Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית שנת 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין.

אז אם כך בשנתון המדובר, מבין הדגמים המובילים בקטגוריית המשפחתיות, עליי לבחור האם להתפשר על ביצועים (טויוטה) אמינות (VW למיניהן, פוקוס בהקצנה), או מרחב (מאזדה 3)?

פורסם

אין רכב מושלם, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. ובקניה בונים סדר עדיפויות.

לא הגיוני למשפחה בת 5 נפשות להתפשר על מרחב פנים, לא הגיוני לבחור צעיר שמחפש ביצועים להתפשר על ביצועים, לא הגיוני למי שמחפש שקט מוחלט בעניין האמינות לקנות רכב עם גיר שידוע כבעייתי, וכך האלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אימפרזה רכב חלש, לא חסכוני.

יתרונות - מחיר קניה, אמינות.

יש גם מיצובישי לנסר 1.6 שנותנת תמורה טובה למחיר ואמינות , אבל לא מהמובילות.

אולי הונדה סיוויק תתאים לך - היא קצת יותר חזקה בגלל מנוע 1.8, אמינה, גיר אוטומטי פלנטרי.

חסרון - יקרה יותר לקניה בדומה לקורולה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה עם מאזדה 6? נדמה לי שהיא עונה על כל הדרישות שלך (שדי דומות לשלי כשחיפשתי מחליפה לאקסית).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם אהבת קורולה דגם ישן. תיקח סיבוב על הדגם החדש ותקבל החלטה.

עזוב גיר רציף לא רציף. תעשה סיבוב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה על ההמלצות! האמת שאני לא מעוניין לעלות לדגמי 1.8 מפאת צריכת דלק ושכירות קצת קשה יותר בהמשך.

לעניין סוברו אימפרזה וגם מיצובישי לאנסר - נראה ששתיהן נותנות כ 10 כ"ס יותר מאשר הג'טה שלי. אם הייתי שואל לגבי הג'טה במקור, האם גם היא היתה נחשבת חלשה לצורך העניין? (מוודא ע"מ להבין את ההשוואה)

בהחלט אקח סיבוב על קורולה "חדשה" (2014) ע"מ להרגיש אותה, תודה :-)

פורסם (נערך)

סיוויק 1.8 יותר חסכונית מאשר אימפרזה ולנסר ( וגם ג'טה שאתה כל הזמן משווה אליה ).

סחירות של הונדה הרבה יותר טובה גם כן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

אם הגטה מודל 2010 ענתה לצרכים שלך תתקדם לגטה במודל מתקדם יותר.

הקורולה פחית רועשת מאוד עם גיר רציף רועש ומעצבן, מערכת מדיה מחפירה ונוטה לתקלות , נפילה כואבת מול הגטה המוצקה והשקטה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...