Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות לאזרח זר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פרסמתי את רכבי למכירה ואחד המתעניינים שיצר קשר הינו אזרח זר שעובר לישראל לרגל עבודתו.

חיפשתי בכל מקום אפשרי לגבי תהליך מכירת הרכב והעברת הבעלות לאזרח זר ולא מצאתי.

האם מישהו מכיר את הפרוצדורה, ממה כדאי להיזהר? איך עושים את זה בכלל?

אשמח לכל עזרה בנושא.

תודה

פורסם

מקווה שזה לא עוד סוג של עוקץ כדי להשיג ולשכפל ניירת של רכב שלך ואחכ להציב אותו למכירה ביד2 כי בדיוק סיים לעבוד באסדת הקידוח של לויתן2 .

פורסם

היי, תודה על התגובה.

זאת עקיצה מוכרת? כי אותו אדם ביקש תצלום רישיון רכב כדי "לוודא שאין בעיות"

כמובן שלא שלחתי כלום...

פורסם

תודה חברים, מצאתי את התכתבות ישנה יותר בפורום. אכן זה אותו Phillip Hunton חזר שוב, עם אותן תמונות דרכון ומשפחהDSC509297373.jpg

פורסם

לפני כמה שנים מכרתי את הסונטה שלי לטאילנדי שהגיע יחד המעסיק שלו למשרד הרישוי עם דרכון ורישיון נהיגה ולא היה בעיה במשרד כמובן שאני לא נתתי שום מסמך או פרטים שלי .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
מקווה שזה לא עוד סוג של עוקץ כדי להשיג ולשכפל ניירת של רכב שלך ואחכ להציב אותו למכירה ביד2 כי בדיוק סיים לעבוד באסדת הקידוח של לויתן2 .

משעשע, ששם המשתמש שלך הוא Save, וייתכן כיהצלת את פות"ש מנפילה לעוקץ.

פורסם

הבעייה היא כל עשרות האנשים שנפלו בעוקץ כי הם לא בפורום.

המשטרה לא תעשה כלום כי הוא נמצא בחו"ל והאינטרפול לא מתעסק עם פשיעה זוטרה.

פורסם

לא כל כך הבנתי את מטרת העוקץ. נגיד והייתי שולח לו את רישיון הרכב, מלא, ללא מחיקות ועריכות. מה יוצא לו מזה, ובמה אני מסתכן?

פורסם (נערך)

הוא לוקח הרישיון , מזייף אותו קצת ( או הרבה ) בפוטושופ,מצמיד אותו לתמונה של רכב שלך ומנסה למכור אותו ביד2 כתושב חוץ עם הרכב בהולנד. רק שלח לו מקדמה והוא מעמיס את הרכב על קונטיינר לארץ. זה העוקץ: להציג ניירת לגיטימית לכאורה. סיפור משכנע ובסוף אין שום אונייה וגם לא קונטיינר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...