Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר נעול לאייקלאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שבעיקר היתה פה אי הבנה לגבי המונחים שאתה והם מדברים עליהם שמבזבזת לך זמן.

כל הדיווח כגנוב או Blacklisted קשור אך ורק לעניין החסימה של המודם לרשתות סלולאריות.

הוא לא קשור לiCloud.

iCloud זו חסימה שהמשתמש עם חשבון הiCloud של המכשיר מבצע על המכשיר.

לא הרשת הסלולארית , לא אפל וכו.

כלומר - אם מכשיר נגנב - אפל לא יכולים לנעול אותו מרחוק - הם כן יכולים לנעול את המודם (קבלה והוצאת שיחות), אבל נעילת המכשיר היא פיצ׳ר שלא קשור לאם המכשיר גנוב או לא בעיני אפל או החוק.

כדי להסיר חסימת iCloud אתה צריך להוכיח אחד מ2 דברים:

1. אתה בעל חשבון הiCloud שעל המכשיר.

2. אתה הבעלים החוקי של המכשיר - כלומר שאתה יכול להראות רצף טראנזאקציות מהרכישה של המכשיר ועד שהוא עבר אלייך. אם למוכר יש את הקבלה של המכשיר מאפל לדוגמא (או לפחות הפרטים של מי שקנה אותו) אז אולי תוכל.

עכשיו כמו שאמרו לך פה הרבה פעמים - המכשיר פשוט גנוב.

מי שגנבו לו אותו - פשוט עשה את הצעד הטכנולוגי הפשוט והיעיל משמעותית של לנעול אותו מרחוק.

למי אכפת אם המודם עובד או לא בארה״ב או במדינה מסוימת - אם אפשר במקום פשוט לנעול את המכשיר (ולעקוב גם אחרי המיקום שלו אגב - מאוד לא מומלץ) ולהפוך אותו לבלטה ?

הרבה יצרנים מאמצים לאט לאט את הגישה הזו - כי הגישה המקורית של חסימת המודם (שמנוהלת על ידי הספקיות) היא לא פרקטית ואימפוטנטית לגמרי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובכלליות - חובה לפני שקונים מכשיר לבדוק שהFind my iPhone מ כ ו ב ה!

תמיד.

גם אפל לפני שמכניסים מכשיר לתיקון אצלהם מחייבים את זה - כי גם להם זה לא טריוויאלי לפתוח נעילה של מכשיר מכל סוג. (בכוונה תחילה)

Then dying is forgetting

פורסם

תדמיין שאדם קנה רכב עם קודנית שמטרתה להגן מפני גניבה. חוץ מהקודנית האדם קנה מנעול להגה שהוא הרכיב.

אתה מבקש ממתקין הקודנית לפרוץ את מנעול ההגה. מבין?

לדעתי פתח דיספיוט עם המוכר בכל מקרה ואם תתאפשר ההזדמנות החזר לו את המכשיר בתמורה לכספך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לעולם לא אקנה מכשיר של אפל

ההתנהגות שלהם הגעילה אותי.

אפילו Iדיגיטל מזעזעים. נותנים שירות קלוקל בטלפון. ומוכנים לעזור רק למי שקנה מהם וגם זה רק לחצי שנה מיום הקניה.

תגידו. זה תודעת שירות?!

גם אפל עם המשחקים שלהם. ניתן להתקשר בשעות מסויימות. בשעות אחרות זה רק לחברי אפל CARE שמשלמים, עוד המענה הקולי החוצפן מודיע שאם אני רוצה לקבל שירות לא בשעות השיגרתיות {ישראל 22:00-06:00}אין בעיה לשלם בכרטיס אשראי ולהיות לקוח VIP שאז יענו לי בכל שעה.

דרך אגב היום הייתי בחנות של איידיגיטל בקניון מלחה לדבר איתם פנים מול פנים.

רישמית, לפני חודש,1.12.2016, אפל העולמית לא מבצעת יותר RESET לאייקלאוד למכשירים במזרח התיכון. משמע, אם אתם שונאים את איידיגיטל ואתם הולכים לחנות שלהם, לוקחים אייפון מהתצוגה, מכניסים את האפל ID שלכם, למפיץ של אפל בארץ עצמו, אין שום אפשרות לפתוח המכשיר והוא הופך להיות מעצור דלת.

