Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה שנפלתם על מלון פח.

אני מידי שנה שם ובחיים לא שילמתי על שום דבר אקסטרא.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

לא בוחרים במלון בלי לבדוק בטריפאדוויזור.

בדילים זולים יש קאצ'ים. שעות לא נוחות, חברות תעופה לא ידידותיות, אוכלוסיה לא נעימה, מלונות זולים עם שרות בהתאם לכך.

לפני הזמנת דיל בודקים את המרכיבים שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי מושג מה המחירים ברודוס במימים אלה. אני מבין שמדובר ב-FB.

תחשוב מה תקבל בארץ תמורת 400 ש"ח ללילה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבעיה שזאת הייתה הפתעה ונעשתה עזרה בגורם שלישי על מנת להזמין את המלון.

שולם למלון 420 יורו ל4 לילות, נחשב זול מדי?

יקר!

הנה דוגמא להכל כלול עם 2000 ביקורות ודירוג של 4.3

https://tinyurl.com/ybzz8pc3

מה שם המלון שהייתם בו?

פורסם

זה מוצג כמחיר מוזל (מי יודע מה המחיר הרגיל)

חוץ מזה - ה-420 אירו כוללים גם טיסות? אם כן זה כבר הופך לאיזה 50 אירו ללילה. באמת מעט.

האמת היא שהיו לי כבר דילים עם מחיר בסדר גודל דומה או קצת יותר במלונות מצויינים (דירוג 5 כוכבים) במזרח אירופה, אבל לא יותר מלינה וארוחת בוקר ל-3 לילות.

פורסם (נערך)

חבר מעוניין לטוס עם אישתו לרודוס גם חודש הבא, בעקבות ״הנפילה״ שלנו אני מחפש להמליץ לו על מלון טוב ולא יקר, אשמח להצעות. Lindos blu למשל לפי טריפאדוויזר נשמע ממש טוב.. אמת? ודרך איפה הכי כדאי לסגור?

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

אני הייתי באטריום פלאטינום בעקבות המלצות של חברים (לדעתי גם הומלץ פה בפורום)

והיה תענוג

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

ברשותכם, מנצל את השרשור-

כבר שבועות שובר את הראש ומנסה למצוא פרטים נוספים על אתר הנופש המדובר בסרטון שלמטה.

לאלו מאיתנו שלא דוברי רוסית, הסרטון מדבר על פלופונסוס (ולא על רודוס), אבל מחיפוש מעמיק, טרם מצאתי את האתר שרואים בסרטון (דקה 9:40).

[video=youtube_share;8mgjRjZxSzs]

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...