Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הולך שבי אחריי אף אחד , חוץ מאשתי לעתיד ;)

אני לא מטפל במוסכים-אני עושה לבד.

אני עובד מול מורשים ומול מוסכים כללים ביומיום .

מוסך מבטל הכל בשביל לקוח עם נזילת שמן?

אתה פעם תיקנת נזילת שמן? אתה פעם איתרת נזילת שמן?

בטח עדיף מוסך ששולף מהמותן ואז תרוץ אחריו .

שעה וחצי מתוכן - 10 דקות לשטיפה יסודית, 10-30 דקות רכב מונע (גם לא מספיק לפעמים) ....

נזילת שמן היא דבר מאוד לא פשוט לאתר אם היא לא מהאגן, שמן יכול לנזול בהתאם למבנה המנוע גם לצד שני .

פורסם

במקרה שלפנינו מעט קשה להתווכח- הנזילה או כנראה יותר נכון ההזעה היתה מאוד ברורה לעין.

אפשרות אחרת- המוסך חייב שעה וחצי על הליפט כאשר בפועל הרכב נבדק בהרבה פחות זמן כי זה מחיר הבדיקה של מורשה..

זול או יקר ? שישפטו החברים .

לטעמי,יקר מאוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
המלצה ידידותית- החלף מוסך.

לאיזה מוסך מקצועי לוקחו שעה וחצי (?? ) לאתר נזילת שמן.. זה אמיתי ?

הנזילה הייתה קטנה מאוד,נזלו כמה טיפות ביום,עשיתי כמה בדיקות לרכב ואימצתי אותו מאוד,חזרתי הביתה וראיתי שנוזל שמן.

למחרת לקחתי אותו למוסך ישר על הבוקר והנסיעה לשם היא פחות מק"מ בודד..המנוע היה קר ולקח לרכב זמן עד שהוא התחיל לנזול שוב.

חוץ מזה שבוע לפני עשיתי לרכב בדיקת מחשב,הרכב היה במוסך כ-40 דקות.

ראו שאין תקלה ושלחו אותי לדרכי ללא תשלום כלל!

לגבי גובה התיקון אני מודע לזה שזה יקר אבל הרכב טופל במרכז שירות של צ'מפיון ואני מעדיף בבעיות של גיר ומנוע לטפל שם למרות המחיר.

כל שאר התיקונים והטיפולים במוסך כללי..

מחזק !

חפש לך מוסך אחר פעם הבאה

ועצה שלי באמת , ברגע שיש לך בעיה לך לעוד מקומות זה מה שאני עושה תשאל מה אומרים שם כמה יעלה

וככה תוכל לדעת בידיוק אם יש בעיה אז מה הבעיה

חבר שלי גם היו לו בעיות של רעידות טורים לא יציבים הגענו למוסך

הוא אמר תושבת גיר ויש מצב גם תושבת מנוע

אמרתי לחבר שלי שאין מצב הלכנו למקום אחר אמר בית מצערת

שזה היה כבר יותר הגיוני

לאחר מכן התברר שאלו המצתים הוחלפו 4 כויילים והבעיה נפתרה

אז ... תמיד לבדוק לעומק

^^

במקרה שלפנינו מעט קשה להתווכח- הנזילה או כנראה יותר נכון ההזעה היתה מאוד ברורה לעין.

אפשרות אחרת- המוסך חייב שעה וחצי על הליפט כאשר בפועל הרכב נבדק בהרבה פחות זמן כי זה מחיר הבדיקה של מורשה..

זול או יקר ? שישפטו החברים .

לטעמי,יקר מאוד.

הרכב טופל במרכז שירות של צ'מפיון.

פורסם

מה שחלקנו ניסה לרמוז לך שאלו מחירים של מורשה היבואן ולעיתים הם נוטים להפריז.

אם אתה מרוצה- המשך לטפל שם,לאף אחד מאיתנו אין זכות להיכנס לכיסך.

אישית,אני לא חושב,שרכב שכבר מזמן יצא מאחריות,צריך להמשיך בטיפול אצל מוסכי היבואן ויש מספיק מוסכים מתמחים טובים ,שנמחירים שלהם גם נוחים יותר- לשיקולך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה שחלקנו ניסה לרמוז לך שאלו מחירים של מורשה היבואן ולעיתים הם נוטים להפריז.

אם אתה מרוצה- המשך לטפל שם,לאף אחד מאיתנו אין זכות להיכנס לכיסך.

אישית,אני לא חושב,שרכב שכבר מזמן יצא מאחריות,צריך להמשיך בטיפול אצל מוסכי היבואן ויש מספיק מוסכים מתמחים טובים ,שנמחירים שלהם גם נוחים יותר- לשיקולך.

אני אשמח לדעת על מוסכים כאלה באזור המרכז..

תודה

• תוכן חדש...