Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש המלצות לחופשה זוגית לי ולאשתי לכרתים/פאפוס או כל מקום אחר אטרקטיבי לסוף חודש יוני. אשתי תהיה בערך בחודש שישי להריון, ולכן מחפש המלצה גם על מלונות ברמת 5 כוכבים, רצוי הכל כלול ואופי החופשה יהיה בעיקר בטן גב. חשוב שיהיה במקום די קרוב למרכז העיר, כמו כן המלצות לטיולים/מסלולים באזור.

תודה, מאיר

פורסם

כרתים הוא הפייבוריט שלי.

הגדול באיי יוון,כ 300 ק"מ ממזרח למערב וכ 70 קמ מצפון לדרום.

רוב בתי המלון בחבילות הנמכרות בישראל נמצאים בעיירה חרסוניסוס, כ45 דקות נסיעה משדה התעופה בהרקליון.

האי שווה לפחות 4 ימים, ואם יש לכם יותר זמן-אין בעייה למלא אותו.

אם יש לך שאלות נוספות, מוזמן לפרטי.

אילן

סלע

פורסם (נערך)
ברודוס כבר היינו, מחפשים לגוון קצת. יש עוד המלצות על מקומות בכריתים?

הייתי עם אשתי לפני כשבוע במלון הזה -

https://www.tripadvisor.co.il/Hotel_Review-g503710-d491489-Reviews-Annabelle_Beach_Resort-Hersonissos_Crete.html

החדרים והשירות היו בסדר גמור. האוכל לא משהו. המלון ממוקם על חוף הים ובהליכה של 15 דקות מחרסוניסוס.

בסמוך למלון יש מפרצים יפים, בלי שאריות של גרעינים, XL ובמבה (רצ"ב).

אגב, הזיתים הטובים שאכלתי בחיי היו בכריתים, השמן זית גם מדהים (חמיצות של 0.2).

תבלו.

עריכה: אשתי אמרה שהמלון הזה מאוד מומלץ.

https://www.tripadvisor.co.il/Hotel_Review-g503710-d248492-Reviews-Creta_Maris_Beach_Resort-Hersonissos_Crete.html

P1270044.jpg

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

המלונות שציינת מוכרים ובהחלט מומלצים.

העניין הוא שהם גדולים ופרושים על שטח רחב.

אם לא רוצים לפוצץ סכומים, יש בתי מלון קטנים "ויווניים" יותר- רובם 4 כוכבים.

כ"א והעדפותיו.

סלע

פורסם
המלונות שציינת מוכרים ובהחלט מומלצים.

העניין הוא שהם גדולים ופרושים על שטח רחב.

אם לא רוצים לפוצץ סכומים, יש בתי מלון קטנים "ויווניים" יותר- רובם 4 כוכבים.

כ"א והעדפותיו.

אתה צודק. שמתי לב לזה בשהות שהיינו.

המלון דומה לקיבוץ. יש לזה הרבה פלוסים אבל גם לא מעט מינוסים (הליכות מקצה לקצה/מדרגות).

פורסם (נערך)

סלע - גם אני אוהד כרתים, למרות שחלפו כמעט 16 שנים מאז הביקור שלי באי. ובכל זאת יש לי שתי הערות. אחת - האי קצת יותר קטן מהמידות שציינת. אבל זה קטנוני. השניה היא הערתך לגבי 4 ימים. אם מדובר בבטן גב כל מקום יתאים עד שהשעמום ישתלט. אבל אם רוצים לטייל הרי ששבוע הוא מינימום של מינימום, והאי שווה גם שבועיים. אבל לאשה הרה כנראה שדרוש בטן גב.

מקומות לטיול לא חסרים בכרתים, אבל מדובר בלא מעט כיתות רגליים, לא בטוח שמתאים לאשה שכרסה בין שיניה. דוגמאות - מישור לאסיתי ומערת דיקטיאון, הרקליון וקנוסוס, חאניה ובאותה הזדמנות רתימנון, איוס ניקולאוס, אי המצורעים, מערת ספנטוני בזוניאנה - וכל זה רק בשליפה מהזכרונות הנעימים מהאי העשיר הזה. וכלל לא ביקרתי בשליש המערבי שלו.

פות"ש - אם אשתך בהריון מתקדם יש שני שיקולים חשובים שעליך לשקול: האחד הוא הביטוח הרפואי - האם יש חברה המסכימה לבטח את אשתך, ובאיזה תנאים וסייגים. השניה היא באיזה מרחק יש בית חולים ראוי לשמו. עד כמה שאני יודע בהרקליון יש בית חולים אוניברסיטאי, אבל אין לי מושג מה טיב השירות הרפואי בחרסוניסוס, אם מתעורר צורך בשירות כזה.

לדעתי אתה באחד מהמצבים הבדדים בהם עדיף נופש בארץ, ואפילו לא רחוק מדי מבתי החולים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...