Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושאלה למבינים,

התברר שבמיצובישי שלי נדרש גז חדש למזגן (1234) שמילויו עולה 1500 שח. החשמלאי הציע למלא בגז רגיל (124) שמניסיונו עובד בסדר בתנאי שאני חותמת ופוטרת אותו מאחריות.

יש למישהו תובנות בנושא?

תודה מראש

פורסם

תמר,

אם מדובר במקרה בבאאוטלנדר, בעיה נעוצה במעבה מזגן והיבואן מכיר את הבעיה .

תעדכני מהו הדגם העדכני.

פורסם
שלום ושאלה למבינים,

התברר שבמיצובישי שלי נדרש גז חדש למזגן (1234) שמילויו עולה 1500 שח. החשמלאי הציע למלא בגז רגיל (124) שמניסיונו עובד בסדר בתנאי שאני חותמת ופוטרת אותו מאחריות.

יש למישהו תובנות בנושא?

תודה מראש

האם את מתכוונת לגז R12 במקום R134A או במקום HFO-1234yf ? אם התשובה היא כן אז אל תסכימי לאילתור.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם את מתכוונת לגז R12 במקום R134A או במקום HFO-1234yf ? אם התשובה היא כן אז אל תסכימי לאילתור.

איך הבנת את זה?

הציעו לה למלא R134 במקום 1234yf.. זה אילתור די נפוץ בארץ הקודש בגלל ששתי המערכות עובדות בלחצים זהים ובטמפרטורות זהות.. חוץ מזה שזה לא חוקי במדינות רבות בעולם, ולא ממש מתחשב בסביבה, אני לא יודע איזה חסרונות יש לשינוי הזה.

יום טוב גם לך

פורסם

אני לא מנסה לנחש אלא לקבל תשובה ברורה מהאדם שפתח את האשכול. שאלתי שאלה כי ממספר כמו (124) אפשר להבין שאולי מדובר על פיאט 124...

איזה כייף לי :)

פורסם

או על אדם שלא מהתחום ועבורו 124 ו 134 נשמע אותו דבר..

אבל אתה צודק, פיאט 124 דגם 2014 זה הרבה יותר הגיוני. ברוך מחייה מתים.

יום טוב גם לך

פורסם

אכן עושים זאת בגלל המחיר היקר של הקרר החדש 1234YF והמזגן יקרר בצורה די טובה.

הבעיה שעלולה להתעורר זה אורך חיים נמוך של מערכת המיזוג כי הקולט/מייבש אינו מתאין לקרר הישן, לא יבצע את תפקידו כנדרש והמערכת עם הזמן תזדהם, תתחמצן ותפגע.

פורסם

מי קבע שיש תקלה במערכת המיזוג? בימים חמים כמו אלו שהיו השבוע קשה למערכת המיזוג למזג את הרכב כמו שצריך ולוקח זמן לא מועט עד שהרכב נהיה קריר.

יכול להיות שבאמת יש תקלה ברכבך, אבל סטטיסטית מערכת המיזוג אמורה להיות תקינה ברכב בן שנתיים וחצי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ממתי אתה בתחום ? עשית הסבת מקצוע למזגניסט ?

http://articles.sae.org/8074/

יחסית לפותחת השירשור כולנו בתחום, והתגובה ההגנתית שלך מרמזת שעל הבנת הנקרא של התגובה הקודמת שלי ויתרת.. נו שויין. שיהיה פיאט..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...