Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מ-0 ל-100 קמ"ש ב... 2.2 שניות?! טירוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שאני חושב שהסרטון לא אמין או משהו,

אבל תסבירו לי איך המחשב שמונח ברישול על כסא הנוסע לא נדבק למשענת גב?

המחשב מונח על גוף פלסטיקי/מתכתי כלשהו בצבע כסוף, ברגע שהרכב מתחיל לזוז הבלוק הכסוף הזה כן מחליק ונצמד למשענת.

המחשב? רגליות גומי מוצלחות כנראה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגמרי מדהים 2.2 ! כל נסיעה זה כמו רכבת הרים

הסאונד חסר לי לרכב שמאיץ בכזאת מהירות מטורפת , לגמרי חסר לי..down side

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

כנראה שרק פורמולה 1 תהיה מהירה יותר, טסלה זאת בהחלט חוויה יחודית, מקנא במי שיצא לו לנהוג באחת.

פורסם
וכל זה ברכב עם מקום ל-7 אנשים, 2 תאי מטען גדולים וכל פיצ'ר בטיחות ואלקטרוניקה שקיים בעולם בערך.

בנוסף ובניגוד לתחרות, לא צריך להיות נהג טוב כדי להגיע לתוצאה הזו, גם אם תחליף את הנהג בשק תפוחי אדמה התוצאה תהיה זהה.

ללא ספק מדהים.

7 אנשים....?

גם לגבי כישורי הנהג אני חושב שאתה טועה. מה ההבדל בין ללחוץ כאן עד הסוף לבין ללחוץ עד הסוף בכל הרכבים עם "בקרות השיגור" למיניהם?

פורסם

בזמן שאתם מתלהבים מרכב עם תקציב פיתוח של מיליארדים שעושה 0-100 ב2.2 שניות, תרשו לי לספר לכם על רכב שעושה את זה בשנייה וחצי, בתקציב נמוך משמעותית, נבנה ע"י סטודנטים להדנסה במדינה הזויה בשם שוויץ, כל תהליך הפיתוח לוקח פחות משנה אגב.

רכב דומה מופיע גם בסמלון שלי, ונבנה בטכניון ע"י סטודנטים במהלך שנה אקדמית (ומתוכנן במשך סמסטר אחד בלבד כמעט מ0).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

כן אבל אלו רכבים שנוצרים כדי להיות מהירים. טסלה לא רכב מירוץ. זה כמו טנדרים חקלאיים אמריקאיים שמנצחים למבורגיני בקלות עם פחות מ-2 שניות מאפס למאה.

הטסלה היא בראש ובראשונה רכב חשמלי בייצור סדרתי. רכב שכולל הכל: מהירות, ביצועים, שימושיות, אבזור, מראה ועוד עוד. וכל זה בסכום של 150 אלף דולר. יקר בהחלט, אבל לא מאוד, בטח שלא ביחס לתמורה.

הנה חקלאי אמריקאי ש"ניצח" את טסלה ב28K$ בלבד:

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני מספר שנים, כשבטר פלייס עוד היו בשוק עם הפלואנס, יצא לי לשבת 11 שעות בטיסה ליד אחד הבכירים שלהם.

עד היום אני זוכר שהוא סיפר לי על המומנט האדיר שמייצר במנוע החשמלי ושהפלואנס על הנייר יכולה לעשות 5 שניות למאה. אבל בכוונה הגבילו אותה לביצועים של רכב רגיל מהסגמנט.

ונקודה קצת יותר עכשווית, הבמוו I3 שהתחילה להמכר בארץ עושה 0-100 ב-7.2 שניות. קראתי מאמר שטוען שאם מודדים אותה ב 0-60 קמ"ש, היא יותר מהירה מה - M3. שוב, בזכות המומנט של המנוע החשמלי.

פורסם

הנסיעה בטסלה היתה אחת הנסיעות החוויתיות ביותר שהיו לי.

הרכב הזה משוגע לגמרי, ההגדרה 'זאב בעור של כבש' לא מתחילה לתאר את התפלץ - נוסעים בסבבה בכבישי SJ כשפתאום הנהג לוחץ והקרביים שלך נדבקים לעמוד השדרה. יצא לי לנסוע ולנהוג ברכבים מהירים, אבל דבר כזה עדיין לא ראיתי - המעבר בין 'כלום' ל'הולישיט' הוא כ"כ מהיר וברוטאלי עד שהתגובה המיידית שהיתה לנו היא פרצי צחוק בלתי נשלטים...

העובדה שמדובר ברכב מנהלים בייצור סדרתי, שמשפיל סופרקארס בפתיחות - ועוד פרי פיתוח ראשוני של חברה צעירה - מדהימה בעיני.

אילון מאסק הוא אחד האנשים היותר מרשימים בדור שלנו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אכן רכב מדהים, וכל זה בלחיצות שהן בחינם :-).

אגב, שאלה לי אליכם, איך שומרים על מיגבלת המהירות בעיר עם הרכב הזה? הרי בחוסר מחשבה של רגע לאחר שניגררים מאחורי רכב שכנירראה עסוק בסמארטפון ומיתעצבנים ומאותתים שמאלה ולוחצים לשניה- כבר חוטפים דוח על מהירות מופרזת בעיר לא? אם זה 2 שניות ל100, כמה כבר זה לעבור את ה50?

החיים הקשים לבעלי מכוניות על... אצלי בפיאט בחיים זה לא יקרה, יש לי מעל 10 שניות להיתחרט מרגע הלחיצה עד לעבירת מהירות :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני מספר שנים, כשבטר פלייס עוד היו בשוק עם הפלואנס, יצא לי לשבת 11 שעות בטיסה ליד אחד הבכירים שלהם.

תזהר עם הבכירים האלה.

לגבי הרכב עצמו, מרשים בהחלט, אבל במידה מסויימת זה פורנו זול. מי היה מעדיף פה את הטסלה הזו על פני M5 או E63 או RS6?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בכנות? אני חושב שיש מצב טוב שאני.

(ואני לא מאמין שאני אומר את זה).

אחרי נסיעות מבחן כמובן :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צריך לציין שהביצועים האלה מושגים במצב Ludicrous+ ושהם דורשים כמה דק' של צינון הסוללה ואח"כ המתנה לא קצרה בין מיאוץ למיאוץ כדי שהעסק יתקרר. כך שזה יפה אבל לא כמו רכב בנזין שיכול לפתוח שוב ושוב. כמובן שזה גם שותה את הסוללה בקצב מטורף.

בכל אופן ברור שעם המעבר לחשמליות אף אחד כבר לא ידבר יותר על 0-100. היום כל דור חדש של AMG או BMW M מקצץ עוד איזה 0.2שנ' וכולם מוחאים כפיים. עם חשמליות הביצועים יושגו בקלות ובלי דרמה, כל משפחתית ממוצעת תעשה 5 שנ' בקלילות. זה כבר לא יהיה כזה מרשים.

פורסם
תזהר עם הבכירים האלה.

לגבי הרכב עצמו, מרשים בהחלט, אבל במידה מסויימת זה פורנו זול. מי היה מעדיף פה את הטסלה הזו על פני M5 או E63 או RS6?

תלוי מאוד במדינה והטבות הרכב החשמלי (לפחות כרגע).

הקולגות מנורווגיה, וחלק משוודיה, בחרו בטסלה מאחר וכרכב חברה הP90 המאובזרת זולה יותר מאשר S6 דיי בסיסית בצורה דיי משמעותית. למען האמת אם הייתי ממוקם בנורווגיה, סביר בהחלט שהייתי בוחר בטסלה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...