Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי פה לפני כשבוע על הצעה מוזרה שיקבלתי ממישהו שטען הרכב שלו פרטי אך משועבד לחברת פרימיום ליס.

ובכן, הבחור סוחר המשתמש בכמה מספרי טלפון בהם הוא משתמש לפרסם מודעות שונות:

הטלפונים (למי שמחפש רכב):

052-6883154

09-8353879

052-6883154

054-5477227

054-5476172

המפרסם מוכר מנתניה

פורסם

אמת.

אני בודק כל טלפון בגוגל לפני שאני בכלל מתקשר למוכר,בדרך כלל אם זה סוחר יופיעו כמה רכבים,כמו במקרה הזה.

למרות שראיתי רכב השבוע בנתניה בירת הסוחרים כמו שנאמר,חיפשתי את הטלפון בגוגל ולא הניב תוצאות.

נפלתי על סוחר בכל מקרה,אחרי 30 שניות כבר לא הייתי שם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מציע להריץ חיפוש של המספר גם ב-truecaller וגם לבדוק אם יש whatsapp.

מנסיון שלי, אדם פרטי שלא מחליף מספרי טלפון כמו גרביים, יופיע ב-truecaller וזה יהיה תחת שמו, ויהיה לו חשבון whatsapp.

פורסם
אני מציע להריץ חיפוש של המספר גם ב-truecaller וגם לבדוק אם יש whatsapp.

מנסיון שלי, אדם פרטי שלא מחליף מספרי טלפון כמו גרביים, יופיע ב-truecaller וזה יהיה תחת שמו, ויהיה לו חשבון whatsapp.

רעיון טוב, אבל יתכן שזה לא יעזור מפני שאני חושבת שיש להם כמה מספרים סביבם הם כל הזמן משחקים.

ושוב, מכיוון שגוגל לא סורק את יד2 אנחנו לא באמת יכולים לראות את העבר.

פורסם

אני מחפשת משפחתית מהדור האחרון:

מאזדה 3 - 1500

קיה פורטה/סיד 2013 ומעלה

אופל אסטרה 1400 - 2012 ומעלה

רנו פלואנס - בנזין או דיזל (הדיזל חזק וחסכוני אך מבוקש ויקר) 2013 ומעלה

טויוטה קורולה - יקרה

חבורת הפולקסווגן/סקודה/סיאט - מפחדת מהגיר לאורך זמן (+הטורבו)

• תוכן חדש...