Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שאתה צריך זה מכשיר בגודל המתאים לך, "7, עם זיכרון פנימי סביר, 8GB, ו-RAM של לא פחות מ-128, כמובן ש-256 עדיף.

לא תמיד מצויין כח העיבוד, אבל זה יחסית זניח. מכשיר כזה ניתן להשיג היום בפחות מ-200 ש"ח, ולכן לדעתי, גם אם ישבוק חיים אחרי שנתיים, המכשיר עשה את שלו.

הנה דוגמה למכשיר כזה, אבל תחפש עוד לפי המפרט שלמעלה, ואז תחליט מה לקנות.

אל תתעקש על מכשיר שכולל תוכנה ספציפית, תמיד ניתן להחליף אותה. גם המפות שקיימות על המכשיר לא קובעות את כדאיות הרכישה, גם אותן ניתן להחליף.

היי PASST04 , אני מבין מהמלצתך שהבחירה הטובה היא לעמוד בקריטריונים שפרטת, ומעבר לזה הדבר היחיד שחשוב לחפש בהשוואה ,הוא מחיר טוב או שמא יש עוד פרמטרים שחשוב להשוות?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא מתכוון שתבנה להם ברכב במקום מערכת דאבל דין טאבלט של נקסוס, מעבר לזה שהטאבלט הזה לדעתי מעבר לתקציב שלך אבל זה מיותר לשימושים של סבתא שלך, זה למתקדמים יותר ואני לא חושב שיש לה צורך בזה..

היי CARTMAN2005 (נכון שיש לי עיני סבתא , מה לעשות ..) אבל המכשיר הוא עבורי , אתה צודק הוא באמת מעבר לתקציב.. השאלה היא האם ה"מיוחדות" של הנקסוס שווה השקעה נוספת (אולי לרכוש משומש באיבי?)..

פורסם

URSH מצטער על הבלבול, יש שרשור מקביל על המלצה לסבתא עבור מכשיר ניווט וכנראה התבלבלתי בניהם.

בכל מקרה, אין צורך ברכישת מותג כמו נקסוס וכד' עבור השימושים שאתה דורש, המכשירים ה"סינים" מעולים, עמידים וחלקם תפסו שם עולמי עבור האיכות שמקבלים בתמורה למחיר שלהם. אני אישית כותב לך כרגע ממחשב מחברה סינית בשם Vorke שקניתי כתחליף למחשב הנייח שלי, "המחשב" החדש שלי בגודל פיזי של הקרטון צ'יפס שאתה מקבל במקדונלדס ועובד כבר חצי שנה ללא דופי כהמחשב העיקרי שלי בבית. משמע אין ממה לחשוש, בעיקר לשימושים הפשוטים שאתה דורש שכן מניסיון עם טאבלטים סיניים הם עושים כל פעולה נדרשת ללא בעיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק מילת אזהרה לגבי טאבלט באוטו -

אל תשאיר אותו בשום פנים ואופן בתוך האוטו, בשמש הישראלית הבטריה פשוט תידלק ותחזור לאוטו עם דאש שרוף (טוטאל לוס)

ראיתי כמה תמונות אימה בפורום אודיו, וירדתי מהרעיון של טאבלט.

פורסם (נערך)

איזה סוג של ניווט אתה צריך? ניווט כביש או שטח?

יש מכשירי GPS מקצועיים לניווט בשטח של MAGELLAN ועוד כמה חברות. אפשר גם להכניס בהם מפות. הם עובדים OFFLINE, אבל יש להם קליטה מעולה והם עובדים הרבה מאוד זמן על הסוללות, ובנוסף כמובן חסינים מפני מים ומכות. יש לי מכשיר כזה של MAGELLAN מדגם יחסית פשוט (אין מפות לישראל :( ) Magellan eXplorist 200.

לניווט כביש, או GOOGLE MAPS שיודע לעבוד גם OFFLINE אם בארץ, WAZE עם חיבור לאינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אחרי שמצאתי זמן לשבת קצת על החיפוש מצאתי את 3 המכשירים הבאים : בחיפוש ראיתי שתמורת סכום קטן אפשר להוסיף מצלמת רוורס אלחוטית, ובלוטות, להמלצתכם שמרתי על 256 מגה ו8 ג'יגה.. מה לדעתכם כדאי?

https://is.gd/BltE0G

https://is.gd/UdhKo1

https://is.gd/vfszZ8

פורסם (נערך)

אני נוטה לבחור ב-Xgody 886+בלוטות+מצלמת רוורס, למישהו יש נסיון עם המצלמות רוורס האם הן שוות משהו?

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם (נערך)

היי PASAT04 ,אם אני מבין נכון, להוסיף מצלמה או בלוטות ,זה פוגע באופן כלשהו בבצועי ה-GPS?

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

בנוסף למפרט צריך לחשוב היכן למקם את הטאבלט. טאבלט לניווט צריך לקבל טעינה בזמן נהיגה.

התקנה במקום מערכת קיימת הכי נוחה לשימוש הבעיה שזה לא תמיד מתאפשר.

פורסם
אם אני מבין נכון, להוסיף מצלמה או בלוטות ,זה פוגע באופן כלשהו בבצועי ה-GPS?

לגבי מצלמה, אין לי ניסיון עם זה, והשילוב נשמע לי מיותר.

לגבי בלוטות', לא חושב שיכול לפגום בביצועים בצורה משמעותית. למה אתה צריך את הפיצ'ר הזה במכשיר ניווט? הרמקול המובנה מספק אותי. האם הכוונה לשמוע את הנחיות הניווט במערכת המולטימדיה? נחמד, אבל לא הכרחי מבחינתי, מה גם שאני לא יודע איך הם "מנגנים" ביחד.

פורסם

היי PASAT04 אכן אתה צודק הכי חשוב לי זה הניווט, וזה גם מה שרציתי, אך בחיפוש גיליתי שבסכום קטן אני יכול לקבל כל מיני

דברים חמודים. אז אם אתה אומר שהתוספים הללו יפגמו בגי פי אס, אני ארד מהם. ואם לא ,אז למה לא? למשל חשבתי שיהייה לי קל יותר בזמן נסיעה לקבל את השיחות לסלולר על הטאבלט, ועל מערכת סאונד הרכב (מורכבת לי ברכב דיבורית בורי CC9056 תקולה אז הטאבלט ישמש תחלי ולי תחליף). מה אתה אומר?

• תוכן חדש...