Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RX8

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין החסידים של מאזדה ובדרך כלל אני לא ממש מתעניין במה שיש להם להציע אבל הפעם היה לי הרבה זמן וגם מאד משך אותי לעשות הכרות ראשונית עם הגברת או שמא זה אדון?! :shock:(לא בדקתי מתחת לחצאית), מבחוץ היא נראית במימדים הנכונים בתור מכונית שמיועדת לשמש את הבעלים בתור מכונית יום-יומית בעיקר בתוך העיר. העיצוב מאד מוצא חן בעיניי, אין הרבה גימיקים זולים וחסרי ערך, האוטו נראה מאופק וצנוע אבל לא זול או חסר עמוד שדרה. מאזדה בהחלט עיצבו את הRX8 בתור רכב פונקציונלי. אין בה הרבה שטח לא מנוצל, תאי אכסון במקומות נגישים, תא הנוסעים די מרווח , במושב האחורי בהחלט יש מקום די והותר בשביל 2 מבוגרים ואין בעיה לצאת ולהכנס לרכב כאשר מישהו יושב מקדימה. נפח תא המטען גרם לי לפעור עיניים אומנם אין במאזדה גלגל רזרבי אבל עדין, תא המטען באמת גדול יחסית לרכב ספורט/ספורטיבי בסדר גודל שכזה). פנים האוטו משרה אוירה של איכות ופאר בסיסים עם ניחוח ספורטיבי והשילוב של הצבעים תורם לפנים האוטו להראות יוקרתי ולא אפור כמו רוב התוצרת שהכרנו עד עתה והקונסול הדשבורד והמערכת נראים מצויין. ידית ההילוכים גם היא כמו הרבה מוטיבים מתרכזת סביב צורת הרוטור והיא מאד נוחה (ממש לא מתחשק להוריד את היד מידית ההילוכים, הוא פשוט נראה כלכך טוב במציאות שחייבים כל הזמן לגעת בו :lol: ), הדבר היחיד שהפריע לי באוטו זה שידית האחיזה בדלת האחורית ממוקמת קרוב מידי לנוסע מאחור כך שכאשר הנוסע מאחור זקוק לידית אחיזה בזמן הנסיעה אז המרפק שלו יהיה תקוע בצלעותיו. אז נכון עדין פה ושם יש כמה חלקים שלא ממש איכותיים כמו רוב הרכב ושהם גם נראים קצת זולים (כמו החלקים במושבים שצבועים במטאלי זול) אבל בגדול אפשר לראות שמאזדה השקיעו והתוצאה מבחינתי חיובית.

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה מכוניות שיכולות להציע לוק, ביצועים, פונקציונליות או בקיצור, קצת מכל דבר ומבלי שיהיה צריך להתפשר על הרבה מהרצונות ועוד במחיר שהיא אמורה להימכר בו(מי אמר שאי אפשר לקבל את הכל במחיר סביר? :D). אני בהחלט הייתי שוקל לרכוש אחת אם המחיר בארץ יהיה הגיוני (וזאת עוד לפני שנהגתי עליה, עד כדי כך התרשמתי ממנה).

• תוכן חדש...