Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש מים ? אם כן ואם זה מנוע 1.6 טורבו אז סיכוי טוב שנתפס לך הטרמוסטט. תקלה סידרתית ידועה בדגם הזה. ניתן לשים יד על צינור היציאה מהרדיאטור ולהרגיש האם יש סירקולציה של מים חמים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש מים. לא נדלקת מנורת ביקורת. לא יתכן שזה היוניט?

יחבר סורק בקרוב. (רכב של חבר. אני עוזר לו). פשוט מקווה בשבילו שזה לא תרמוסטט... כי זה סיפור לא זול ברכב המפגר הזה

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

תלוי. טרמוסטט למנוע nf הצרפתי זה כ 200₪ . למנוע הגרמני זה כבר ₪1000+

בדקת אם מרגישים מים חמים שחוזרים מהרדיאטור? או שהצינור קר?

פורסם

האמת שאני לא בדקתי כלום הוא היה במוסך ושם אמרו לו שאכן הצינור התחתון קר ושזה תרמוסטט. אבל אני רוצה לוודאות כי הבחור תמים והשחילו לו כבר שבוע שעבר שם אלטרנטור במחיר גבוה.

הרכב הוא 1.6 טורבו

פורסם

אז במקרה אולי צדקתי. שמע אם זה אותו המוסך שהשחיל אותו אז מהר לעזוב אותם אפילו על גרר. מתוך עקרון לא מגיע להם שקל.

פורסם

לא כדאי לתת עצות כאלה, זה לא יעיל.

עכשיו הוא ישלם למוסך הראשון על בדיקה, ישלם גיריה, ישלם למוסך השני - והנה עפו להם איזה 1000 ש"ח רק בשביל (אולי) לא לצאת פראייר.

זה לכל הפחות לא חכם.

מחשב ניהול מפעיל מאוורר באופן קבוע כמצב גיבוי, כשהוא מזהה קריאת לא תקינת של החיישנים או אולי זו תקלה של המזגן ששולח בקשה להפעיל מאוורר, אולי ממסר מאוורר, יכול להיות גם גיבוי לתקלה כלשהי במנוע, כמו בעירה לא תקינה.

האם זה קורה גם עם מזגן כבוי?

האם יש כיתוב הצג מידע?

האם זה התחיל מייד לאחר החלפת אלטרנטור?

מניע את המנוע, מיד מתחיל לעבוד?

האם נורת check engine נדלקת לכמה שניות לבדיקה אחרי פתיחת סוויץ'?

פורסם (נערך)

לפי מה שאני יודע זה קרה סמוך להחלפת האלטרנטור. זה לא קורה מיד עם הפעלת המנוע אלא לאחר שהמאורר נכנס לפעולה הראשונה ואין כיתוב הצג מידע. הפעלת המזגן כמובן מפעילה את המאורר מיידית ומשם זה לא פוסק זה מה שידוע לי.

באותה הזדמנות. מישהו יודע איפה החיבור של המחשב נמצא?

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם (נערך)

מתחת להגה בצד שמאל אם אני לא טועה , צריך להוציא פנל פלסיק. תקליד פה שנה ודגם:

http://www.outilsobdfacile.com/location-plug-connector-obd/Citroen-c4-picasso-2

הטענה שלי : אם עבור תקלת המאורר החליפו לו שבוע שעבר אלטרנטור ועכשיו זה חזר והם "פתאום" רואים שיש פה בעיה בטרמוסטט זה ממש מחפיר. מוסכים כאלה עושים שם רע לכל הענף. לא קשור לפראייר , הוא הולך לשלם כדי לא לתגמל שיטה כזו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש כלכך הרבה סיבות להדלקת המאוורר מדליפת אויר ועד מחשב ניהול מנוע תקול,מי שלא מכיר את הרכב פשוט מתגלח על הזקן שלך. עצתי קח אותו למורשה שרואה את הרכב על בסיס יומי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...