Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובתך אינה עונה לשאלתי.

להנפיק דרכון גרמני לקח מספר חודשים.

להנפיק דרכון ישראלי לוקח כמה ימים.

האיש שאל איך לזרז הנפקת דרכון ישראלי.

סיפורים על דרכונים זרים אינם רלוונטים כלל.

סלע

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחלק מהקונסוליות הישראליות יש שרות דרכונים. במקומות בהם אין או עומס מקבלים את הדרכון מהר מאוד. אם אתה חבר של הקונסול אפילו ממש מהר.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ציינתי זאת כיון שמדובר בהליך שאורך זמן. אפילו אצל הגרמנים היעילים מדובר בהליך ממושך, אפילו אם נחסיר כמה שבועות בגין המשלוחים (אני מניח שבדואר הדיפלומטי) מדובר בהליך שאינו קצר.

הניסיון שלי עם דרכונים ישראליים הוא שמדובר בשבוע עד 10 ימים מהביקור בלשכת מרשם האוכלוסין עד קבלת הדרכון, וזה בימים שבהם הדואר תפקד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם בארץ אפשר להנפיק על המקום, בנתב"ג, בהרבה מאוד כסף...

השאלה מה התנאים לכך בשגרירויות בחו"ל (האם גם שם זה עולה הרבה כסף? האם הדרכון החדש הוא לעשר שנים או שמדובר רק בהארכה זמנית?)

אני לא אתפלא אם כל המנגנון הזה נועד מצד אחד למנוע לחץ בתורים ללשכות ומצד שני להגדיל רווחים מהנפקות דרכון מיידיות.

בנתבג זה רק נד 24 שעות לפני הטיסה ובמקרים של עיצומים גם פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בחו״ל מעכשיו לעכשיו בקונסוליות הישראליות מקבלים לרוב דרכון חירום / מסמך נסיעה שמספק לנסיעה בודדת ועם תוקף של חצי שנה ומיועד לכניסה חזרה לישראל. לא להמשך טיול ומכובד בהתאם על ידי חברות התעופה.

דרכון רגיל לוקח שבועיים להוציא (כאמור ללא קשרים :) ).

(במקרה הייתי בקונסוליה בניו יורק לפני כחודש חודשיים בעניינים אחרים)

דרכונים אירופאים זה אכן דבר לא קשור - הם מונפקים במדינות המקור בלבד ולכן התהליך ארוך משמעותית.

בקיצר - עם הלוח זמנים הזה זה יעלה לך נסיעה לנתב״ג והנפקת דרכון שם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פעם הדרכון היה מסמך פשוט לכן היו לשכות שהיית מקבל בו ביום

היום בדרכון יש כל מיני אמצעי אבטחה לכן לוקח זמן הפקה וזמן משלוח בדואר

לא מאמין ש 3-4 ימים זה זמן סביר שיגיע לכן נתב"ג היא האופציה.

אבל אם תגיש דרך לשכה ולא תקבל, ותרצה להפיק בנתב"ג אתה עלול לקבל תשובה שלילית ( כך ההגיון אומר ) לא בהכרח שזה יהיה המצב.

הייתי בודק אם אכן זה מה שעלול לקרות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זו בדיוק הסיבה שבגללה אני זוכר את שנת התפוגה של הדרכונים שלי ושל בני משפחתי (ומאמת בכל נסיעה), ודואג לחידוש כשנה לפני תפוגת התוקף, בעונת שפל וכאשר לא צפויות נסיעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנתב"ג עשו לי על המקום וגם קיבלתי 50 אחוז הנחה בגלל שעשיתי הרבה מילואים באותה השנה, אז זה לא יצא יותר מידי יקר.

פורסם

כשהילדה שלי נולדה נסעתי איתה להוציא דרכון ישראלי, כל התהליך לדרכון שלי ושלה לקח כשעה, וקיבלנו את הדרכון על המקום, בכל קרה המחיר היה כ70 פרנק.

אני קבלתי דרכון חדש כי שלי כמעט פג תוקפו.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם

2016, הילדה נולדה באוקטובר 2015.

המתנו כמה חודשים ואז נסענו להוציא לה דרכון ולי דרכון חדש, כי בספטמבר 2016 פג תוקפו.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם

בסינגפור מקבלים את הדרכון באותו היום או למחרת. השרות הקונסולרי פה מעולה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפי הרשום באתר משרד הפנים + החוץ:

1. דרכון ישלח בדואר רשום תוך 10 ימי עבודה (הגשת בקשה בלשכה)

2. עלות הנפקת דרכון דחוף בנתב"ג : 1115 ש"ח לבוגר.

3. במקרה של אובדן דרכון בחו"ל, השגרירות מנפיקה תעודת מעבר בלבד. רק במקרה של הנפקת דרכון חדש (ראשון או פג תוקף)- יש הנפקה של דרכון (לא רשום אם נעשה במקום או מונפק בארץ ומועבר לשגרירות. אני מניח כי זה תלוי באמצעים שיש בידי השגרירות)

פורסם

גם אני היתי צריך לצאת לחו"ל החודש וגיליתי שאין לי דרכון בתוקף.

ניגשתי ביום חמישי למשרד הפנים לבקשת דרכון, אגב שלם את החידוש באינטרנט זה יותר זול וזה מתעדכן באותו הרגע במשרד הפנים, אני שילמתי בזמן ההמתנה בתור.

ביקשתי שהדרכון היה זריז אז שאלו אם יש לי כרטיס טיסה כי זה יכול לעזור, רק מי היה מזמין ללא דרכון ואם היתי מגיע עם כרטיס למחר בבוקר.....

בכל מקרה נאמר לי שזה יגע בדואר תוך 10 ימים, ביקשתי לא להיות תלוי גם בדואר אז אמרו שאין בעיה ואני יכול לבוא לקחת את זה ממשרד הפנים ביום רביעי אחר הצהוריים.

בקיצור נגשתי ביום חמישי ואספתי ביום רביעי.

חייב לציין שמשרד הפנים לפחות בכפר סבא שונה מאוד ממה שהיה לפני מספר שנים.

לא הגעתי כמו פעם בשעה 6 בבוקר כדי להיכנס לתור להפך הגעתי הפעם בשעה 9 כי לא היתה לי אפשרות אחרת, בכניסה יש פקידה שעונה על כל השאלות ועוזרת מאוד, כדי שלא יגיע התור שלך ותבין שחסר לך משהו.

ביום חמישי הגעתי בשעה 9 ויצאתי משם בשעה 10.

ביום רביעי נותר רק להיכנס לקחת וזהו.

בהצלחה ונסיע טובה

• תוכן חדש...