Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

אני מחפשת רכב קטן ואמין, צריכת דלק נמוכה ככל האפשר, אחזקה זולה. בלי לוותר על בטיחות

הבנתי שטויוטה יאריס הן מעולות, מה רק שמחזיקות במחיר בצורה מטורפת - יש על הפרק רכב משנת 2004 (עלייה לכביש אמצע 2003) ב 16000 כולל טסט לשנה, יד 1 הבעלים נראה אמין, מה שכן הרכב לא הכי שמור ויזואלית, נשפך צבע בבגז' והגיע עד לסלון הרכב, תקרה מלוכלכת, פה ושם פלסטיקה שבורה - לדברי הבעלים רוב הדברים ניתנים לסידור - השאלה אם זו עדיין הצעה טובה לחיפוש שלי ופשוט לסדר את כל מה שמפריע לי או שזה לא הגיוני המחיר למצב הזה. חשוב לציין שבעלים מתחייב מצדו למצב המכני, בנסיעה היא נשמעת טוב, אין הרגשה של מעבר הילוכים כלל, טיפה מרעישה בהאצה. הרכב אוטומט, קילומטראז' 245000

אשמח לדעתכם על הרכב הזה או המלצות על דברים אחרים, אולי אלטו או משהו מהאירופאיות או כל דבר אחר שעומד בדרישות :)

תודה מראש לעונים!

פורסם (נערך)

רק מתיאור הסלון היתי כבר מתרחק כמו מאש. לא הייתי מתפלא שמתחת למכסה המנוע המצב לא מזהיר למרות "התחייבותו". רכב כדאי לקנות ממישהו ששמר על הרכב גם בסביבת הנוסעים. לפי התיאור שלך הרכב שימש אותו אולי כרכב עבודה. רבע מיליון ק"מ???? עוד סיבה לברוח.

בשנתונים האלה היתי נשאר בגזרת המכוניות היפניות והקוריאניות: אלטו אולי גם סוויפט, סיריון, גטס/פיקנטו (צריכת דלק גבוהה תתקזז עם טיפולים זולים ואמינות מופלגת).

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם (נערך)
אילו סוויפט או פיקנטו תמצא ב18 ?

צודק.... הכוונה לגטס... וסוויפט חשבתי שהוא דגם שהחל בתחילת שנות ה 2000, טעיתי.. אולי יורוסוויפט?? אבל הוא דגם לא מיני....שהיה אחלה דגם...

בתקציב כזה אני הייתי בכלל שוקל לעלות לקטגוריה של משפחתיות קטנות שם ההיצע גדול יותר , מכוניות בטיחותיות יותר וצריכת הדלק לא גדולה בהרבה ממכוניות המיני של פעם. לדוגמא, ניתן לקנות סוזוקי ליאנה 2006-2005 רכב אמין ביותר וזה הפעם מניסיון.... נראה לי גם מזדה 3, לנסר וכו'

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

תודה רבה לעונים! :)

חזרתי לחיפושים בשוק הידניות, דווקא יש כרגע מבחר די נאה שם כשלא מגבילים בחיפוש את השדה "יצרן"

מה דעתכם על סוזוקי איגניס? נראית חמודה, הבנתי שהיא גם אמינה מאוד וחסכונית, חסרון עיקרי להבנתי חוסר נוחות (האם נכון?)

אופציות אחרות שנראות סבירות+ ומתאימות לחיפוש שלי הן אלטו, פולו/גולף ויוצאות די הרבה פז'ו - לא ממש יצא לי להכיר את האירופאיות, איך הן צפויות להתנהג בנסיעה "לא מישורית במיוחד"? ומבחינת האמינות וחסכון? (דלק וטיפולים)

בנוגע לפולו וגולף להבנתי הן די יקרות בתחזוקה? מה מניסיונכם?

• תוכן חדש...