Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חדר אלי איזשהו וירוס שעקף את האנטי וירוס שברושתי. ניסיתי כל מיני סריקות אונליין והבעיה עדיין ממשיכה אז אני מעוניין לפרמט רק את C.

אין לי דיסק של ווין 10, רק של 7 שממנו שידרגתי ל10. לא הצלחתי למצוא מידע על זה ברשת. יש לי שלושה מחיצות שהגדרתי-C, D וE.

הWindows נמצא בC. האם כשאלחץ על כפתור האיפוס, כל הכוננים ימחקו ויופרמטו או רק הכונן שעליו נמצא הווינדאוס יפורמט?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

ב Windows 10 יש אפשרות לאפס את מערכת ההפעלה שלך.

הפעולה זהה לפירמוט סטנדרטי, רק שלא צריך להתעסק עם מדיה חיצונית, או הגדרות התקנה מסוימות.

(קצת כמו איפוס הגדרות יצרן באנדרואיד או Restore באייפון).

לזה פות"ש התכוון.

כשאתה עושה את זה יש לך אפשרות לשמור את הקבצים גם על C (אע"פ שבמצב של וירוס זה לא מומלץ ויכול להיות גם לא אפקטיבי), עדיף לך לבחור באופציה של מחיקה מלאה.

כשאני עשיתי זאת, הייתה לי רק מחיצה אחת, אז אין לי תשובה מנסיון לשאלתך לגבי המחיצות, אך באחת התגובות למאמר שקראתי בגוגל, Windows אמור לשאול אותך אם אתה מעוניין לפרמט רק את C, או גם מחיצות אחרות.

N4aw7OT.jpg

פורסם
ב Windows 10 יש אפשרות לאפס את מערכת ההפעלה שלך.

הפעולה זהה לפירמוט סטנדרטי, רק שלא צריך להתעסק עם מדיה חיצונית, או הגדרות התקנה מסוימות.

(קצת כמו איפוס הגדרות יצרן באנדרואיד או Restore באייפון).

לזה פות"ש התכוון.

כשאתה עושה את זה יש לך אפשרות לשמור את הקבצים גם על C (אע"פ שבמצב של וירוס זה לא מומלץ ויכול להיות גם לא אפקטיבי), עדיף לך לבחור באופציה של מחיקה מלאה.

כשאני עשיתי זאת, הייתה לי רק מחיצה אחת, אז אין לי תשובה מנסיון לשאלתך לגבי המחיצות, אך באחת התגובות למאמר שקראתי בגוגל, Windows אמור לשאול אותך אם אתה מעוניין לפרמט רק את C, או גם מחיצות אחרות.

[ATTACH=CONFIG]483053[/ATTACH]

תודה, אכן לזה התכוונתי.

לפי הסרטון הבא:

אני לא רואה שמופיעה לבחור אפשרות של איזה כונן לפרמט, אלא זה פשוט מוחק את המערכת הפעלה ומתקין מחדש. עדיין לא הצלחתי להבין מהסרטונים אם זה מוחק רק את הכונן שבו נמצא הווינדאוס או כל הכוננים במחשב.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תודה, אנסה.

• תוכן חדש...