Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחף, מתי בפעם האחרונה תידלקת רכב שטח גדול אוטומטי טורבו דיזל?

תלוי כמובן, באופן הנהיגה ובאופי הנסיעה (עירוני/בינעירוני/שטח) אבל תחת תנאים מסוימים תצרוכת של 1/6.2 ברכב כזה, לא בהכרח מצביעה על תקלה.

פורסם
תחת תנאים מסוימים תצרוכת של 1/6.2 ברכב כזה' date=' לא בהכרח מצביעה על תקלה.[/quote']מסכים, אבל קרוב לודאי שתנאי הנסיעה של השואל שגרתיים ולא אמורים לגרום לכזו צריכה.

את זה אני מסיק מכך שבעל הרכב מתלונן בעקביות על צריכת הדלק הנוראית - וקרוב לודאי שאופן הנסיעה שגרם לו לשאול את השאלה הוא לא אגרסיבי או בעל עומס יחסית.

אולי אני טועה, ובמקום לגעור בבעל הרכב לאוץ למוסך, עלינו לשדלו לשנות את אופי נהיגתו ונסיעתו, אך סביר יותר להניח שהצריכה הגבוהה היא תחת תנאים ממוצעים.

בנוגע לאופי הנסיעה, רק בעל הרכב יוכל להעיד על כך.

לילה טוב ושבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
אולי אני טועה, ובמקום לגעור בבעל הרכב לאוץ למוסך, עלינו לשדלו לשנות את אופי נהיגתו ונסיעתו, אך סביר יותר להניח שהצריכה הגבוהה היא תחת תנאים ממוצעים.

על סמך מה אתה מניח את זה? לא ראיתי שהשואל כתב למשל שלא מדובר בנסיעה עירונית.

אולי הרכב משמש לנסיעות עירוניות קצרות למכולת ולגני הילדים בסביבת הבית? אתה רוצה לשדל אותו לא לעשות את זה? למה?

אני בכוונה לא כותב מהי הצריכה הממוצעת לרכבים באופי הזה, כי כמו שכתבתי זה מאוד משתנה על פי התנאים, אבל אם השואל היה מדבר על 1/7 הנתון היה נשמע הגיוני וממוצע מאוד. מי שאמר לשואל שהרכב שלו, באותה תצורה-טורבו דיזל אוטומטי-2 טון-עם אוירודינמיקה של קוביה- עושה 1:10 , חי בללהלנד-או שהוא נוסע כל היום בבינעירוני על 90 קמ"ש .

כמובן, כל זה לא אומר שבהכרח אין תקלה.

פורסם
על סמך מה אתה מניח את זה? לא ראיתי שהשואל כתב למשל שלא מדובר בנסיעה עירונית. אולי הרכב משמש לנסיעות עירוניות קצרות למכולת ולגני הילדים בסביבת הבית? אתה רוצה לשדל אותו לא לעשות את זה? למה?
הינך צודק בהחלט, עשיתי טעות בכך שהנחתי אוטומטית שהרכב לא בעל אופי נסיעה בזבזני בעליל וע"פ זעקות השואל ונסיונותיו לבדוק מהי הבעיה, לפי כך הסקתי שאכן יש בעיה, וטעיתי.

נחכה לשואל ע"מ לתחקרו מה אופי הנסיעה של הג'יפ ואז נוכל אולי להסיק אם הצריכה סבירה או לא.

וכמובן שלא התכוונתי לשדל את בעל הרכב לשנות את אופי הנסיעה שלו, אלא לבאר לו את העובדה שהרכב בזבזני באופי הנסיעה הנוכחי שלו ואם הוא רוצה לשנות זאת עליו להחליפו, לשנות את הרגלי הנסיעה שלו או להשלים עם העובדה שהרכב שותה המון דלק.

שוב מצטער על ההטעייה,

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...