Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי Seat Ibiza 2012 ידנית הדגם הרגיל Reference 1.4

אני צריך לבצע טיפול תקופתי לרכב בעוד כשבוע בערך,

מכירים מוסך אמין באיזור נתניה לבצע את הטיפול?

-יש לי טיפול "חינם" לאחר שבצעתי "בדיקת משכון" על הרכב ביום הרכישה (לפני כפחות משנה)

אך אני יודע שזה לא באמת טיפול אלא כנראה החלפת שמן ומסנן אוויר או משהו בסגנון.

אשמח לעזרה,

תודה!

פורסם

אל תיבנה על טיפולי החינם מבחינת איכות החלפים שישימו לך ובטח שזה לא יהיה טיפול גדול במיוחד.

חא מכיר מוסכים בנתניה אבל מומחה לוואגיות פה בפורום זה מוסך רון שנמצא בתל אביב.

פורסם

אכן חשבתי שהטיפול בחינם הוא פשוט ביותר.

אשמח אם מישהו ינסה להפנות אותי למוסך באיזור נתניה

תודה על הפוסט אכן משכנע חח

פורסם (נערך)

שולח לך פרטית.

עריכה:

ANDI , מומלץ להיכנס גם לשרשור שלי על כנופיית הטיפולים השוטפים ואסף בפרט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557609-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A4%D7%99%D7%9D!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

משום מה לא יכול לשלוח לך פרטית -

למרות שאין לי זמן לנסיעה הזו אקח לצומת ליבי שהוא הכי מומלץ ואלך אליו..

תודה על הייעוץ!

אני מניח שאני יכול להיות רגוע כאשר אני מגיע אליו ונותן לו לטפל לי ברכב.. וזה כמובן שהוא שם לי את החלקים שהרכב אכן צריך.

• תוכן חדש...