Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,חשבתי לרכוש GPS עם מסך 7 אינטש (לכן הנייד לא רלוונטי), ואז מישהו המליץ לי על אופציה לרכוש טאבלט 7 אינטש, שיתן לא רק פתרון לניווט אלא עוד אפשרויות.

האם הרעיון הזה הוא טוב?

האם הטאבלט יעשה את הניווט באותה איכות של ה-GPS?

האם כלכלית כדאי?

ואם כן האם יש טאבלט מומלץ, ושוב בראש ובראשונה למטרות ניווט.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טאבלט יהיה מעולה בשביל זה.

חייב 7 אינצ'? מעדיף יותר או פחות?

מה התקציב?

עם איזו תוכנה אתה מתכוון לנווט? במידה ווייז אז תצטרך אינטרנט..

אתה מתכוון לחבר את האינטרנט בעזרת הטלפון או שאתה רוצה שיהיה לטאבלט מקום לכרטיס סים?

פורסם

נסה למצוא MiMax - טלפון לא יקר עם מסך "6.5. מעבד SD, כך שלא צריכה להיות בעיה עם ה-GPS. שתי צפורים במכה אחת.

עם טאבלט ללא חיבור סלולרי תאלץ להסתפק במפות Offline שלא תמיד מעודכנות. אותה בעיה גם במכשיר GPS ייעודי.

ד"א - אתה מתכוון לניווט כבישים או שטח? בישראל או ברחבי העולם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש המון טאבלטים עם מקום לכרטיס סים, ולאלו שאין אין בעיה לחבר דרך נקודת גישה מהטלפון או לחילופין לרכוש מתאם USB עם מקום לכרטיס סים שידע לשדר WIFI בהנעת הרכב

פורסם

הסיבה לקניה היא בעיה עם גודל המסך הקטן של הסלולר שמחייב אותי להשתמש במשקפי קריאה, וזה מפריע בנהיגה,

וראיתי שמסך 7 אינטש פתר את הבעיה.

משתמש במפות של איגו (מעדכן אותם כאן באחד הפוסטים), המטרה היא לנווט בכבישים, בעיקר לשם עזרה באיך להגיע מנק' אחת לחדשה שאיני מכיר.

הרעיון של MiMax מקסים אך הוא קצת יקר לי כרגע.

לסיכום עזרתם לי מאוד למקד את השאלה : אני צריך מכשיר עם מסך גדול יחסית (7 אינטש היה לי מצוין), לניווט עם מפות אוף ליין,

תקציב עד 500 שח.

פורסם

אני משתמש בוייז על טלפון "5. כדי להכניס יעד אני נזקק למשקפיים, אבל למעקב אחרי ההוראות (המכשיר על תושבת ואקום בחלון) אין לי צורך בכך. משקפי הקריאה שלי התיצבו באיזור ה-2.5- דיופטר. קרוב לודאי שהטלפון הבא שלי יהיה "5.5, אבל אני מניח שההחלפה תמתין ל-2018.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_603449.html

זה אמור לספק את הסחורה.

הוא אמנם 8 אינץ' ולא 7

וגם לא רשום במפרט שיש שם צ'יפ GPS אבל אחד המשתמשים שאל אם זה תומך בGPS וענו לו שכן.

יש לו גם אנדרואיד וגם ווינדוס - מה שיוכל לשמש אותך גם לדברים מעבר למה שאתה צריך

פורסם

מה שאתה צריך זה מכשיר בגודל המתאים לך, "7, עם זיכרון פנימי סביר, 8GB, ו-RAM של לא פחות מ-128, כמובן ש-256 עדיף.

לא תמיד מצויין כח העיבוד, אבל זה יחסית זניח. מכשיר כזה ניתן להשיג היום בפחות מ-200 ש"ח, ולכן לדעתי, גם אם ישבוק חיים אחרי שנתיים, המכשיר עשה את שלו.

הנה דוגמה למכשיר כזה, אבל תחפש עוד לפי המפרט שלמעלה, ואז תחליט מה לקנות.

אל תתעקש על מכשיר שכולל תוכנה ספציפית, תמיד ניתן להחליף אותה. גם המפות שקיימות על המכשיר לא קובעות את כדאיות הרכישה, גם אותן ניתן להחליף.

פורסם

כאן המפרט מציין GPS. נראה לי שמדובר באותו מכשיר.

אין לי ניסיון עם טאבלטים סיניים או עם מעבדי Z8XXX

פורסם

השבבים האלה מוכרים היטב. מדובר בגרסאות החדשות של האינטל-אטום.

אישית מחשב הטיולים שלי מבוסס על דור קודם של האטום (Z3775), ועושה עבודה מצויינת. אבל אינו מצוייד ב-GPS, ומריץ רק חלונות.

פורסם

קודם כל, תודה לכל המתייחסים .. קורא כל תשובה ובודק כל המלצה.

אני רואה שיש פה אנשים ,שמבינים הרבה יותר טוב ממני בכל פלאי הטכנולוגיה

אז אשמח אם תתיחסו לעוד המלצה ,שקבלתי בפורום אחר ,ואני לא מבין את כל מה שנאמר שם..

"נקסוס 7 אחד המכשירים הבודדים עם usb otg. בלי להיכנס יותר מדי, מדובר בסטנדרט שמאפשר לטאבלט לשלוט על התקני usb אחרים, כמו שמחשב שולט בהתקנים כמו מצלמה ומדפסת. השימוש בנקסוס 7 מאפשר לחבר לטאבלט (דרך usb hub) מצלמת רוורס, דיסק און קי מלא מוזיקה, ואפילו מפענח DAC לנגינת אודיו באיכות גבוהה.

בנוסף, עבור המכשירים האלו נכתבה גרסת אנדרואיד מיוחדת, שמכניסה את המכשיר ל deep sleep בהורדת סוויץ. מה שאומר שהסוללה לא נגמרת בלילה, למרות שהטאבלט לא כבוי.

חפשו בגוגל nexus 7 car install לראות דוגמאות, ו timur kernel להסבר על גרסת האנדרואיד."

פורסם

הוא מתכוון שתבנה להם ברכב במקום מערכת דאבל דין טאבלט של נקסוס, מעבר לזה שהטאבלט הזה לדעתי מעבר לתקציב שלך אבל זה מיותר לשימושים של סבתא שלך, זה למתקדמים יותר ואני לא חושב שיש לה צורך בזה..

פורסם
כאן המפרט מציין GPS. נראה לי שמדובר באותו מכשיר.

אין לי ניסיון עם טאבלטים סיניים או עם מעבדי Z8XXX

היי חברה (מ-SPERIAL ומטה) אתם ,זורקים מידע טכני שלא אומר לי הרבה ,ונשמע לי כמו "סינית".. נסו להדגים ולהנגיש את ההמלצות שלכם, כדי שאוכל להשוות ולהחליט טוב יותר..

• תוכן חדש...