שבועיים דודג' קראוון (מקבילה של קרייזלר וויאג'ר) שנת 2011,

שילם על הרכב 80K + הרכב הקודם שלו MPV 2005,

הרכב עשה על הקונה רושם מאוד טוב, והסוחר גם כ''כ הרשים אותו עד שהוא קנה אותו בעינים עצומות בלי בדיקה !!!.

לפני כמה ימים עוצר אותו מישהו ברחוב ומספר לו שזיהה את הרכב לפי המספר והרכב הורד מהכביש עקב תאונה עם נזק של 60 %,

הוא התקשר לסוחר שכמובן לפני המכירה אמר שהרכב במצב נדיר ללא תאונות וכו',

והוא אמר לו שאמנם היתה תאונה מאחור אבל זה קוסמטיקה בלבד,

אני המלצתי לו לקחת כבר מחר את הרכב לבדיקה במכון ולבדוק מה מצב השילדה,

מה שרציתי לברר זה -

א. למיטב ידיעתי רכב שהורד מהכביש והוחזר, במקרה של תאונה ח''ו חברת הביטוח תתנער אפי' שגבתה את דמי הביטוח כל חודש, האם זה נכון ?

ב. האם יש דרך לברר עכשיו מול חברת הביטוח האם הרכב מבוטח באמת או לא ?

ג. האם יש דרך כל שהיא להחזיר רכב לכביש בצורה כזו שחברת הביטוח לא תוכל להתנער בעתיד ?

ד. המוכר לא כתב גילוי נאות, האם הוא יכול לטעון בבית משפט שהוא כן כתב ? על מי חובת ההוכחה ?

ה. האם יש אפשרות לבדוק את כריות האוויר במידה ונפתחו האם הוחזרו כמו שצריך ?

תודה מראש לכל המגיבים.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

רכב שהורד בטוטל לוס לא יכול לשוב לכביש

רכב שירד באובדן להלכה יכול גם יכול.

לכן ראשית שיבדוק מול משרד הרישוי האם הורד באובדן גמור (טוטל לוס ), ואם כן כיצד עלה לכביש חזרה.

על טופס גילוי נאות צריכים לחתום גם הסוחר וגם הרוכש

ראה כאן

https://www.iga.org.il/assets/forms/G_naot.pdf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על התשובה,

כנראה מדובר באבדן להלכה, האם יש בעיות ביטוח ?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

כאשר תהיה לו תאונה של אובדן להלכה או אובדן גמור יקבל הרבה פחות כסף בגלל ירידת הערך שנבעה מהנזק הקודם.

אם מחר תיפגע לו דלת יקבל את את עלות התיקון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפני כמה ימים עוצר אותו מישהו ברחוב ומספר לו שזיהה את הרכב לפי המספר והרכב הורד מהכביש עקב תאונה עם נזק של 60 %,

זה מריח כמו עקיצה, אבל עד שתבדקו אי אפשר להגיד בביטחון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

צריך לבדוק מה היה ירידת הערך בתאונה שהוכרז "אבדן להלכה" וזה מה שיורידו לו החברת ביטוח במקרה של תאונה.

במקרה של טוטאלוס הרישיון מבוטל ואין אפשרות להעביר בעלות.

פורסם

השבוע שאלתי בסוכנות הביטוח אם יש להם מידע לגבי רכב יד שניה אם עבר מקרה ביטוחי שגרר ירידת ערך - אמרו שלא.

נכון או לא?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

נכון כאשר עושים את הביטוח

כאשר יהיה טוטאל לוסס תראה את כל ההיסטוריה הביטוחית שלו כהפחתה ממה שמגיע לך.

אבל המידע נשאב על ידי חברת הביטוח ולא על ידי סוכן הביטוח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא פעם ולא פעמיים שאנחנו שומעים ונפתחים כאן דיונים על אנשים שנפלו אצל סוחרים.. אני רואה כאן בשבוע לפחות 2-3 מקרים כאלו.

גם אני נפלתי בעבר על רכב שהיה אבדן להלכה דרך סוחר. בסכום של יותר מ-100 אלף ש"ח , למזלי הצלחתי למכור אותו איכשהו במזל (הקונה לא רצה לקחת לבדיקה) והצלחתי להפסיד עליו רק כמה אלפים בודדים..

רכב שהיה אבדן להלכה לא בהכרח ב-100% שיש נזק לשלדה של הרכב , לפעמים נזק שעלותו הוא 60% מערך הרכב יכול גם לנבוע מרכב שהחלקים שלו מאוד יקרים (כמו מרצדס וגרמניות כאלו ואחרות רכבי יוקרה)

אבל אם כך רכב שעובר פגיעה שהזנק שלו הוא מעל 60% , סיכוי מאוד גבוהה שהרכב קיבל מכה מאוד מאוד חזקה מקדימה (ששם בדרך כלל זה תיקון של מכסה מנוע , פנסים ראשיים , פגוש , גריל , כנפיים , פלסטיקה מתחת לרכב , וחלקים מכניים כמו רדיאטור שנמצאים בקדמת הרכב ואף במקרים חמורים יותר פגיעה במנוע.)

את ירידת הערך שיש לרכב אתה יכול לקבל אך ורק מהשמאי אשר ביצע את השמאות על הרכב וקבע את ירידת הערך.

איך תגלה זאת ? אתה יכול לבדוק את זה עם קצת עבודה , אם זה טלפונים לכל החברות ביטוח המוכרות ולשאול על רכב מספר XXX אם היה מבוטח אצלהם , אם כן הם יוכלו לראות היסטוריה , אם מדובר בסוכנות ביטוח זה קצת יותר בעייתי אבל אני הגעתי גם לזה , אתה יכול לבדוק במוסך מורשה וכן במוסכים כאלו ואחרים איפה הרכב היה מטופל , לפעמים מצויין רכב שעבר תאונה כתוב "רכב עבר תאונה - הושבת" ואז כתוב את שם חברת הביטוח. אצלי למשל היה "שומרה" התקשרתי אליהם ואמרו לי שזה היה אצל סוכן ביטוח נתנו לי את שם הסוכנות והטלפון התקשרתי ולבסוף הגעתי אליהם והיא נתנה לי את כל מה שהחליפו ברכב ואת הירידת ערך ומי השמאי וכו'..

בכל מקרה כדאי קודם לקחת את הרכב לבדיקה אצל פחח מקצועי אשר יוכל לאבחן היכן היית התאונה. אלו חלקים הוחלפו/נצבעו/ ובוצעו בהם עבודות פחחות , והאם השלדה נפגעה או לא.

• תוכן חדש...