Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבריי הפורום,

יש לי שאלה אשר לא מצאתי לה תשובה באינטרנט.

אני קצין בטיחות בתעבורה בחברה.

באותה חברה רצו להוביל דלתות על גג הרכב באמצעות גגון.

אני לא אישרתי זאת מכיוון שהנסיעה ארוכה ולטעמי זה לא בטיחותי ואינני מעוניין להיות אחראי

במידה ויגרם נזק כל שהוא לרכוש או לגוף במידה והמטען ישתחרר.

גם ישנה אלטרנטיבה בארגון של רכב מסחרי גדול שבו אני מעדיף שייקחו את הדלתות בצורה בטוחה.

השאלה שלי, האם בביטוח מקיף רגיל יש כסוי ביטוחי במידה ומטען שנלקח על גג הרכב פגע ברכוש או בגוף?

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם (נערך)

במקרה של פגיעה בגוף - הנזק מכוסה ע"י ביטוח חובה (בהתאם לחוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים).

במקרה של פגיעה ברכוש - צריך לבדוק מה אומרת פוליסת ביטוח רכוש שלכם (ביטוח מקיף/ צד ג'). על פניו - אני מאמין שיש כיסוי.

--------------

ציטוט מתוך חוק פיצויים לנפגעי תאונות דרכים (הגדרות הנמצאות בסעיף 1) :

"שימוש ברכב מנועי" - נסיעה ברכב, כניסה לתוכו או ירידה ממנו, החנייתו, דחיפתו או גרירתו, טיפול-דרך או תיקון-דרך ברכב, שנעשה בידי המשתמש בו או בידי אדם אחר שלא במסגרת עבודתו, לרבות הידרדרות או התהפכות של הרכב או התנתקות או נפילה של חלק מהרכב או מטענו תוך כדי נסיעה וכן הינתקות או נפילה כאמור מרכב עומד או חונה, שלא תוך כדי טיפולו של אדם ברכב במסגרת עבודתו ולמעט טעינתו של מטען או פריקתו, כשהרכב עומד;

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

תודה רבה.

עזר לי מאוד ואני אבדוק עם הסוכן ביטוח של החברה האם אכן יש כיסוי ביטוחי על סמך חוק הפיצויים.

זאת סוגייה שחיפשתי הרבה זמן תשובה בשבילה ולא כולם יודעים לענות עליה.

אני אעדכן לאחר שתהיה לי תשובה גם מהסוכן ביטוח.

פורסם

זהו החוק שעומד בבסיס של ביטוח חובה. הוא קובע באילו מקרים ביטוח חובה מכסה נזקי גוף. במקרה של נפילת מטען - יש כיסוי ביטוחי לנזק גוף.

אם אתה פונה לסוכן הביטוח - יש טעם לברר איתו רק לגבי כיסוי ע"י ביטוח רכוש (מקיף/ צד ג').

• תוכן חדש...