Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא אוקטביה 2016.

כשאני נוסע בפקקים ונותן לרכב לשייט על הילוך ראשון, שני ושלישי הרכב רועד לפעמים בירידת הילוך או קופץ בעליית הילוך.

בנוסף הקפיצה גם מורגשת ביציאה מהמקום לפעמים.

אני מגיע מעולם הגירים האוטומטים הרגילים ואין לי מושג האם זה התנהגות נורמלית לdsg או ללכת למוסך.

חיפשתי בפורום על בעיה דומה וראיתי שהיו המון בעיות דומות לאנשים אבל כל הפוסטים מ2012.

הרכב כמובן באחריות אבל המוסך לא קרוב מה שגם אני מפסיד יום עבודה בגלל זה אני בודק עם בעלי רכב דומים לפני שאני קופץ למוסך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

גם בשנתונים המאוחרים יותר היו תלונות על הגיר.

במקומך לא חושב פעמיים,הרכב באחריות-למוסך ומייד לפני שתתקע בטעות באמצע הכביש.

אולי עכשיו בעיה קטנה של עדכון תוכנה/החלפת מצמדים לכל היותר (באחריות כמובן) והזנחה יכולה לגרום לנזק גדול בהרבה.

מאמין,שאם הרכב יכנס לתיקון רציני,המוסך יעניק לך רכב חלופי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא השכילו עדיין במפעל העולמי לייצר את הרכב עם תוכנה מתאימה או עם מצמדים שמתאימים ועמידים פשוט הזוי רכב שנת 2016 שיש לו בעיה במכלול השני בחשיבותו ברכב פשוט הזוי.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

אין רכב חלופי אבל הם יתקנו בחינם. יום במוסך והמצמדים חדשים.

המצמדים זה בדיוק אותו הדגם מ 2012 . לא השתנה כלום ב 2016.

פורסם
אין רכב חלופי אבל הם יתקנו בחינם. יום במוסך והמצמדים חדשים.

המצמדים זה בדיוק אותו הדגם מ 2012 . לא השתנה כלום ב 2016.

ממה שהבנתי מ-2 מוסכים שמתעסקים עם הגירים האלה, המצמדים החדשים יותר אמנם מגיעים עם אותו מק"ט כמו בעבר, אבל מחזיקים זמן רב יותר.

ידוע לך משהו על זה?

שלומי

פורסם (נערך)

לדעתי אותו מק"ט רק כל פעם סיפור רקע חדש. מהיכרותי את VW כשיש תיקון לפריט, יש גם מק"ט חדש. אצלנו בגולף 2014 המצמדים החזיקו 29000 קמ . ייתכן שזה שיפור אבל זה זניח וקשור לשרשור אחר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אתן דוגמא : בפלטפורמת Mqb וחלק ממנועי ה 2.0 tsi יש את הבעייה הידועה של טורבו שגורס את עצמו תוך כדי עבודה. בעיה ידועה בטורבו מסויים של חברת IHI . בעקבות הבעיה VW מציעים ללקוחות מק"ט חדש שפותר את הבעיה.

פורסם

אני מתכוון להגיע לצ׳אמפיון שבוע הבא.

קראתי פה משהו בפורום על הרחבת אחריות ל5 שנים.

זה רלוונטי לרכב שנת 2016?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אתן דוגמא : בפלטפורמת Mqb וחלק ממנועי ה 2.0 tsi יש את הבעייה הידועה של טורבו שגורס את עצמו תוך כדי עבודה. בעיה ידועה בטורבו מסויים של חברת IHI . בעקבות הבעיה VW מציעים ללקוחות מק"ט חדש שפותר את הבעיה.

עד כמה שאני יודע, זה בשנתונים ישנים יותר

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

לא אתפלא אם מדובר במנוע 1.8 או 1.2.

גש מהר לצ'מפיון. לא חושב שיש הרחבת אחריות לדגמי 2016, אבל אם טיפלת במורשה אז סיכוי טוב שיתנו לך הטבה שתבוא לתקן בעיית גיר שלא במסגרת האחריות.

פורסם

ב 2016 אין 5 שנים אחריות. אתה מכוסה גם עם שנתיים אחריות שיש בסקודה, אז גש למוסך. לי ברכב 2015 כבר החליפו פעמיים מצמדים. בפעם השניה אכן שמו לי מק"ט אחר, מקווה שזה סידרה משופרת. הזמן יגיד....

• תוכן חדש...