Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מתלבט ברכישת רכב יד2 עד 30K.

הדרישות העיקריות:

משפחתית 1.6 (אנחנו זוג אבל חושב גם קצת קדימה ולכן לא פוזל לכיוון הסופר-מיני), אמינות, צריכת דלק אני מניח שתהיה כ1/11 בתוך העיר ברוב הדגמים, מרווח פנים סביר ותא מטען סביר.

רוב הנסיעות הינן עירוניות.

אפשרויות שנשקלות בשנתונים 2008/2009 (עם תובנות שמצאתי משיטוט ברשת):

יונדאי i30 - נראה טוב ומאובזר לא רע, די נוח לנסיעה לדעתי - ברשת יש דעות חלוקות על האמינות (בעיקר תקלות קטנות של חשמל/נורות וכו').

קיה סיד - האחות התאומה של הi30, נחשב לאמין כמו היונדאי אם כי יש בעיה חוזרת של דשבורד מתנפח בחום.

ניסאן טידה - רכב אמין מאוד לפי הדעות ברשת - פחות יציב ונוח לדעתי מהיונדאי - אבל נראה כמו רכב אמין יותר.

ניסאן נוט - לא יצא לי לנהוג בו, שמתי לב שהוא עולה בד"כ בדיונים על הטידה כאלטרנטיבה ראויה.

אפשרות שלא נשקלת:

קורולה 2008 רובוטית - לא אוהב את חווית הנסיעה עם הגיר הרובוטי בתוך העיר.

אשמח לשמוע את דעתכם או ניסיונכם עם הרכבים הנ"ל.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי iosi23
פורסם

צריכת דלק בעיר ברוב הרכבים המשפחתיים יותר גבוהה מ 1:11. אולי משולב זה נכון (50% בעיר/ 50% מחוץ לעיר ). טידה יותר חסכונית . מיצובישי לנסר 1.5 אפשר למצוא משנתון יחסית גבוה - רכב אמין, מרווח ובטיחותי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאנסר 1.5 - הייתי איתו 3 בשנים בליסינג

מה שנאמר עליו נכון אבל :

הרכב הזה רועש מעל הממוצע וחלש מהמתחרים שלו.

צריכת דלק משולבת שהיתה לי - 1 ל11.5

ניסאן נוט - ברשותי 3 חודשים.

רכב זריז ונחמד . צריכה משולבת 1 ל12 בתואי מעורב שכולל פקקים ומזגן דולק תמיד.

בתוואי עירוני בלבד 1ל10 ולשם השוואה המאזדה 3 שברשותי תשתה באותו תוואי 1 ל8 בערך.

אין הרבה ממנה למכירה אך אם תמצא אחת טובה שקול בחיוב. הספסל האחורי ניתן להזזה וכך נפח תא המטען גדל.

פורסם

טידה ונוט רכבים דומים מבחינה מכנית. יש יותר מבחר לטידה והמחירים שלה יותר נמוכים. חסרון של טידה - יותר צר ונראה חיצונית לא משהו ( אמרתי בעדינות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה. ללאנסר פחות התחברתי.

הנוט נראה נחמד אבל באמת קשה למצוא ביד 2.

הi30 נראית כרגע כאפשרות המועדפת, יש מישהו שיכול לשתף מניסיונו?

• תוכן חדש...