Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מאזדה 3 2008 ולפני כחצי שנה החלפתי לבד מיכל עיבוי שהיה סדוק ועל הדרך החלפתי נוזל קירור לfl22.

לאחר כמה זמן נוצר מצב שהפקק של הרדיאטורנתפס ולא יכלתי להוציא אותו. משכתי ככה שבועיים ואז קניתי פקק חדש והחלפתי אותו.

בחודשים האחרונים אני מריח ריח של הנוזל קירור בזמן הדלקת חימום וגם שומע רעש של מים. אין שום נזילה ויזואלית ולא נראה לי שנעלמים לי מים ואם כן אז ממש בקטנה ואף בלתי מורגש.

לפני כשבוע בנסיעה. יצא לי עשן מפתחי האיוורור.

החלטתי לבדוק את הנושא ולראות אם יש נזילה ברדיאטור הפנימי. פירקתי כמעט הכל עד שהגעתי אליו והוא נראה חדש לגמרי ללא שום נזילה.

יש למישהו רעיון לאיזשהו כיוון נוסף לבדוק את הנושא ? e86fde165ef61d79c47d6b3d57376b16.jpg4e135692af5128b05dda87e7f821e789.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם כבר הגעת לרמה כזו של פירוק, לא לחשוב פעמיים ותחליף את הרדיאטור בן 9 שנים.

ככה תשלול את הבעיה מהרדיאטור הפנימי

seat leon 1.8 20v

פורסם

חבל לזרוק כסף על רדיאטור תקין בייחוד שזה לא מוצר מדף. ואם כל זה לא תיפתר הבעיה אז לא עשיתי כלום. מה שגם רדיאטור אחר הוא בטח משהו סיני. עלותו 400₪ בערך

פורסם

אם זה ירוק וזה מריח כמו ירוק וזה מרגיש כמו ירוק, סביר להניח שזה ירוק.

פורסם

נרכש רדיאטור חדש בזה הרגע (בשן) אני בדרך להחלפה. 520₪ סיני ( בחברה רצו יותר מ1200. נקווה שיעבוד חלק

פורסם

טוב. זה מה שפירקתי עד עכשיו ומכאן אני תקוע. לא מוצא עוד ברגים גלוייים או נסתרים והדשבורד יושב כמו בטון. מישהו יכול לעזור?56017461882a2b45edfb7e1581cdb0e6.jpg

פורסם

האמת קשה לראות משהו בתמונה הזאת , אבל הייתי מפרק גם את ההגה , ומסתכל איפה כל העסק מחובר. אם זה צמוד לקיר האש כנראה שיש ברגים בתא המנוע, או מתחת לפלסטיק שמתחת למגבים.

פורסם

חברים אני אובד עצות. נראה לי שהרכב מושבת. ראיתי שירטוט שטוען שצריך לפרק את הדלתות בכדי להגיע לאיזה בורג. שזה התחלתי וגם זה לא מצליח כי זה סרט בפני עצמו. בנוסף הצלחתי בקומבינה לפרק את הרדיאטור אבל הצינורות כאילו תקועים בקיר אש. בסירטונים ביו טיוב הם עושים הכל בלי לפרק דלתות. מה הקטע?

• תוכן חדש...