Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר נעול לאייקלאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף לשרשור - מקרה מוזר.

קיבלתי ממכרים של המשפחה אייפון 5S שאמרו שהוא נעול והם צריכים לשחחר אותו (לא ממש יודעים מה לעשות אז הביאו לי להתעסק עם זה).

100000% שבדלקה הראשונה של המכשיר(לפני שבוע) - המכשיר עלה והגעתי לכל התפריטים שלו ו"פשוט" היה מוגדר חשבון ל ICLOUD / APPSTORE שהם לא זכרו מה הסיסמה (רשמתי גם את המייל שהיה ב ICLOUD).

היום הדלקתי שוב את המכשיר (לאחר שהסוללה התרוקנה לחלוטין משום מה) והגעתי למסך של הגדרת האייפון - ועכשיו הוא מבקש אישור מול אימייל אחר שלא אני ולא העלים זוכרים אותו (לטענתם, זה גם מה שהיה שהם הדליקו את הפלאפון רק שאני לא יודע איך באורך פלא אצלי זה דילג על השלב הזה, זה המכשיר של הבן הקטן והוא גם לא זוכר מה האימייל).

קודם כל עלתה בי תהייה איך זה קרה שבהדלקה אחת הכל עובד ובהדלקה אחרת כלום (הדבר היחיד שעולה לי בראש זה שאולי בגלל שלא היה אינטרנט למכשיר בהדלקה הראשונה הוא לא עשה בעיות ככה). כרגע אני מנסה לרוקן את הסוללה שלו להדליק שוב במקום אחר - בתקווה אולי שבאמת יש משהו שקשור לזה (לא בוצע עדכון תוכנה מההדלקה האחרונה שלי שהיה אמור לגרום לזה).

שנית, בגלל שהתעסקתם עם זה כבר - לאן צריך לפנות? לשלוח לאפל מייל עם קבלה של המכשיר יכול לספק אותם בשחרור הזה?

היי

אין מייל לאפל. הכל נעשה דרך הטלפון.

חייג 014-1-800-692-7753

אני מחייג כך,אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי 500 דקות חינם לארה"ב.

אחרי שיענה לך הרובוט, תגיד לו באנגלית כמובן, שהמכשר נעול לאייקלוד.

my iphone is locked to icloud

אחרי כמה שניות הוא יבקש ממך להגיד את מספר הIMEI ואחרי זה הוא ישאל איזה מוסיקה תרצה לשמוע בהמתנה.

לאחר 20 דקות בערך יענה לך נציג אפל.

ספר לו הבעיה. הוא ישאל מה המייל. {תכין מראש מייל קל. אני פתחתי במיוחד מייל בגימייל רק עם מספרים לאחר שנואשתי להסביר מה המייל שלי. אתה אומר M הוא שומעים N, אתה אומר אלעד, הוא שומעים מבצע ברברוסה}

ישלחו לך למייל לינק חד פעמי לשלוח לאפל את הקובץ PDF. תשלח ואחרי שבוע יעדכנו אותך.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולקידומת - 014 אם יש לך חבילת דקות בפלאפון\בב"ל, קידומת אחרת או פשוט + בהתאם למנוי הסלולר וחבילת חו"ל שעליה אתה מנוי. בסלקום זה 013, בפרטנר 012, בהוט 017 ואיני זוכר איזה קידומת בגולן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טוב, אז מסתבר שיש דרך לפתוח אייקלוד נעול.

מתבצע בארץ או ע"י נציג מחו"ל עם אדם מקשר מארץ, לא יודע בדיוק, נשלח מספר imei לבדיקה וחוזרת תשובה אם אפשרי או לא.

אחרי האישור לוקח כ4 ימים לבצע את התהליך כשהמכשיר נשאר בבית הלקוח.. ראיתי באופן אישי שהמספר imei השתנה מסטטוס "ממתין לאישור" לססטוס "פתוח". מה שכן לא ראיתי עדיין את המכשיר נדלק, זה יקרה רק מחר ואעדכן אם מישהו מעוניין. המכשיר הוא מסוג 6s ושכב בארון כמה חודשים טובים מחוסר שימוש.. העלות היא 1000 ש"ח+- עם נטייה יותר לכיוון ה+.

היום

לאחר שיטוט של שעתיים במרכז העיר של ירושלים מצאתי 4 מקמות שיכולים לפרוץ אייפון גם נעול לאייקלאוד גם גנוב מה שתירצו.

המחיר בין 800 ל1500 שקל

זמן המתנה בין שבועיים לחודש וחצי.

לא הצליחו, לא תשלמו.

נתתי להם מספר IMEI. הראשון שאומר לי 800 שקל זכה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם (נערך)

אני אמור לקבל את הכסף בחזרה מאיביי

אז מה איכפת לי לתת 800 שקל ולקבל אייפון 6S 64 גיגה צבע זהב יפיוף?

מה שניקרא תעשה לימונדה מהלימון שהחיים מאכילים אותך

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

כמה שעות או כמה ימים ועצבים בזבזת על החיסכון הכספי ? לא בטוח שתקבל את הכסף בחזרה מאיביי.

אם המוכר יבקש ממך לשלוח לו את המכשיר בחזרה אז בכלל אכלת אותה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם לקחת בחשבון את המצב הגרוע ביותר (כמעט) שהמכשיר יפתח ב800 שקל, ואיביי לא יחזיר את הכסף אז האייפון המדובר ב2000 שקל זה מחיר סביר בהחלט ואפילו טוב

פורסם
אני אמור לקבל את הכסף בחזרה מאיביי

אז מה איכפת לי לתת 800 שקל ולקבל אייפון 6S 64 גיגה צבע זהב יפיוף?

מה שניקרא תעשה לימונדה מהלימון שהחיים מאכילים אותך

או במילים אחרות אני אגנוב את המכשיר ואשלם רק על הפתיחה.

אם אתה מקבל זיכוי אתה תצטרך להחזיר את המכשיר. הוא לא שלך אם לא שילמת.

קארטמן, הרוצות וכאב הראש לא שווים כסף?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...