Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיפוש בwaze עובד גם off line?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בוייז ברכב.

לא מציג לי ETA ולא מוצא רשת.

אבל החיפוש כתובות כן עובד.

למיטב ידיעתי החיפוש כתובות כן מצריך חיבור רשת פעיל. לא?

פורסם

למיטב ידיעתי, כן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בוודאות לא. יש למכשיר זיכרון מסויים והוא לא מוריד כל פעם את כל המפות מחדש.

עשה ניסוי פשוט: סגור WIFI ו DATA או עבור למצב טיסה ונסה לנווט. עשיתי את זה כרגע.

מן הסתם לא תקבל את המסלול לפי העומסים, ו ETA לא יסתמך על המצב כרגע.

פורסם

למפה יש cache, אבל בחיפוש חופשי של כתובת או מקום צריך חיבור רשת. אם אתה מנווט לכתובת מההיסטוריה שלך אז אין בעיה, בהנחה והמפה שבזיכרון מכילה את האיזור בינך לבין היעד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה לא העניין.. הוא מנסה להבין מה הבעיה אצלו במערכת, אין רשת לכאורה אבל החיפוש עובד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היתה לי את אותה בעיה בדיוק.

ניסית למחוק ולהתקין מחדש או לבצע עידכון,

לי זה פתר את הבעיה.

• תוכן חדש...