Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה, שנת 2015, דגם FR, בשווי של כ- 83 א' ש"ח (בערך).

קראתי שלקראת סוף השנה הנוכחית (2017) צפויה השקת דגם חדש לחלוטין אחרי 9 שנים שהיה הדגם שאצלי.

האם מחירי מכוניות היד-2 יירדו במכה כשהדגם יושק, ולכן אולי כדאי למכור עכשיו? או שזה לא קשור..?

פורסם

האוטו משמש אותך היטב?

מתאים לצרכיך ולרצונותיך?

סע לשלום, המפתחות בפנים.

רוצה להתחדש ויש לך היכולת (וההבנה הכלכלית של סדר הגודל האמיתי של ירידת ערך נוספת במכונית חדשה)?

בבקשה. תהנה.

כל שיקול אחר מחמת ספקולציות של צניחת מחירים בגלל הגעת דגם חדש, נראה לי לא רציני. בפרט כשהפער בין הדגמים קרוב ל3 שנים, כך שממילא המחירים שלהם לא קרובים.

מה גם שלדגם חדש יהיו מחלות הילדות שלו, בו בזמן שאצלך הרכב כבר בשל ואפוי היטב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

האמת שסבבה לי איתו, אבל תכננתי למכור אותו בעוד כשנה, ולעבור למשפחתית. אני לא הולך לקנות חדש, כי הבנתי שזה לא מתאים לי, ולכן הפעם אקנה משהו משומש..

אז השאלה היא האם להקדים את המכירה כדי לא לספוג הפסד אם גם ככה אני הולך למכור בעוד שנה..

פורסם

כל עוד לא משנמכים משמעותית את סוג הרכב אז כלל אצבע די מובהק הוא, שלהמשיך להחזיק את הרכב יותר זול מלהחליף אותו בחדש או משומש אחר מאותו שנתון.

פורסם
האמת שסבבה לי איתו, אבל תכננתי למכור אותו בעוד כשנה, ולעבור למשפחתית. אני לא הולך לקנות חדש, כי הבנתי שזה לא מתאים לי, ולכן הפעם אקנה משהו משומש..

אז השאלה היא האם להקדים את המכירה כדי לא לספוג הפסד אם גם ככה אני הולך למכור בעוד שנה..

הראה שהמטרה שלך ברכישת הרכב ומכירתו היא למכור במחיר טוב. וזה מוזר כי לנהוג ברכב נראה לי יותר חשוב

פורסם

אני לא חושב שיש סיבה משמעותית למכור דווקא עכשיו,

את ירידת הערך כבר הרכב חטף, תהנה ממנו כמה שאתה יכול ותמכור שיגיע הזמן מבחינתך לעבור לרכב גדול יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם רכב משפחתי יותר גדול יורד במחיר די במקביל לרכב שלך. אתה הרי לא תקנה רכב בן 8...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...