Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, לאחר ההמלצות שלכם באתי מוכן יותר לסוכנויות למיניהן וצמצמתי את האפשרויות.

אשמח לקבל חוות דעת שלכם על מה עדיף, בדגש על חיסכון בדלק, אחזקה ומכירה בעוד כ4-5 שנים.

(אני נוסע כ30 אלף ק"מ בשנה אך זה עשוי לרדת משמעותית החל מהשנה הבאה).

האפשרויות:

קיה פיקנטו חדשה (0 ק"מ מליסינג) - לאחר שיקלול על הטרייד - 54 אלף ש"ח.

הונדה גאז היברידית 2014 (86 אלף ק"מ, יד ראשונה פרטית) - 50 אלף ש"ח לאחר שיקלול.

אשמח לשמוע חוות דעת אישית ממי שמחזיק באחד הרכבים. תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי אלי21
פורסם

לא ציינת על איזו גרסא של הפיקנטו אתה מדבר.

סתם שאלה, למה ג'אז היברידית ולא רגילה? ההבדל בכלל לא גדול ביניהן, וה-IMA של הונדה הוא בדיחה עצובה.

פורסם
לא ציינת על איזו גרסא של הפיקנטו אתה מדבר.

סתם שאלה, למה ג'אז היברידית ולא רגילה? ההבדל בכלל לא גדול ביניהן, וה-IMA של הונדה הוא בדיחה עצובה.

לטענת הבחור מאלדן זה הדגם ה״רגיל״, מניח שמדובר בדגם הזול ביותר מאחר ומדובר בחברת ליסינג.

ההבדל בצריכת הדלק בין ג׳אז להיברידי לא משמעותי?

הג׳אז אגב זו גרסאת אלגנס.

פורסם

הגאז' עשתה הרבה קילומטרז יחסית(28 לשנה במידה והיא בת 3) - אתה הולך לבצע גם נסיעות ארוכות והפחת יהיה גדול,

אם כבר הייתי מחפש רכב משומש עם קילומטרז נמוך יותר ש"יחפה" על הקילומטרז שאתה תעשה.

כמו שאמרו פה אפשר ג'אז רגילה, הייתי ממליץ לך לבדוק את הדאצ'יה סנדרו במחיר דומה במידה וידני לא מפריע - מדובר בהרבה רכב במעט כסף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קח בחשבון שפיקנטו 0 ק"מ מאבדת מתקופת האחריות המקורית שלה (7 שנים).. לא חבל? נכון, היא תימכר בסוף ככה או ככה - השאלה באיזה מחיר וכמה תפסיד מזה. גם הג'אז אחלה אבל לא בקילומטרז' הזה (25 ק"מ לשנה בהנחה שעלתה לכביש בתחילת 2014)

פורסם

לדעתי יהיה נעים יותר לנסוע בקיה לאורך זמן, אך ההונדה חסכונית תהיה בהפרש

ניכר. לגבי הק"מ שעל ההונדה, אני אישית מחכה למשהו יותר נמוך כי בעוד שנתיים

אתה על 150 אלף וזה מלא. הרכב ישרוד בלי בעייה, אבל אני אישית הייתי

מוותר ומחכה בסבלנות.

פורסם

תבדוק שלא מקבלים ב- 0ק"מ עדיין את הדגם הקודם של הפיקנטו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יש לי את הפיקנטו הקודמת ואני מאוד מרוצה ממנה. הפיקנטו החדשה זוכה להמון שבחים בכל הכתבות שהתפרסמו לאחרונה ועושה רושם שזה עוד רכב מאוד מוצלח. לי הפיקנטו נשמעת הבחירה הנכונה

פורסם

סביר להניח שאתה מקבל את הפיקנטו מהדגם הקודם. אתה עושה טעות גדולה שאתה בכלל חושב לרכוש אותה - אלא אם מדובר במחיר זנותי ביותר.

פורסם
שלום חברים, לאחר ההמלצות שלכם באתי מוכן יותר לסוכנויות למיניהן וצמצמתי את האפשרויות.

אשמח לקבל חוות דעת שלכם על מה עדיף, בדגש על חיסכון בדלק, אחזקה ומכירה בעוד כ4-5 שנים.

(אני נוסע כ30 אלף ק"מ בשנה אך זה עשוי לרדת משמעותית החל מהשנה הבאה).

האפשרויות:

קיה פיקנטו חדשה (0 ק"מ מליסינג) - לאחר שיקלול על הטרייד - 54 אלף ש"ח.

הונדה גאז היברידית 2014 (86 אלף ק"מ, יד ראשונה פרטית) - 50 אלף ש"ח לאחר שיקלול.

אשמח לשמוע חוות דעת אישית ממי שמחזיק באחד הרכבים. תודה מראש!

בכללי הג'אז יהיה אמין מאד וחסכוני. עם זאת האקזמפלר הספציפי שמצאת לא משהו בגלל הקילומטראג'. חפש עוד קצת. כמו שרשמו לפני בתקציב יכנסו מספר דגמי רכבים חדשים , שווה לבדוק גם אותם.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם
בכללי הג'אז יהיה אמין מאד וחסכוני. עם זאת האקזמפלר הספציפי שמצאת לא משהו בגלל הקילומטראג'. חפש עוד קצת. כמו שרשמו לפני בתקציב יכנסו מספר דגמי רכבים חדשים , שווה לבדוק גם אותם.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

האם נעלמה מעיניך התביעה הייצוגית שמגישים עכשיו נגד הונדה בקשר לכשל במנוע הנ"ל?.

אני לא הייתי לוקח אותה בחשבון?.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
האם נעלמה מעיניך התביעה הייצוגית שמגישים עכשיו נגד הונדה בקשר לכשל במנוע הנ"ל?.

אני לא הייתי לוקח אותה בחשבון?.

אתה בטוח שהכשל של המנועים שייך לג'אז ?

אני ראיתי שמתלוננים על ההונדה אינסייט.

פותח הנושא:

ל30,000 ק"מ בשנה,לא הייתי קונה סופר מיני ובכלל שום רכב עם מנוע בנזין.

עדיף,רכב עם מנוע דיזל/כזה המונע בגז כיוון שהוצאות הדלק יהיו כבדות ירידת הערך שתחטוף אם תקנה רכב בנזין גבוהה.

פיקנטו ב 0 ק"מ אינה מאובזרת (דגם LX) זה מה שמקבלים.

אופציה אחת, ללכת על פלואנס דיזל מחברת ליסינג עם אחריות וק"מ סביר ולהשתדרג אחרי שנה- שנה וחצי.

אם כבר בנזין ואתה מתעקש אז אופציה אחרת היא ללכת לחברת ליסינג ולקחת רכב בליסינג פרטי ואפילו לספוג שימוש יתר על כל ק"מ...

הייתי בוחר כמות כזו של ק"מ רכב סופר מיני כדי שגם תיהנה מהדרך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...