אתם מבינים מה הולך פה?!

אז מה עשו אידיגיטל, שמו עובד שצמוד למכישירי התצוגה שאף אחד לא יעשה את הרעיון שנתתי.

הזוי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מכשיר גנוב. אתה בכוח מנסה למצוא את כל האשמים בעולם בגלל שקנית מכשיר גנוב, חוץ מהמוכר עצמו.

עכשיו תגיד את האמת, אייפון 6S ב 1200 שקל נראה לך הגיוני?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כן, מוכר עם99.7% פידבקים חיוביים אז כן.

אייפון 7 חדש 128GB עולה 750 דולר בארה"ב.

6S משומש ריפברישת ב420$ לא נשמע הזוי.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תנעץ את המוכר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תפתח דיספיוט ותבקש את הכסף בחזרה. ע"פ המחיר ששילמת הוא סביר ולא מעלה חשש מיוחד. אני לא מוצא פגם בהתנהלות שלך, בשביל זה יש הגנת איביי ויפה שעה אחת קודם

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא כל כך בספק. זה חלק מהמחוייבות שלהם לעזור במקרים כאלה. אם המוכר לא מוכן לקחת את הטלפון חזרה אז שיעשו reverse לעסקה ויחזירו את הכסף לקונה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני קיבלתי החזרים ממוכרים אחרי פתיחת דיספיוט כבר מס׳ לא קטן של פעמים, ופעמיים מאיביי עצמם כשהמוכרים לא הגיבו, במקרים של מוצרים שלא הגיעו או לא עבדו. אף פעם לא בסכום כזה אבל כן בסכומים של מעל $100. ההליך היה קצר מאוד ועבר חלק לגמרי בכל המקרים. אין סיבה שפות״ש לא יקבל גם הוא. יכול להיות שאיביי ידרשו ממנו להביא אישור מבעל מקצוע מוסמך שהטלפון לא ניתן לשימוש (למרות שיתכן שהתכתובת עם אפל תספיק).

פורסם
כן, מוכר עם99.7% פידבקים חיוביים אז כן.

אייפון 7 חדש 128GB עולה 750 דולר בארה"ב.

6S משומש ריפברישת ב420$ לא נשמע הזוי.

וכמה פיידבקים,תאריך הרשמה,היסטוריית פיידבקים? בסכומים כאלה עדיף להשקיע קצת זמן בבדיקת רקע.

פורסם
משמע, אם אתם שונאים את איידיגיטל ואתם הולכים לחנות שלהם, לוקחים אייפון מהתצוגה, מכניסים את האפל ID שלכם, למפיץ של אפל בארץ עצמו, אין שום אפשרות לפתוח המכשיר והוא הופך להיות מעצור דלת.

אתם מבינים מה הולך פה?!

אז מה עשו אידיגיטל, שמו עובד שצמוד למכישירי התצוגה שאף אחד לא יעשה את הרעיון שנתתי.

הזוי

אם כן הם חבורת חובבנים מוחלטת (לא שיפתיע אותי)

א. אפשר להכניס חשבון מראש ואז אי אפשר סתם כך להכניס חשבון אחר.

ב. יש ניהול פרופילים של מכשירי Enterprise (בדיוק כמו שעושים במסעדות שמשתמשים באייפדים כתפריטים והכפתור בית לא יוצא מהאפליקציה לדוגמא) שאפשר לכבות ולהפעיל אפשרויות דיי עמוקות במכשיר. על מכשירי חנות דוגרי - אין אופציה להתעסק עם דברים כאלו (או בכלליות לשנות הרבה דברים). יש לאפל פרופיל מיוחד למכשירי דמו של חנות (והרבה דברים מעבר - WIFI עם Certificates מיוחדים לאנליטיקות ועוד)

אפל לא פותחת iCloud לאף אחד - כולל לא לFBI בלי הוכחת בעלות ישירה.

מיותר קצת לדון בזה שוב ושוב כאילו הם לא בסדר.

זה עניין של פרטיות לטובת הלקוח (ולא הלקוח שקונה מכשיר שכנראה גנוב...)

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...