Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדובר במאזדה 6 שנת 2006, הרכב מטופל במוסכים מורשים,

לאחרונה קראתי שהשמן המקורי שבו משתמשים במוסכים המורשים הוא

5W30 חצי סינטטי תוצרת motocraft (מקורי של מאזדה ופורד),

ולמיטב הבנתי מדובר בשמן פחות מומלץ מאשר כל שמן באותה צמיגות אבל סינטטי מלא.

הרכב צריך לעבור טיפול תקופתי אוטוטו, השאלה שלי, האם מקובל ואפשרי שאני ארכוש שמן איכותי

סינטי מלא באותה צמיגות ואתן למוסך להשתמש ?

פורסם

סביר להניח שהשמן המקורי של מאזדה/פורד מתאים לרכב לפי הוראות היצרן ואין סיבה אמיתית להביא שמן אחר (לדעתי)

לגופו של עניין - תלוי במוסך. יש מוסכים שמוכנים, ויש מוסכים שלא - פשוט תשאל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השמן הזה לא מתאים למאזדה, אני לא יודע למה ממשיכים לדחוף אותו, מעבר לעובדה שהוא חצי סינטטי אם אני זוכר נכון הוא לא עומד בתקן של מאזדה.

פורסם

אשמח אם מישהו יוכל קצת באמת לשפוך אור על הסוגיה הזו ולומר חד משמעמתית אם הוא מתאים או לא.

כי מסתבר שעד היום הדעות לגביו חלוקות.

ואם הוא באמת לא מתאים - אשמח להמלצה לשמן אחר שיהיה סינטטי מלא ואיכותי.

פורסם

האם השמן הזה מתאים לתקן של מאזדה 6 שלו מהשנתון שלו? זה שהשמן מעולה וטוב זה משהו אחד.

פורסם
האם השמן הזה מתאים לתקן של מאזדה 6 שלו מהשנתון שלו? זה שהשמן מעולה וטוב זה משהו אחד.

גם אני אשמח לדעת אם הוא מתאים לתקן, במידה וכן אני ארכוש אותו

פורסם

מצטרף לבקשה של מרק.

אומנם מאזדה ופורד משתפים פעולה, אבל המנועים שונים לגמרי וכך גם דרישת היצרן לתקן השמן.

לפורד יש תקן מיוחד שלהם.

למאזדה לא.

לכן המוטורקראפט החצי סינטטי שנמכר בארץ מתאים למאזדה כי הוא עומד ב-API, אבל הוא חצי סינטטי אז למה לא לקחת למשל יורול שזול ממנו וסינטטי מלא ?

אותו המוטורקראפט עומד בתקן מסוים של פורד, אך זה לא התקן הספציפי הדרוש. אולי הוא כולל אותו בתוכו, אולי לא. אין טעם אפילו לבדוק, כי שוב - הוא לא סינטטי מלא.

בפורד צריך להשתמש בקסטרול A5 למשל, שהוא סינטטי מלא ועומד בתקן 913C.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

מצטרף לשרשור האם קסטרול A5 מתאים בוודאות גם לרכב שלי (מאזדה 6)?

עריכה אחרונה על ידי BenMalka

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תוכן חדש...