Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין בלרכוש רכב בתקציב של עד 40 אלף עכשיו הרבה המליצו לי על ההונדה סיוויק והפריוס מה שאני מחפש בעיקרון זה רכב חזק נוח ואמין לנסיעה בעיקר עירונית אבל גם בין עירונית כרגע רציתי לשמוע יתרונות חסרונות של שתי הרכבים ואם מישהו יכול להמליץ מניסיון על אחד הרכבים או אפילו על רכב אחר בתקציב שלי אשמח לשמוע.

תודה מראש לעוזרים :-)

פורסם

יכול לתת לך חוו"ד לגבי הסיוויק, החזקתי עד לפני שנתיים אחת מודל 2006, תצורת סדאן.

הרכב מהמרווחים בקטגוריה, צריכת דלק חסכונית יחסית לדגמים מתחרים, לא נגיד שהוא רקטה אבל כן ביצועים סבירים כולל האצות כשצריך. אמינות מצויינת כמובן, וגיר שמשתלב יפה מאוד עם המנוע (לא רובוטי, לא מצמד כפול ולא שום התחכמות אחרת - אבל עובד נהדר). המראה החיצוני, גם היום, נאה מאוד בעיניי.

חסרונות - אין יותר מדי. לא מספיק מאובזרת בדגם הבסיסי (LS), לא תקבל ממנה הרתפקאות ודברים יוצאי דופן אבל אני נהניתי ממנה מאוד. ממליץ בחום.

פריוס זה כמובן רכב היברידי שזה סיפור אחר - אבל עליו לא נהגתי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני בעל הונדה סיוויק 2016 האצבק ולפנייה היה לי רנו מגאן דיזל ידני ,

חוץ מצריכת דלק גבוהה בעיניי בסיוויק הכל מושלם

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם
אני בעל הונדה סיוויק 2016 האצבק ולפנייה היה לי רנו מגאן דיזל ידני ,

חוץ מצריכת דלק גבוהה בעיניי בסיוויק הכל מושלם

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חחחח הלוואי עליי 2016 האצ'בק אבל אני מתכוון לשנתונים הנמוכים יותר כמו שציינתי ויש לי בעיה קשה עם צרפתיות לא מתקרב

פורסם

יש לי הונדה 2008 כבר 7 שנים.הטויוטה חסכונית בדלק בצורה משמעותית ,2 הרכבים אמינים מאוד.ההיתרון הגדול של ההונדה זה שהוא רכב מאוד יפה ,ונראה ספורטיבי וגם היום כל נוסע מזדמן שנכנס לי לרכב מחייך

פורסם
יש לי הונדה 2008 כבר 7 שנים.הטויוטה חסכונית בדלק בצורה משמעותית ,2 הרכבים אמינים מאוד.ההיתרון הגדול של ההונדה זה שהוא רכב מאוד יפה ,ונראה ספורטיבי וגם היום כל נוסע מזדמן שנכנס לי לרכב מחייך

כן הוא מאוד יפה אבל מצד שני גם הפריוס השאלה שלי היא האם הפריוס גם חזקה אף פעם לא נסעתי על היברדית, אני כרגע נוסע על טויוטה קורולה 2015 של המשפחה אומנם זה לא השוואה אבל אני מאוד נהנה ממנה אבל אני רוצה משהו משלי

פורסם

אני עם פריוס 2008 נהנה ברמות, פשוט נוח וחסכוני, אמינות טובה תודה לאל, רכב משפחה נוח בגאז' מעולה. חסרונות, לא הכי חזק, צריך לחדש אחריות לסוללה כל שנה או 15,000 ק"מ, לא יודע מה עוד, תשאל נענה בכיף.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם
אני עם פריוס 2008 נהנה ברמות, פשוט נוח וחסכוני, אמינות טובה תודה לאל, רכב משפחה נוח בגאז' מעולה. חסרונות, לא הכי חזק, צריך לחדש אחריות לסוללה כל שנה או 15,000 ק"מ, לא יודע מה עוד, תשאל נענה בכיף.

תגדיר לא הכי חזק חחח איך הוא בנסיעה בין עירונית והאם יקר לתחזק?

פורסם

ממש לא יקר, סביר ונורמלי, אני מטפל במוסך מורשה בלבד בשביל השקט הנפשי שלי ואף נוסע למוסך שהוא לא קרוב אליי בשל יחס מעולה ושירותיות מצויינת. בנסיעה בין עירונית טוב מאוד, מאיץ בסדר גמור, רשמתי לא הכי חזק מכיוון שבכל זאת מדובר במנוע 1500 סמ"ק שדי מושתת על המנוע החשמלי הנטען ולכן הוא לא במאה אחוז כח באופן תמידי, אלא אם כן הסוללה טעונה במלואה או שקרוב לכך.

כל מה שכתבתי כאן הוא מהתרשמותי בלבד כבר כמעט 3 שנים מהרכב, אנחנו סופר מרוצים בטח ביחס לעלות תועלת.

פורסם
ממש לא יקר, סביר ונורמלי, אני מטפל במוסך מורשה בלבד בשביל השקט הנפשי שלי ואף נוסע למוסך שהוא לא קרוב אליי בשל יחס מעולה ושירותיות מצויינת. בנסיעה בין עירונית טוב מאוד, מאיץ בסדר גמור, רשמתי לא הכי חזק מכיוון שבכל זאת מדובר במנוע 1500 סמ"ק שדי מושתת על המנוע החשמלי הנטען ולכן הוא לא במאה אחוז כח באופן תמידי, אלא אם כן הסוללה טעונה במלואה או שקרוב לכך.

כל מה שכתבתי כאן הוא מהתרשמותי בלבד כבר כמעט 3 שנים מהרכב, אנחנו סופר מרוצים בטח ביחס לעלות תועלת.

אוקיי תודה רבה בהחלט אשקול אפילו שהראש נוטה לסיוויק עדיין שמור אצלי מקום לטויוטה אחרי שהיה אצלנו במשפחה קורולה 2011 ועכשיו 2015

פורסם

אין מה להשוות בין הטויוטה להונדה, הטויוטה עולם אחר לגמרי מבחינת המערכת ההיברידית וגם מבחינת חיסכון.

• תוכן חדש...