Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי סוזוקי בלנו 97 בתור רכב שני שנוסע רק בעיר.

אני רוצה להחליף אותו לרכב דומה בן עשר שנים (2007-20088)

הכי חשוב לי רכב אמין (כמו הבלנו...) וצריכת דלק.

נוחות ומראה, פחות חשוב.

מתלבט בין -

סוזוקי ליאנה

סוברו אימפרזה

יונדאי אקסט או i30

תקציב 10-15 אלף ש"ח

יש המלצות מה לחפש?

פורסם

אם אתה רוצה משהו מוצלח ואמין שדומה לבלאנו שלך אבל יהווה שדרוג, תחפש את דגמי קיה - ריו וסראטו.

סראטו נמכרה עד 2009, היא משפחתית בגודל מלא ואף אחד לא מכיר אותה...מה שמבטיח שאין למוכרים שלה הרבה טלפונים.

לדעתי תוכל לקנות דגמי 2009 בסביבות 12K, מה שמשאיר לך קצת עודף לתיקונים מסביב.

מבחינה מכנית היא זהה לאלנטרה של יונדאי, מה שמבטיח לך עלויות נמוכות באחזקה מכנית. פח ופלסטיק אין בכלל להשיג בפירוק, אבל זה מתקזז עם המחיר הזול שאתה רוכש אותה.

עוד אופציה היא קיה ריו מדגמי 2008 והלאה. רובם המוחלט היו השכרה או ליסינג, אז לברר ולשלם בהתאם. אחלה מכונית.

לאבא של אשתי יש אחת כזו, מודל 2008, שרכש מחברת בלו סקאי בשנת 2001. עד עכשיו הפגינה אמינות טובה מאוד ולא התקלקלה סתם כך.

פורסם

אני בספק אם תמצא יונדאי i30 ראויה בתקציב שלך, אבל אם כן, לך על זה. רכב אמין, בטיחותי, תחזוקה לא יקרה, מאובזרת לא רע, סוחבת בסדר גמור (ובטח מספיקה לעיר) וצריכת הדלק סבירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אצלי הסיטרואן משמשת בעיקר לנסיעות עירוניות, נושאת 2 ילדים קטנים על כיסאותיהם ועגלה.

לדעתי זאת מכונית מצויינת לשימוש הזה ובכלל תמורה מעולה למחיר.

תחפש לך מודל 2008 או 2009, שמורה עם קילומטרז' נמוך, יש היצע גדול של הרכבים האלה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אתה מקבל הרבה 'יותר רכב' מאשר קיה ריו או יונדאי אקסנט, אבל חשוב לחפש אחת ששמורה היטב וטופלה כראוי וגם להמשיך בקו הזה, זה לא רכב שבנוי להזנחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...