Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Wireless to Hdmi .

erga25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב מחפש מכשיר אשר בעזרתו אני אוכל לראות בטלוזיה מה שרואים על מסך המחשב , אסביר .

המחשב

שלי והטלוזיה לא נמצאים באותו חדר או קרובים אחד לשני . אני מעוניין לצפות בסרטים בטלוזיה , לדוגמא

מצאתי

סרט לצפייה ישירה או שהורדתי למחשב ואני רוצה לצפות בטלוזיה , איזה מכשיר אני צריך ? , אשמח לקבל

המלצות מבעלי ניסיון , האם לקנות מחו"ל משתלם ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

גם אם תמצא מכשיר טוב שידע לשדר WIFI מהמחשב לטלויזיה המרחק מחדר לחדר יקשה עליו, בעיקר בצפייה ישירה.

אתה צריך מכשיר שידע לשדר קבצי ווידאו בזמן אמת ולא להקרין מה שאתה רואה במסך כי יהיו תקיעות..

השתמשתי במשך שנה במכשיר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Ezcast-TV-Stick-HDMI-Dual-Band-WiFi-2-4G-5G-Dongle-Miracast-DLNA-AirPlay-CFUK-/222501621018?hash=item33ce214d1a:g:avIAAOSw42dZDc7U

רק ישן יותר והוא היה גאוני.. המחשב היה ישן מדי כדי להצליח להריץ סרטים באיכות HD, היה לו רק חיבור VGA ובטלוויזיה היה רק HDMI והמוצר הזה היה פתרון מעולה ל2 הבעיות.

פורסם

זה לא בדיוק.. אם הוא יריץ את המילה סטרימר זה ימצא לו כל מיני מכשירים עם אנדרואיד ומערכת הפעלה משלהם מה שמקובל בשוק. גם דרכם אפשר להריץ תוכן בעזרת מחשב רק שזה טיפה יותר מסובך ומסורבל מאשר הסטיק שפרסמתי מקודם

פורסם

דווקא סטרימר עם ניהול תוכן בסיסי ביותר יהיה סבבה.

לדוגמא - אין כמעט סטרימר בימינו שאין לו Plex עליו (או אפילו אם יש לבחור PS4 או סמארט טיוי) - ואז מתקינים שרת Plex על המחשב ובוחרים מהסלון כמו אדם נורמאלי מה אתה רוצה לראות.

על הדרך אתה מרוויח תקצירים , פוסטרים , זוכר איפה היית , סידור של סדרות וכו.

אז בהחלט - סטרימר פשוט / בדיקת הציוד הקיים אם תומך בPlex ואז שרת Plex על המחשב וסגרת פינה.

זה ס ו פ ר קל להגדיר וצריך להתעסק רק פעם אח.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה על התשובות , אין לי טלויזיה חכמה או אן PS4 .

אשמח לקבל על המלצות על סטרימר אשר מניסיון שלכם לא עושה בעיות עם WIFI .

פורסם

המחשב שלי נמצא בחדר X והוא מחשב נייח , אני רוצה לראות את מה שרואים במסך המחשב בטלויזיה .

איזה מכשיר מומלץ ?.

פורסם
המחשב שלי נמצא בחדר X והוא מחשב נייח , אני רוצה לראות את מה שרואים במסך המחשב בטלויזיה .

איזה מכשיר מומלץ ?.

מה המרחק בין הנייח לטלוויזיה?

פורסם

אם אתה רוצה לראות בדיוק מה שאתה רואה על מסך המחשב, אתה צריך Miracast. אם אתה רוצה לצפות רק בסרטים ולפעמים בדפדפן שנמצאים תמיד באותו מחשב, עדיף לך Chromecast. אם אתה רוצה גם הזרמה ישירה מהרשת סטייל קודי, אתה צריך סטרימר מבוסס חלונות או אנדרואיד.

פורסם

אפשר גם עם כרומקאסט, למרות שמירקאסט נולד למטרה זו. המרחק בין המחשב לטלוויזיה חסר משמעות במקרה של כרומקאסט, מה שמשנה זה הכיסוי ורוחב הפס של הרשת האלחוטית באותם מקומות.

• תוכן חדש...