Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בייעוץ לגבי הונדה סטרים לגבי אמינות עלות חלפים תצרוכת דלק או שעדיף רכב אחר שיהיה 7 מושבים כמובן תודה לעונים

פורסם

הונדה סטרים נמכר בכמויות קטנות יחסית (כמה מאות) כשהרוב נמכר ב2001.

1) מדובר בדגם די ישן.

2) יש בעיית חלפים.

כדאי שתציין תקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התקציב שלי הוא עד 30k מה איזה רכב 7 מושבים מומלץ אמצע שבוע נסיעות עירוניות סופ"ש בינעירוניות אני חושב עדיף יפני בגלל זה חשבתי על ההונדה סטרים יש הצעות ???

פורסם

לרכב יפני זקן תהיינה לא מעט בעיות שמקורן בבלאי - גם אם בבסיס מדובר ברכב אמין.

בתקציב שלך, הייתי מחפש רנו לוגאן 2009/10.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש לי בעיה בתת מודע שלי (לא היה לי הרבה נסיון עם רכבים צרפתיים ) אבל מבחינתי רכב צרפתי זה מתכון לבעיות חשמל מכני מהניסיון שלי רכב יפני ( אם השנתון הוא ישן ) שים דלק וסע יש סיבה לכך שלוגאן 2009 נמכרת סביבות 20k . דוגמא הייתה לי סופר לנסר 1993 רכב ישן מאוד שנתיים וחצי 0 תקלות למעט תושבת מנוע שהחלפתי לבד עוד דוגמא מאזדה 3 2008 שההורים שלי קנו בשנת 2010 עם 90 אלף קילומטר מליסניג כיום הרכב עומד על 200 אלף ומה לעשות ההורים לא מטפלים טפול וחצי כל התקופה הזו וכן 0 תקלות אני(אני לא אומר שזה בסדר שלא טיפלו בו ) פשוט אני יודע שככה צרפתי וגם גרמני לא אמינים ברמות כאלו יש הצעה אחרת חוץ מהלוגאן בתקציב הזה וכנראה שהבנתם יפני ???

פורסם

לוגאן מוכרים ב-20K כי זה מה שעולה רכב בן 8 שעלה 100K כחדש...

לו אני במקומך - לא הייתי רוכש רכב בן 15 עם אופק של בעיה למצוא חלפים, עם מוניטין טוב ככל שיהיה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...