Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לחברה שלי פיזו 106 XS משנת 95.

האוטו התחיל לעשות בעיות:

1. לפעמים הסטרטר נתקע ולא מניע.

2. ההגה נהיה קשה כמו בטון.

3. הבולמים לא בסדר - כל פעם שעולים על אבן קטנה נשמע כאילו האוטו מתפרק לגורמים.

מישהו בבקשה יכול להפנות אותי למקום שיוכל לטפל בבעיות בצורה מקצועית וזולה!! חשוב על יקר.

אני סטודנט תרחמו עלי.

:-D

פורסם

1. כנראה שצריך שיפוץ סטרטר, נניח 100-200 ש"ח, תלוי מה מחליפים (פחמים או יותר מזה).

2. האם יש מספיק נוזל הגה כוח? זה משהו שחובה לבדוק טוב יותר במוסך - יש פה גם עניין בטיחותי.

3. האם אלו הבולמים המקוריים של האוטו? הוא כבר בן 10, כנראה שזמנם הגיע. לצערך זה לא עסק זול ובולמים מקוריים יכולים לעלות לך גם 2000 ש"ח כולל עבודה. לא יודע בנוגע לתחליפיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי הסטרטר , בדוק לך את המצבר קודם לפני שאתה משפץ את הסטרטר ... תנסה התנעות עם כבלים או גש לאוטו דיפו , הם מבצעים בדיקות מצבר ללא תשלום .

לגבי הגה כח , אם אני לא טועה ב 106 זו משאבה חשמלית , אז בדוק את מפלס הנוזל של ההגה כח , אם יש מספיק , בדוק נזילות מהמסרק או מהמערכת . ואם לא מצאת אף אחד מאלה , כנראה שהמשאבה שלך גוססת .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אז ככה,

לגבי הסטרטר, רוב הפעמים האוטו פשוט מתעלם מהסיבוב של המפתח ולא מניע, אבל כשמחברים מצבר עם כבלים הוא מניע יופי, יש לי הרגשה שלא מדובר במצבר דפוק כי האורות וכל השטויות באוטו עובדים יופי.

לגבי ההגה, יש הרבה נוזל, אבל יש קרע בגומייה הימנית של ההגה, נראה כאילו המשאבה לא בסדר אחרת, הנוזל היה נשפך.

לגבי הבולמים... אני מבין שזה סיפור יקר... לצערי.

רפי, אני באזור תל-אביב צפון אם יש לך לאן להפנות..

תודה

:-D

פורסם

אם האוטו מניע לך עם כבלים אז הסבירות מאוד גבוהה שהמצבר שלך מסר את נשמתו לבורא . הייתה לי את אותה הבעיה בדיוק בסקסו שלי , החלפתי מצבר והעניין סודר .

לגבי ההגה , קפוץ לאיזה מכונאי שיתן לך דיאגנוזה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
אז ככה,

לגבי הסטרטר, רוב הפעמים האוטו פשוט מתעלם מהסיבוב של המפתח ולא מניע, אבל כשמחברים מצבר עם כבלים הוא מניע יופי, יש לי הרגשה שלא מדובר במצבר דפוק כי האורות וכל השטויות באוטו עובדים יופי.

לגבי ההגה, יש הרבה נוזל, אבל יש קרע בגומייה הימנית של ההגה, נראה כאילו המשאבה לא בסדר אחרת, הנוזל היה נשפך.

תודה

אם שאר צרכני החשמל עובדים יופי והסטרטר לא אז סימן שהמצבר שלך נחלש קרי- הוא עובד ומפעיל הכל אך אין לו את הכח הדרוש להנעת הרכב- לידיעתך הסטרטר הוא הצרכן הגדול ביותר ברכב

אולי המשאבת הגה שלך גוססת ואם כן בדר"כ היא אמורה להשמיע רעשים

אולי המסרק שלך עשה את שלו-הגה זה דבר בטיחותי ועדיף לתקנו במהרה

יום טוב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...