Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חלון קדמי ימין בניסן פרימרה שלי עולה בקושי, וכשהאוטו מכובה ורק הסוויצ' עובד, הוא נתקע באמצע.

אשמח לקבל המלצה על מישהו באיזור ירושלים שמתעסק בזה במחיר זול.

תודה רבה.

פורסם

לפני שאתה משלם 400 -300 שקל על שיפוץ / החלפה של המנגנון ממליץ לך לקנות ספריי שימון סיליקוני , בחיים לא האמנתי בזה אבל הוא עושה פלאים.

בסיווק 2005 שלי הייתה אותה תופעה חשבתי צריך להחליף מנגנון ופעם בשנה אני משמן והכל פיקס.

פורסם

Wd40 מתאים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Wd40 מתאים?

לא. הוא יעזור לכמה ימים עד אולי כמה שבועות. אחרי זה המצב יהיה יותר גרוע ממה שהיה מקודם כיוון שאפקט השימון שלו הוא לטווח קצר, אחרי זה הוא רק צובר לכלוך ומפריע.

זה חומר לשיחרור חלקים תפוסים כמו ברגים שקשה לפתוח. לא לשימון חלקים זזים.

פורסם

איפה לרסס את החומר הסיליקוני?

האם לפתוח את כל הדלת ולרסס במסילות?

לרסס בתוך המנוע?

ודרך אגב, פתחתי את המנוע לראות אם צריך שימון, והיה נראה על ההברגה של הגיר והמנוע שיש חומר שומני מרוח ולא חסר שמן.

אך כשסגרתי את הכל והחזרתי למקום, השתנה כיוון הפתיחה של החלון, ובמקום שיפתח על ידי הרמה של הכפתור התהפך הכיוון, איך להחזיר את המצב לקדמותו?

פורסם

חיברת את הפלג של מנוע החלון הפוך. אמור להיות עליו שגם שלא מאפשר לחבר הפוך אבל כנראה שהצלחת בכל זאת.

כשריפוד הדלת פתוח, תנקה את מסילות הפנימיות המנגנות + גירוז קל עם כמות קטנה של גריז.

ספריי סיליקון ליישם על מסילות חיצונית, בין שתי הגומיות.

פורסם

איפה אני קונה גריז בכמות קטנה למה שאני צריך?

האם לפתוח את כל הדלת כולל החלק הפנימיmaxresdefault.jpg או רק את החלק החיצוני images.jpg(שעליו הריפוד וכפתור הפתיחה)?

פורסם
לא. הוא יעזור לכמה ימים עד אולי כמה שבועות. אחרי זה המצב יהיה יותר גרוע ממה שהיה מקודם כיוון שאפקט השימון שלו הוא לטווח קצר, אחרי זה הוא רק צובר לכלוך ומפריע.

זה חומר לשיחרור חלקים תפוסים כמו ברגים שקשה לפתוח. לא לשימון חלקים זזים.

יש WD 40 סיליקון,נמכר בחנויות הגדולות,פחית עם קשית פטנט מעולה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

התכוונתי כמובן לחומר משחרר ברגים שהוא המוצר הידוע והנפוץ של WD-40, הוא לא מתאים למטרה הזו.

אם יש להם ספריי סיליקון - מצויין.

• תוכן חדש...