Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי כרגע את הבוסטר שהזמנתי לפניי יותר מחודש מארה"ב,על האריזה וגם על המוצר עצמו כתוב "עיצוב בארה"ב ומיוצר בסין,מה בדיוק פשר הדבר?האם יש חשש למוצר מזויף?המוצר עצמו הגיע מארה"ב בוודאות וגם ידוע שנוקו היא חברה אמריקאית בעלת שם עולמי,אז מה העניין פה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

אני לא מכיר את המותג הספציפי אבל אין חשש לזיוף. במקרה של זיוף אולי יכתב "תוצרת ארה"ב" כשבפועל ארץ היצור היא סין.

הרבה מאוד מהמותגים האמריקאים, כולל כסאות בטיחות, מיוצרים בסין. למשל, יש לי כסא של קוסקו, מותג אמריקאי, מתוצרת סין.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

יש לי כזה בוסטר, הוא מיוצר בסין. אל תדאג.

יש גם מוצרים מצויינים שמיוצרים בסין, נכל תלוי בבעלי הבית של החברה.

פורסם (נערך)

אכן סיני למהדרין אבל יש לו אתר אינטרנט אמריקאי. העיצוב נעשה ע"י אנשי אפל ומכאן הבלבול. גם אייפון הוא 99٪ הרכבה סינית.

מה הזמנת ? GB70 ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כן, רכשתי את הGB70 והיום בשעה טובה אספתי אותו מסניף הדואר ליד ביתי לאחר שעוכב במכס כשלושה שבועות.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
כן, רכשתי את הGB70 והיום בשעה טובה אספתי אותו מסניף הדואר ליד ביתי לאחר שעוכב במכס כשלושה שבועות.

איפה קניתה? איזה משלוח? מיסים?

פורסם

רכשתי מאיביי(יצא קרוב ל1000 ש"ח כולל המישלוח מארה"ב),המישלוח דרך usps (הגיע לארץ כבר לאחר 4 ימים),שילמתי רק מע"מ 156 ש"ח במזומן בדואר במעמד איסוף החבילה.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בהנחה שהבוסטר נמצא ברכב ללא שימוש,כל כמה זמן(שבועות/חודשים)בערך יהיה עליי לטעון אותו חזרה ל100 אחוז לאחר פריקה טבעית?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא יודע מאיפה נתון 30% אחוז פריקה עצמית בחודש. אני צכיר נתון אחר 3-5% בחודש.

יש לי כזה בוסטר, רק דגם GB40. לאחר שבועיים - שלוש ואולי גם חודש הוא עדיין טעון 100% לפי נורת החיווי שלו. לא ודע לאמור כמה זמן הוא מחזיק ללא טעינה כי אני משתמש בו מפעם לפעם לטעינת טלפון מה שכמובן פורק את הסוללה שלו.

פורסם (נערך)

[ATTACH=CONFIG]485572[/ATTACH]

טוב, הצלחתי להעלות תמונה (קצת קשה מהסלולר)

עריכה אחרונה על ידי רמי33
  • תוכן חדש...