Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח תאונות אישיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ביטוח תאונות אישיות שעשיתי יחד עם הביטוח של הרכב והסתכלתי היום בפוליסה ויש שם רק כיסוי של מוות עקב תאונה או נכות חלקית צמיתה עקב תאונה, בקיצור כלום ושום דבר. התקשר אליי היום נציג מחברה אחרת שהציע ביטוח שכולל יותר כיסויים אבל אני מחפש את התכלס, קיים ביטוח כזה של אובדן כושר עבודה או כיסוי כל דבר אחר שיכול לקרות במהלך היום? פריצות דיסק אישפוזים ושברים?

איזה ביטוח הכי מומלץ לעשות ואם בכלל?

פורסם

יש 2 סוגים של ביטוח אובדן כושר עבודה :

1. אובדן כושר עבודה כללי

2. אובדן כושר עבודה בתחום עבודה ספציפי.

בביטוח אובדן כושר עבודה כללי אתה מקבל פיצוי רק אם אינך יכול לעבוד בכל עבודה שהיא (לצורך העניין - גם טלפן נחשב כעבודה מתאימה). זהו הביטוח הכי נפוץ וחברות הביטוח אוהבות אותו מאחר ובת'כלס - זהו ביטוח שלא נותן לך שום כיסוי (אתה לא יכול לעבוד בתור רופא מנתח ? לך תעבוד בתור מוכר במקדונלדס).

ביטוח אובדן כושר עבודה בתחום עבודה ספציפי הוא יחסית נדיר מאחר ואתה מקבל כיסוי עבור אי יכולת לעבוד בתחום ספציפי. החסרון - העלות שלו גבוהה. מאוד גבוהה. לכן רק אנשים בתחומי תעסוקה שמרוויחים הרבה כסף עושים את הביטוח הזה (רופא מנתח, פסנתרן וכו').

לגבי שאר הדברים - לא ברור מה בדיוק אתה מחפש.

פריצת דיסק - זהו לא תהליך שקורה מעכשיו לעכשיו. זהו תהליך הדרגתי.

אישפוז/ שבר - בעבר הייתה לי פוליסה שכללה את זה (כלומר, אני מניח שיש פוליסה שכוללת זאת).

הכי טוב - תבדוק באתרי האינטרנט של חברות הביטוח, תקרא את הפוליסות וכך תדע מה כל אחת מציעה, ומה מתאים לך.

• תוכן חדש...