Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חגורת גב מגינה על משהו שהמעיל לא נותן לך וזה הגנה על הכליות והחלקים הפנימיים שבנפילה נחבטים כמו שקית חלב בתא המטען קפיש? תחשוב על זה שמדובר באברים רגישים שתלויים בגוף על כלי דם מאוד עדינים ועוצמת המכה מטלטלת אותם עד שהם עלולים להקרע ולהנתק.......וחגורת הגב מיצרת למעשה הצמדה של החלקים הללו ולא לשכוח את ההגנה על חוליות הגב....

לגבי נעליים....אני לא אצטדק ואומר שכל אחד רוכב עם מגפי אקסו או אלפיינסטר כי צריך גם לרדת ולהסתובב במקומות שונים....וזה תלוי גם ביום יום שלך אבל נתנו פה עצה לא רעה להחזיק זוג במשרד ולהגיע רכוב עם מגפיים .....אני מניח שזה פחות רלוונטי אלייך

אני אישית מתכנן חזרה לרכיבה בקרוב ומחפש מגף שיהיה גם הגנה טובה אבל גם פרקטי ועדיין לא הגעתי לתובנות טובות בנושא....אשמח בעצמי לשמוע המלצות או דגם מומלץ

פורסם

מעבר לזה אני חושב שבסופו של דבר כמו שנאמר ....כל המגן הרי זה משובח....

אגב העניין מתרחב אם מדובר גם על ירידה לעולם השטח....וירחיבו פה חברי הפורום לדעתי

תמגן את עצמך ככל שאתה יכול ועדיף פה לא לחסוך לדעתי...אם לא ימנע אז אולי זה לפחות ימזער נזקים...והכי חשוב...לנהוג נכון וחכם ללמוד לאט ולא להתפתות למשחקי כביש שמאפיינים את בני גילך (בלי להעליב) תשאיר את מבחני הגבריות למקומות וזמנים אחרים תאמין לי שככה ישאר לך יותר זמן להנות מהאופנוע.......

פורסם

בקשר לנהיגה אני דיי פחדן בכל הקשור להשתוללות

וזמן כביש יש לי בגלל שאני עובד בתור שליח ויש לי כבר שנה וחצי רשיון (תעשה אתה חישוב של כמה קילומטר ביום יוצא לי אם חצי שנה עבדתי 6 ימים בשבוע)

• תוכן חדש...