Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 2009, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל קורסה שנת 2009, 105000 ק"מ, טסט עד 1.18

מחיר - 26,000

מה אומרים? עדיין לא דיברתי עם הבן אדם וזה כל המידע שיש לי נכון לעכשיו, מומלץ?

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש, מה ציפיות שלך מהרכב, ומה הצרכים שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
השאלה היא מה אתה מחפש, מה ציפיות שלך מהרכב, ומה הצרכים שלך.

בסה"כ זה רכב ראשון שלי שאני מתכנן להשתמש בו לטווח הארוך, אני לא חושב שכרגע שאני הולך לנסוע הרבה מדי ככה שמבחינת דלק אין לי בעיה שהרכב יהיה לא הכי חסכוני שיש, אני מחפש רכב אמין שאני אוכל ליהנות ממנו בלי יותר מדי הוצאות עליו.

פורסם
בסה"כ זה רכב ראשון שלי שאני מתכנן להשתמש בו לטווח הארוך, אני לא חושב שכרגע שאני הולך לנסוע הרבה מדי ככה שמבחינת דלק אין לי בעיה שהרכב יהיה לא הכי חסכוני שיש, אני מחפש רכב אמין שאני אוכל ליהנות ממנו בלי יותר מדי הוצאות עליו.

הוא לא מהזולים לאחזקה, אם אתה מחפש משהו זול לאחזקה ואמין - דייהטסו סיריון, יונדאי גטס/i10, או ניסאן מיקרה תהיינה אופציות סולידיות יותר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יכול להיות רכב עם נתונים מצויינים על הנייר, אבל מוזנח וגרוע במציאות.

תדבר עם הבעלים, תברר עוד פרטים, ואם הכל עדיין נשמע טוב סע לראות.

V5

פורסם
הוא לא מהזולים לאחזקה, אם אתה מחפש משהו זול לאחזקה ואמין - דייהטסו סיריון, יונדאי גטס/i10, או ניסאן מיקרה תהיינה אופציות סולידיות יותר.

איך הסיריון מבחינת יציבות על הכביש? ואני גם גם כרגע באיזור ירושלים אז יש לא מעט עליות, כמה אנשים אמרו לי להתרחק מהסיריון, אבל אני לא ממש מבין גדול למה? קראתי הרבה והבנתי שזה רכב שמשתלם לקנות כיום, מה החסרונות הכי גדולים שלו?

חוץ מזה חשבתי על הפולו בטווח המחירים האלו, אני יודע שהחלקים שלו לא הכי זולים אבל חוץ מזה למה לא עדיף נגיד לקנות אותו על הסיריון?

פורסם

החסרון הכי גדול שלו - הוא שייבוא דייהטסו לארץ הופסק, אז יש אנשים שחושבים שזה משפיע על זמינות החלפים לרכב (זה לא)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
החסרון הכי גדול שלו - הוא שייבוא דייהטסו לארץ הופסק, אז יש אנשים שחושבים שזה משפיע על זמינות החלפים לרכב (זה לא)

אוקיי, אז לדעתך בתקציב שלי ולצרכים שלי כמו שציינתי, על מה הייתה ממליץ במיוחד? על הסיריון?

פורסם

אני ממליץ על כל הדגמים שציינתי - תבחר מה שהכי מתאים לך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אני ממליץ על כל הדגמים שציינתי - תבחר מה שהכי מתאים לך.

ודבר אחרון, מעל לכמה ק"מ נסיעה של רכב כבר לא הייתה ממליץ לקנות? אם אני קונה דגם 2008 שעשה 160000 לדעתך כדאי בכל זאת לקנות את המצב של הרכב טוב?

פורסם

כשקונים רכב בגיל הזה מה שחשוב זה איך טיפלו בו. יש רכב שעבר 160000 ק"מ והוא מתפרק - ואחר עם 200000 ק"מ כמו חדש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...