Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קרור גטס 08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בחנות חלפים (שמתמחה ביונדאי ) ובקשתי נוזל קרור לרכב בנושא , הביאו לי פרסטון בבקבוק צהוב ...

מה ההבדל בניהם?

בנוסף יש צינורת שיוצאת מהרדיאטור למיכל עודפים והיא קרועה ...ממש שני חתכים , בחנות אחרת הביאו לי צינור שהקוטר הפנימי שלו זהה אבל הוא עבה מכדי לעבור במוליך שם , מה לעשות? לנסות לאטום ? או אם יש מקט של זה להזמנה עדיף...

פורסם

הנוזל המקורי של יונדאי זה לא פרסטון.IMG_2221.jpg

זה הנוזל המקורי..

תוכל למצוא אותו בהרבה מקומות כמו משה חלפים בפ״ת או אבי ברחובות

וכמובן ביונדאי שופ ברחוב תושיה בת״א שם גם יגידו לך מחיר לצינור מקורי או תחליפי לרדיאטור שלך

בפעם האחרונה שקניתי נוזל קרור עלה לי 60 שקלים, רק תזכור למהול אותו 50:50 עם מים מזוקקים

פורסם

בחנות ההיא בת'א , יונדאי שופ(פלקון) לא היה והם הציעו לי את הפרסטון

לגבי הצינור אמר שאין לו והפנה אותי לשכן .. שסיפק את הצינור בפוסט המקורי

פורסם

יש לך מס' אפשרויות:

1. אם אתה רוצה להזמין מהאינטרנט - תתקשר ליונדאי שופ ותשאל מה המק"ט של החלק ואז תחפש ברשת..

2. תבדוק מול אבי חלקי חילוף או כל חנות חלקי חילוף אחרת (יעזור אם תקבל תשובה מיונדאי שופ לגבי המק"ט)

3. תפנה למוסך מורשה של יונדאי ותבקש הצעת מחיר

פורסם

אם אתה מדבר על הצינורית הדקה בין השסתום למיכל עודפים? אם כן אכן מדובר ב

254431C000

http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=192497

לגבי הנוזל קירור, פרסטון טוב אבל עוד יותר טוב המקורי שמגיע מרוכז, ממליץ עליו כמובן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

פרסטון הוא נוזל קירור מצויין לגטס ושומר כמו שצריך על מערכת הקירור כך שאתה יכול בעיניים עצומות להשתמש בו. את הצינורית עליה אתה מדבר יש לסדר בדחיפות על מנת לא לאבד נוזל קירור.

פורסם

בנוסף ראיתי שבכדי לפרק את המיכל , אני צריך לפרק את כל החלק הקדמי ... משהו שאני צריך לשים לב אליו?

פורסם

אתה צריך את הבקבוק שצבעו מבחוץ צהוב וצבע הנוזל עצמו ירוק...אל תתעסק בצבעים אחרים לא של בקבוקים ולא של הנוזל. לפרק את המיכל לא צריך לפרק את כל החלק הקידמי סהכ לפלס מעט גישה לברגים שמחזיקים אותו.

• תוכן חדש...