Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הצלחתי לשפשף את החלק התחתון בצד על איזו חתיכת ברזל עקומה... :x:-( ראו תמונות:

20170621_170003.jpg

20170621_170008.jpg

20170621_170017.jpg

יש שם מתחת לצבע חומר איטום.. השאלה היא האם עכשיו האיטום נפגע ובחורף המים יחדרו והחלודה תאכל לי את המרכב וסוף העולם יגיע..?

או שזה רק קוסמטי ואין הרבה סכנה ואפשר להמשיך לנסוע ככה (ולבכות כל יום על השריטה המכוערת)?

תודה לעונים

פורסם

אני הייתי מתקן, פעם היה לי מקרה דומה, ותיקון של האזור שם כולל צביעה יפה, פחחות, עלתה בסביבות 1000 ש"ח + מע"מ.

באיזה רכב מדובר?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני מספר שנים. המוסך שתיקן את זה זיפת את האזור לפני הצביעה כדי למנוע חלודה ושאר בעיות.

כשהתלהבתי מהעניין הפחח אמר לי שזיפות זה תהליך סטנדרטי בתיקוני סף.

המסקנה שלי היא שעדיף לתקן לפני שיתפתחו בעיות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה אנשים.

הרכב הוא אוקטביה 2016.

מה שלא ציינתי בפוסט המקורי זה שהרכב מליסינג דרך העבודה... אז בגדול השאלה הופכת להיות - האם זה בסדר לא לתקן בשנתיים הקרובות, עד שאני מחזיר את האוטו?

היום הרכב עשה טיפול, ביקשתי שיבדקו גם את השריטה. אמרו לי שעלות התיקון היא 800 ש"ח + מע"מ

פורסם

אם זה לא מפריע לך, תשאיר את זה ככה ותתקן לפני החזרת הרכב לחברת ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק מה ההשתתפות העצמית שלך - נראה לי שהיא גבוהה מ-800 ש"ח + מעמ...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, זה בדיוק העניין, ההשתתפות העצמית יותר גבוהה. אבל גם 800 + מע"מ זה לא משהו שבא לי להוציא על רכב ליסינג, עם כל הכאב של לראות את השריטות האלה כל הזמן.

אם הבעיה היא קוסמטית בלבד ולא יכולה לגרום נזק רציני בטווח הארוך אני מעדיף לא לתקן כרגע.

פורסם

העניין הוא שברגע שמישהו "יסמן" את הנזק בחרת הליסינג - יתכן שהאופציה לתקן שלא דרך חברת הליסינג לא תהיה קיימת/רלוונטית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
העניין הוא שברגע שמישהו "יסמן" את הנזק בחרת הליסינג - יתכן שהאופציה לתקן שלא דרך חברת הליסינג לא תהיה קיימת/רלוונטית.

מה זאת אומרת? חברת הליסינג יכולה לחייב אותי לתקן דרכם בלבד ולא עצמאית?!

(אם כבר דרכם, אני אחכה לסוף התקופה ואשלם השתתפות עצמית פעם אחת על כל התיקונים, במידה ויהיו עוד)

פורסם

1. כן.

2. הם מחייבים השתתפות עצמית נפרדת על כל "מוקד".

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בדכ ההשתתפות העצמית היא לא אחת, אם יש נזקים שברור שלא נגרמו באותו מקרה/תאונה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...