Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמבטיון - חיפה/קריות/צפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני רוצה לקנות אמבטיון כנף לדירה.

איפה הכי כדאי מבחינת יחס איכות-מחיר?

מכירים מתקין מומלץ באזור הנ"ל?

כמה זה אמור לעלות?

תודה,

14705699_10210751104435265_5553728286708623183_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

אני רכשתי אחד של חמת לדירה ב 600 ש"ח מ"חרש" בצ'ק פוסט (הייתי "מחויב" לרכוש דרכם בגלל ההסדר עם הקבלן של הדירה שרכשתי). אם אני לא טועה, תוסיף לזה 150 ש"ח התקנה.

עברה שנה, הכל בסדר גמור.

לא חותם

פורסם

בגדול, אפילו בגדול מאד, רוב המוצרים האלו שנמכרים כמוצר-מדף (אמבטיונים ומקלחונים) הם באיכות לא הכי משובחת, ומתוכננים להחזיק כ-5 שנים. כמו כן, עובי הזכוכית הוא לרוב 6 מ"מ.

עם מקלחון שמוזמן מזגג, אמנם רמת המחיר תהיה אחרת, אבל גם התוצאה תהיה (לרוב) טובה יותר.

אלו השנקל שלי בנושא, ואני יודע שלא ממש עזרתי ואתכם הסליחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וחצי קשור, מונע אבנית ביתי ישמור על הניקיון של הצירים והפירזול :wink:

פורסם

גם חומץ עובד, בהחלט. בתור פתרון, שמצריך קצת שיפשוף, ולא בתור מניעה :wink:

פורסם

כל חומר שמסיר אבנית פוגע בחלקים של המקלחון. מיבש או שורף את הציפוי.

חומץ עושה את העבודה יופי .קצת מסריח אבל מסיר את האבנית ולא פוגע בחלקים.גם ברזים מומלץ לנקות עם חומץ

במידה והחלטתם להשתמש בחומרים כימכלים יש לנקות מיד אחרי עם מים ,החומרים ממשיכים לעבוד ואחרי זמן מה פוגעים בחלקים

פורסם

לפני כ-3.5 שנים רכשתי (דרך "חרש", שאצלם ביצעתי את כל הזמנת החיפויים והסניטציה) שני מקלחונים של "סניטק", ואמבטיון ב"הום סנטר". סה"כ מרוצה מאד, אם כי באחד המקלחונים היה איזה אי דיוק בהתקנה הראשונית שהצריך תיקון, ומאז הכל בסדר.

עד כה אין לי שום בעיה של אבנית, למרות שהמים בחיפה "קשים" ואין לי מסנן אבנית.

במקלחון אחד היה צורך בהחלפת האטמים התחתונים אחרי 3 שנים, סה"כ סביר מאד לפסי סיליקון שנשחקים בין הדלת לרצפה.

אם אתה זקוק למקלחות בהתאמה אישית אפשר לנסות אצל זגג או אצל איש אלומיניום - תלוי בשאר העבודות ובמבנה המקלחון הנדרש.

לירוי - מה דעתך על שימוש ב"מלח לימון" לצורך ניקוי אבנית? זה החומר בו אני משתמש לניקוי הקומקום החשמלי ושאר כלי מטבח, ודומני שבדילול נכון הוא עדין מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
כל חומר שמסיר אבנית פוגע בחלקים של המקלחון. מיבש או שורף את הציפוי.

מסכים. רק חידוד נקודה:

סיליפוס לא "מסיר" אבנית, אלא מונע התגבשות שלה ע"י התחברות אליה לפני שהיא נכנסת לצנרת בבית. הוא לא "מסיר" אותה אלא פשוט מונע ממנה להגיע לאן שהיא רוצה.

והוא ממש לא פוגע בציפויים של הפרזול, או בשום דבר אחר.

עד כה אין לי שום בעיה של אבנית, למרות שהמים בחיפה "קשים" ואין לי מסנן אבנית.

מאד תלוי איפה. יש מקומות שבהם המצב סביר, מקומות שבהם המצב הוא טוב ומקומות שבהם המצב הוא קטסטרופה... תלוי מאיפה שואבים את המים, מצב הצנרת ובעוד גורמים. אתה אחד מברי המזל, כפי הנראה, שגר במקום טוב מהבחינה הזו. כשגרתי בחיפה, לי לא היה מזל כזה...:lol:

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

ברווז - בקומקום מצטברת אבנית, צריך לנקות כל מספר שבועות. משום מה במקלחונים אין בעיה, אולי כיון שלפחות המים החמים משקעים את האבנית בדוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל מספר שבועות, זה לא אבנית, זה בדיחה :lol: מצבך טוב, ידידי.

אם אתה ממלא מים לקומקום מהמים הקרים, אז יש בזה היגיון.

• תוכן חדש...